Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum obtin un orgasm puternic prin masturbare? din 22 oct 2009 19:05 de McLove
Ingrediente:
iei una bucata grasime porc, 2 bucati scandura, 4 cuie, un ciocan, o bucata ata.
Mod preparare:
Se duce bucata de porc, intr-o zi de toamna, afara. Se cauta un gard frumos, nou vopsit. Se bat cuiele astfel incat sa incapa bucata ...
Re: Re: Re: voua fetelor ce var placea la un baiat din 22 oct 2009 19:05 de basturk
[b]-chiar daca suna anormal sa ne ciondanim si sa ne "batem"[/b]
Re: Re: Re: Re: Voua, fetelor, ce v-ar placea la u din 22 oct 2009 19:05 de Pasaroi_Cuminte
Atunci cand esti gelosa/suparata rau de tot pe partener pune-i asta
http://www.trilulilu.ro/zummagio/bbd13d388e4465
Daca intelege si versurile , atunci piesa face cat o mie de reprosuri. :lol:
PS: credeam ca sunt singurul de pe aici care ...
Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care are priet din 22 oct 2009 19:05 de baby
da...deci te duci la ea si ii spui ca ai fost un... si gata!!
mai ales daca zici ca sunteti prieteni buni:rolleyes:
ciudat mi se pare ca povestea asta aduce putin cu a mea:lol:
putiiiin:lol:
Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete din 22 oct 2009 18:57 de McLove
Nu sunt rau, dar cand ii vezi... A incercat toate pozitiile, si daca il atinge una pe picior isi da drumul. :,
Cum obtin un orgasm puternic prin masturbare? din 22 oct 2009 18:54 de Andrei
Cum obtin un orgasm puternic prin masturbare? Sunt baiat si va rog daca stiti sa imi spuneti cum.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare cu creionul -> din 22 oct 2009 18:37 de basturk
deci m-am ingrasat cu 10 kile mai oameni buni....mai cucoana "anonim", mai baga d'astea ca esti tare rau.nici daca ma gandeam un an nu putea sa imi treaca prin minte asa ceva.la bun
Re: Masturbare cu creionul -> risc sarcina? din 22 oct 2009 18:27 de yOojulia
asta e caterink pa fatza:D:D:D:D:D:D:D:D:D
O iubesc,dar ea e orbita de unul care are prietena din 22 oct 2009 17:21 de razvaner
Salut Sunt Razvan am si eu o problema in legatura cu o fata care pot zice ca o iubesc ...tot timpul ma gandesc la ea ce face ma afecteaza cand este suparata sunt fericit cand ea este fericita ... Sa va zic pe scurt povestea mea :
Am intalnit ...
Re: Cum diminuezi durerea la dezvirginare??? din 22 oct 2009 16:50 de YasminutZa
Bwa cum draku sa zici ca e buna geata doamne:wacko: .. ce e adevarat ca pe fete le doare mai rau si este adevarat ca penetrarea trebuie sa fie lenta pt ca daca bagi in ea ca nebunu o sa moara langa tine si nu ea adevarat ca ea trebuie sa stea ...
Re: Re: Masturbarea la fete din 22 oct 2009 16:45 de McLove
e clar, nu stii ce e aia o gaura. bafta! :`
Re: Re: Masturbarea la fete din 22 oct 2009 15:37 de basturk
amice, cunosti atat de multe si dar de fapt....zero barat.pai daca e pe ciclu ii curge sange (si inainte si dupa ce ti-o infigi tu).si se intampla des ca atunci cand faci sex si ea este pe ciclu sa nu se lubrifieze destul de bine.daca e virgina nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Skinoren vs Zinerit din 22 oct 2009 14:42 de Alin
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai stiu ce sa fac :( din 22 oct 2009 11:15 de simosimina
:)) cum dracu` să facă 29 de ani când am eu 23 :lol::D:lol: Loooooooool că mor de râs pe aici:))))
Adică după tine aşa yo am...în jur de 50 de ani..Waw ..ce babă sunt:( Am riduri:(
:((:((:((
Sunt cea mai babă de pe acest ...
Re: Re: Re: Re: Crapaturi si puncte rosii pe capul din 22 oct 2009 05:59 de siglox
Vreau si eu un sfat la asemenea " crapaturi pe pielea penisului" . Am 25 de ani si acum cateva luni mi-au aparut niste crapaturi pe pielea penisului. O perioada de timp mi-au trecut, dar de cateva zile mi-au aparut din nou. Cand incerc sa decalotez ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 22 oct 2009 03:24 de tenie2k
In opinia mea, iti dai seama daca te iubeste dupa o perioada mai lunga de timp.. Si anume jumatate de an sau chiar mai mult , daca iti arata aceelasi interes si dupa mult timp , si de asemenea atentia care ti-o acorda constant.
Dar nu la asta se ...
Re: PREA SLABA?CUM SA MA INGRAS? din 22 oct 2009 02:18 de ancu
Eu zic ca nu ai de ce sa slabesti...la 1,69 avand 53 kg....e chiar foarte bine....Alte fete se chinuiesc sa slabeasca,tinand nu stiu cate diete si tu te plangi ca esti prea slaba.Depinde ce e drept si de constitutia corpului.Eu de exemplu am 1,75 ...
Re: Sex oral, sex fara si cu prezervativ -> sarcin din 22 oct 2009 01:51 de ancu
Sansele sunt mai mici ca ea sa ramana gravida din moment ce tu ai continuat cu prezervativul,dar nici imposibil nu este.Mai bine face un test de sarcina si asa scapati de orice indoiala...poate sa ii intarzie si din cauza unei raceli sau din cauza ...
Re: PREA SLABA?CUM SA MA INGRAS? din 22 oct 2009 01:25 de cautamapenet
:lol: nu conteaza ca esti slaba sau grasa .. fi u insuti ... cine te place te place asa cum esti si pt inaltimea ta e destul de bine la 53 kg .
Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai stiu ce sa fac :( din 22 oct 2009 01:23 de sgc
fantastic, ce viteza prinzi, cand se-ntuneca. banuiesc c-ar fi avut vreo noima, daca era reciproca simpatia si mi-ar fi fost si mie simpatic forumul. parc-o vad si pe simina, ca-si aminteste, ca fi-su face pecte-o luna 29 ani, de unde era intr-un ...
Pagina 1230 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||