Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum vi sE pare Ideea De a

din 24 oct 2009 12:50 de cutarescu

Nu vei sti pîna nu vei încerca. Totusi, depinde de fiacare în parte, pt. mine piasa de rezistenta la o femeie e fundul, daca are fundul super, peste altele mai trec cu vederea.

Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi

din 24 oct 2009 12:32 de basturk

la partea cu "sari pe el" ma refeream la o partida zdravana de sex, pt ca tre sa ii arati ce e pe cale sa piarda.

Re: Re: Re: il vreau inapoi

din 24 oct 2009 12:30 de basturk

asta e valabil la oricine. in primul rand nu il presa.in astfel de momente mai rau ai putea sa il enervezi.nu ii propune sa va impacat ci doar sa iesiti la o plimbare, sa mergeti la un film.nici sa nu aduci discutia despre cearta.arata-i ca esti ...

Re: il vreau inapoi

din 24 oct 2009 12:19 de basturk

hmm...naspa.dupa ce ca va vedeati decat la sfarsit de saptamana mai erai si rece?pai daca el facea asa, tu cum ai fi reactionat?si cum l-ai mai fi acceptat?gandeste-te putin, fi in locul lui

Re: Okidoki: Ce i-am facut la prietena mea

din 24 oct 2009 12:14 de basturk

extraordinar.deci am ras in hohote!!!!!!!!!!

Re: Spermatozoizii mor in contac cu urina?

din 24 oct 2009 11:53 de basturk

picatura are rol de lubrifiere, dar asa este, urina omoara spermatozoizii.de aceea, dupa un act sexual neprotejat, este indicat ca partenera daca simte nevoia sau daca poate sa urineze.

Re: Spermatozoizii mor in contac cu urina?

din 24 oct 2009 11:50 de simosimina

Nu mor dacă intră în contact cu urina...

Spermatozoizii mor in contact cu urina?

din 24 oct 2009 11:39 de piovra

Am citit, nu mai stiu unde, ca "picatura placerii" este pentru a curata canalul de urina pt ca spermatozoizii mor daca intra in contact cu acidul uric. Este asa? Ast pareri.

viata e un banc...

din 24 oct 2009 10:41 de basturk

O cearta in familie. Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata: - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Auzi, fa, cine e stapan in casa?! Daca am spus ca nu ies, inseamna ca nu ies!!!

viata e un banc...

din 24 oct 2009 10:36 de basturk

REMEDII CASNICE 1. Daca va inecati cu un cub de gheata, nu intrati in panica. Pur si simplu turnati apa clocotita pe gat si problema se va rezolva instantaneu. 2. Sunteti neindemanatic si va taiati frecvent atunci cand tocati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-am stricat imaginea

din 24 oct 2009 10:22 de Jman

Pai ca tot veni vorba de balul bobocilor intr-o zi se faceau preselectii si ea mai in gluma mai in serios a spus cu voce tare in clasa ca eu si cu ea vom fi urmatoarea pereche. Ea e un pic mai "nebunatica" adica se ia de toata lumea fara motiv si ...

viata e un banc...

din 24 oct 2009 10:18 de basturk

n apartamentul unei familii, care în iarna asta a cerut decuplarea de la centrala care furniza energie termica si electrica, un reporter întreaba: - Ce faceti daca va este frig? - Ne strîngem în jurul lumînarii. - Dar daca este foarte ...

viata e un banc...

din 24 oct 2009 10:15 de basturk

La scoala pe vremea impuscatului vine inspectie si printre altele inspectorul intreaba pe copii ce si-au pus de mancare: -Ionel ce ti-ai pus de mancare? -Snitel raspunde baiatul. -Si ieri ce-ai avut? -Tot snitel. -Si maine? -Tot snitel. -Pai ...

viata e un banc...

din 24 oct 2009 10:10 de basturk

Un tip merge prin desert cand deodata apare o tipa marfa de tot. - Cine esti tu? zice tipul - Eu sunt zana ta pazitoare - Da? Pai atunci da-mi si mie sa beau - Bine, daca vrei de baut baseste-te inspre duna aia. Zis si facut. Apare un bar ...

viata e un banc...

din 24 oct 2009 10:06 de basturk

In curtea regiei de pompieri intra un baietel calare pe un carucior de butelii pe care lipise coli rosii de hartie si o scarita pe una din laturi. Copilul avea o casca de pompier, o secure mica din plastic legata la mijloc si tinea in mana un mic ...

Re: Re: Cum il pot recuceri?

din 24 oct 2009 10:01 de basturk

este "la revedere".pai cam asta s-a intamplat si la mine.vorbeam frumos cu ea sa nu o ranesc mai rau, din bun simt.doar ca ea nu vroia sa inteleaga ca s-a terminat si atunci ma rasteam la ea sau nu ii mai raspundeam la telefon.si recunosc, ma ...

Re: Re: cel mai nebunesc loc in care am facut drag

din 24 oct 2009 09:50 de basturk

eu te-as sfatui sa nu lasi timpul sa treaca pe langa tine.dar sa ai grija, caci daca iti place...provoaca dependenta;)

Re: Re: Re: Cum sa organizez o seara romantica?

din 24 oct 2009 09:48 de basturk

:D:D:D oricum era o relatie care scartaia de ceva timp.si sa fim seriosi, ce barbat ar refuza asa ceva?multi spun "nu" de ochii lumiii, dar daca s-ar trezi in situatia mentionata...

Re: Re: De ce se machiaza fetele???

din 24 oct 2009 09:45 de basturk

stii expresia : "daca iti dau o palma, fac gogosi cu pudra care imi ramane in palma":D:D:D:D

Re: Re: Re: Masturbare cu creionul -> risc sarcina

din 24 oct 2009 09:38 de basturk

dar fi sincera, pe ce l-ai da?(asta daca ai face-o)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1227 din 3731
«   1 ... 1224   1225   1226   1227   1228   1229   1230 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare