Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Fata ideala / Baiatul ideal !

din 20 oct 2009 20:34 de valentine

N-ar fi de preferat sa nu fie buna deloc la pat, dar sa fie deschisa la ce e nou ca sa te ocupi tu? Nu de alta, dar daca o iei deja buna inseamna ca ce face cu tine a mai facut si cu altii...:-`

Re: Re: Re: WTF?

din 20 oct 2009 20:28 de basturk

durerile erau de "burtica" sau de ovare?vezi daca persista (ceea ce nu prea cred).foarte probabil sa fie o raceala.este des intanlita la fete.

Re: Re: WTF?

din 20 oct 2009 20:20 de ...

anticonceptionale nu ia...i'a curs putin si era de culoare maronie

Re: Re: Re: Foot-fetish

din 20 oct 2009 20:16 de basturk

bunica are niste monturi....valeleu...nici cu drujba nu le tai. cum sa spun, imi plac si mie picioarele frumoase si ingrijite ale unei femei si cred ca oricarui barbat ii plac, dar sa ii vad monturile si sa ma apuce ...

Re: am nevoie de ajutor

din 20 oct 2009 19:39 de basturk

anonim, de data asta vorbesc serios: creionul era de culoare neagra?ma gandesc ca ar putea iesi mulatru....stii...tu alba, el negru:ninja:

Re: WTF?

din 20 oct 2009 19:35 de basturk

he he amice, poate fi de la raceala, dereglarea ciclului, vreo rana, de la anticonceptionale(daca ia si depinde de cat timp ia).eu zic sa revi cu mai multe detalii.i-a curs putin...e rosu, are sau nu cheaguri, bate spre maro...etc

Re: Re: trebuie sa conteze mult parerea parintilor

din 20 oct 2009 18:57 de cutarescu

N-as citi jurnalul cuiva nici daca as avea pistolul la tîmpla, e un lucru care denota lipsa de tact, proasta crestere, badaranie, etc, RUSINE celor ce fac asta

Re: bubite rosii pe capul penisului

din 20 oct 2009 14:46 de basturk

sunt sigur ca nu ai folosit cauciuc.esti sigur de igiena ei?dar de a ta?aceste bubite(care iti vor trece singure destul de repede) pot aparea si daca partenera abia terminase menstruatia(sa zicem ca era in ultima zi.ea a zis ca nu mai pica si ca ...

Re: Pentru baieti totul se rezuma la sex?

din 20 oct 2009 14:42 de basturk

nu cred, doar ca pe un baiat daca il satisfaci cum trebuie...e greu sa il pierzi.si asa este, ei nu se simt jenati sa vb de asta

Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sau romani

din 20 oct 2009 14:38 de basturk

sa inteleg ca te-ai ratacit printre romani? sau doar idolizezi rasa asta mizera?! si partea cu focul de unde o ai in minte?....asa s-au innegrit amicii tai cei negrii cu dintii galbeni care duhnesc de la o posta a nespalat si care ar fi in stare sa ...

Re: Fata ideala / Baiatul ideal !

din 20 oct 2009 14:24 de basturk

-inaltime 1.65-1.75 -simpatica/dulce/suava -sani si fund(f imp) -inteligenta/haioasa/iubitoare/intelegatoare -buna la pat(si daca nu e, sa fie deschisa la ce e nou, ca ma ocup eu:D)

Re: Pt ce suma de bani ai renunta la virginitate?!

din 20 oct 2009 14:14 de basturk

sunt destule, mai ales in zonele slab dezvoltate si cu probleme financiare serioase, care renunta la virginitate pentru te miri ce tampenie.daca nu le invata nimeni....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilatul la barbati

din 20 oct 2009 14:10 de CodrixXx

Imi pare rau ca te dezamagesc si eu la randul meu dar mi se pare yackk parul pe piept , abdomen , sub-brat , zone pubiene si chiar si picioare ! NU e deloc gay daca am facut 6 sedinte cu raze de nu stiu ce putere si eo 6 luni nu mai am par pe ...

Re: Re: Re: Probleme cu erectia

din 20 oct 2009 14:06 de basturk

amice, ia o camera la hotel, stati relaxati, faceti o baita, beti un paharel de vin-rosu- si toate vin de la sine.nu sari direct pe ea.si daca nu merge de prima data, nu fi dezamagit.unmbalti amandoi dezbracati in camera, va sarutati, va jucati, ...

Re: Cum scap de parul de pe penis?

din 20 oct 2009 14:03 de basturk

da domne, baga lama sau penseta...dak ai rabdare(X)

Re: am nevoie de ajutor

din 20 oct 2009 13:59 de basturk

:D:D:D:D:D deci nu ma pot opri din ras:D:D:D:D:D...incearca cu un stilou, poate dai nastere la vreun tocilar:D:D:D

Re: Calitatile unui viitor sot!

din 20 oct 2009 13:07 de simosimina

...ar fi prea mult de scris..dar ca sa fac aşa schematic... - inteligent - cu cei 7 ani de acasă - să nu fie plictisitor - deschis la nou - şi cu un fund bun :)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scat

din 20 oct 2009 13:05 de simosimina

chiar există..sincer..şi sunt foarte scârboase :x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 oct 2009 13:02 de basturk

laid to rest 2009 wrong turn 3

Re: Re: Banii

din 20 oct 2009 12:50 de valentine

Daca m-ar deranja? Dimpotriva...:cat: Ce gand poate fi mai placut decat ala ca ai o femeie capabila langa tine?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1233 din 3731
«   1 ... 1230   1231   1232   1233   1234   1235   1236 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare