Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Confuza..

din 17 oct 2009 20:38 de ThT

Sunt putini dar SUNT..

Re: Re: Re: Confuza..

din 17 oct 2009 20:28 de dorinda

Se pare ca nu am fost destul de clara. Cum poti sa-i spui ca nu te mai iubeste? Intrebarea mea este: te-a iubit vreodata ca sa-l poti intreba asa ceva? Ti-a zis vreodata asta? Si chiar daca ti-a spus, nu cred ca a si simtit acest lucru, cred ...

Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu?

din 17 oct 2009 17:59 de valentine

De unde stii asta? Miroase a dat cu parerea fara a avea vreo legatura cu domeniul :-` Cer permisiunea de a ma da cu capul de monitor ca ofranda adusa sfintelor femei si drept razbunare pe porcii/nesimtitii/insensibilii/etc de ...

Re: Re: Probleme cu erectia

din 17 oct 2009 17:37 de calin mihesc

pai pur si simplu no nimeresc (o)si nu k nu shtiu unde e dar penisul e in erectie iar knd tre sa incep penetrarea el slabeste erectia dar am incercat sa ma relaxez apoi si erectia a revenit (mentionez k am mai incercat 1 data ) cred k am nevoie ...

Re: Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu?

din 17 oct 2009 16:42 de ExoticDream

Nu am curajul sa vorbesc in numele unei categorii atat de largi si diverse cum este cea a fetelor.... Mi se pare dificil sa ma pronunt chiar si in nume personal pentru ca este teribil de greu sa alegi intre suferinta provocata de sentimentul ca, ...

Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar feme

din 17 oct 2009 13:53 de virusboy

nu stiu ce sati spun dar pana acum nu am facut asa ceva pt nu am avut ocazia dar simt o mare pofta duma lichidul ei din pasarik si ea simte pofta dupa sperma mea si sincer mie sete de urina ei si ea de a mea si cu prima ocazie cand o sa ne vedem o sa ...

Re: National Romaniei de Fotbal

din 17 oct 2009 11:10 de jaff

a ajuns rau de tot nationala noastra .....la oara actuala ocupam ce-a mai proasta poziti in clasamentul general FIFA,pe locul 36......avem ce-a mai jaf echipa din istoria nationalei .....

Re: Re: Re: Epilatul la barbati

din 17 oct 2009 06:32 de NOTme

mai ales k avand "padurea deasa" este riscul de a se crede k lungimea e mai mica :))))

Re: Luni ai mei ma duc la ginecolog.....

din 17 oct 2009 06:26 de NOTme

ce ti'a trebuit ob knd tu erai virgina chiar nuj

Re: Lichid transparent

din 17 oct 2009 06:14 de NOTme

Se numeste lichid preejaculator, si chiar dak sunt f mici sansele, poate lasa gravida o femeie. so be careful

Re: Oare am intrat in depresie?

din 17 oct 2009 05:32 de NOTme

fa o rugaciune inainte de somn, nu te mai uita la filme pentru adulti(ma refer la cele horror), si fii mai tare k si mie imi era frica sa dorm pe la 10 ani, tot timpul credeam k cineva o sa intre peste mine in ksa si o sa ma macelareasca , mi'a ...

Re: Fetele si baietii

din 17 oct 2009 05:23 de NOTme

Imediat ai generalizat, impartind toti baietii din lume in 2 categorii: -citez :"cocalarii desavarsiti" kre poarta parul in stilul emo si au succes la fete -si restul baietilor, printre kre cu siguranta tu crezi k te afli (o sa vezi k te ...

eu iti zic una si buna

din 17 oct 2009 04:31 de NOTme

NU EXISTA RELATIE FATA-BAIAT best friend, stitzi voi ,texte de genu "fratiorul meu", "surioara mea". un baiat si o fata ori sunt amici ori sunt iubiti ori sunt,k in kzul de fata, best friends, iar cel putin unul din cei doi traieste cu iluzia ca ...

Re: Pentru baieti totul se rezuma la sex?

din 17 oct 2009 04:17 de NOTme

Sa zicem k baietii au nevoie ceva mai des de el dekt fetele, asa e in firea umana. :)

Si (ce) daca.....

din 17 oct 2009 03:39 de ExoticDream

.... ramuri bat în geam si se cutremur plopii, inseamna ca a venit pe culme toamna/iarna, whatever, iti este frig si fizic, nu numai psihic, iar chestia cu apropierea aia inceata ramane pe aceeasi directie, doar ca ii schimbam sensul. .... Si ...

10 lucruri care "iti spun" ca el vrea doar sex

din 17 oct 2009 03:14 de ExoticDream

Din nou vorbim despre un EL care de data asta doreste doar o relatie sexuala. Cum stim? Pai.... suntem atente la urmatoarele aspecte: "[b]1. Iti spune direct.[/b] Multi barbati nu se jeneaza sa precizeze de la inceput ca vor doar "fun", nu o ...

10 lucruri care "iti spun" ca el te iubeste

din 17 oct 2009 02:41 de ExoticDream

Cum stii daca EL te iubeste? Frunzarind mai demult netul am gasit 10 idei intrebari ale caror raspunsuri ne-ar lamuri pe noi, fetele, daca partenerul ne iubeste. Sa vedem.... "1. EL face pentru tine lucruri marunte, fara sa-i ceri (de exemplu, ...

Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu?

din 17 oct 2009 02:11 de ExoticDream

Daca ar fi sa ma iau dupa ceea ce-mi dicteaza sufletul, as zice ca o fata virgina ar prefera un baiat virgin pentru ca pasirea impreuna cu fiinta pe care o iubesti in acest taram nou, neexplorat, al vietii sexuale, are un farmec aparte daca nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt fete virg

din 16 oct 2009 20:04 de valentine

mai sunt, da-s urate cam toate:ninja: cred ca mi-as taia un deget ca amintire daca-as vedea o tipa super frumoasa si virgina pe la 20 de ani:ninja:

Re: Confuza..

din 16 oct 2009 17:32 de dorinda

Mi se pare absurd sa-i ceri sa te iubeasca dupa 5 luni petrecute impreuna, ceea ce denota faptul ca nu esti suficient de matura pentru o relatie asa cum ti-ai dori tu. Gandeste-te ca pana la urma el are doar 18 ani, nu-i poti cere prea multe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1238 din 3731
«   1 ... 1235   1236   1237   1238   1239   1240   1241 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare