Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Bamboo capitala drogurilor?

din 3 oct 2009 16:59 de Maria77

Poi mi-e frica sa nu-mi puna cineva ceva in bautura:lol::lol: Oricum am auzit ca multe vedete se drogheaza acolo printe care si Bote cel de la care vreau yo sa-mi iau rochia de mireasa:lol::lol:

Re: Bamboo capitala drogurilor?

din 3 oct 2009 16:56 de valentine

Da e adevarat. Dar nu vad cu ce iti poate influenta lucrul asta decizia de a merge acolo sau nu. Mai degraba intereseaza-te de pretul unei ape plate la jumate daca vrei sa te influenteze ceva...:D

Re: Re: Re: Cadou de despartire

din 3 oct 2009 16:45 de baby

:lol::lol::lol: eu spre exemplu daca sunt suparata si vrea cineva care mi-a gresit sa ma "indulceasca" cu un cadou.....apai frate in secunda 2 il are infipt in F.u.n.d Nu cred ca are rost sa ii oferi ceva.:` stii ne despartim dar uite ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

din 3 oct 2009 16:35 de Maria77

Sigur ca o sa consult un stilist. Dar unde il pot gasi pe Botezatu? El stie cel mai bine ce a facut la rochia aia si ce corp am...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

din 3 oct 2009 16:30 de valentine

Pai in primul rand eu zic ca ar trebuii sa verifici in Baneasa Shopping Center, nu stiu sigur, dar acolo s-ar putea sa aiba un magazin si daca nu gasesti acolo, incearca pe strada Londra. Dar pe el personal nu o sa il gasesti acolo... Si ...

Re: Ce rochie sa aleg?

din 3 oct 2009 16:25 de baby

http://jogjalifestyle.com/wp-content/uploads/2009/06/luxury-wedding-dresses-bridal-gowns-1.jpg http://lh4.ggpht.com/bm617mira/SKja6Hs7KnI/AAAAAAAAJRY/549KxnHiitQ/drew.jpg http://www.fotostefan.ro/wp-content/uploads/2009/01/laura-oltean_11.t ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

din 3 oct 2009 16:19 de Maria77

Da stiu. Dar totusi as vrea sa vorbesc fata in fata cu el ca sa imi dea mai multe informatii etc. Stii cumva unde e magazinul lui personal??? Poate il gasesc acolo:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

din 3 oct 2009 16:12 de valentine

Poti sa ma seduci pe mine si-ti dau eu rochia lu` mama de la nunta. :cat::cat::cat: E nunta lu` Maria Si e miss Romania, N-am vazut in viata mea O mireasa cum e ea, Cand ajung ajung in tara mea Eu vorbesc de Maria. Ca e mare frumusete Lu` ...

Re: Ce rochie sa aleg?

din 3 oct 2009 15:51 de simosimina

Logic că da...o dată te măriţi... Şi eu când mă voi mărita...îmi voi lua o rochie...din afară..şi pretenţioasă ...abia aştept şi eu:heart::heart::heart::heart::heart : Da am şi eu o întrebare..cum naiba de ai găsit local aşa ...

Ce rochie sa aleg?

din 3 oct 2009 15:47 de Maria77

Peste 2 luni am nunta si inca nu mi-am ales rochia. Am vazut o rochie super tare Catalin Botezatu care este foarte scumpa. Pretul este atat de mare inca nici nu stiu daca sa mi-o iau sau nu dar ma gandesc totusi ca o data ma casatoresc:) Voi ce ...

Re: Re: Cadou de despartire

din 3 oct 2009 15:40 de N-ai minte

O idee buna ar fi sa-i iei un BMW seria 7, acum pe criza au mai scazut preturile :cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile

din 3 oct 2009 14:50 de simosimina

Waw...am şi eu o cunoştinţă căreia i-a fost cauterizată o rană pe col..tipa avea doar 16 ani:( Sper să îţi treacă şi să nu fie nevoie să se ajungă la cauterizare

Re: Cadou de despartire

din 3 oct 2009 12:45 de toy

De ce trebuie sa-i daruiesti ceva material? Poti pur si simplu sa ii oferi in continuare prietenia ta. E foarte probabil ca o perioada sa nu-si doreasca sa mai stie nimik de tine si daca ii dai ceva, acel lucru ii va mari durerea.

Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirgi

din 3 oct 2009 11:09 de diki

:~*:love::ninja::mellow::mellow::flowers::flowers::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::devil::devil:

Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirgi

din 3 oct 2009 11:09 de diki

:~*:love::ninja::mellow::mellow::flowers::flowers::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::devil::devil:

Re: Orgasm multiplu?

din 3 oct 2009 10:59 de basturk

o femeie poate avea 1,2,3 poate chiar mai multe orgasme intrun act sexual, sau un singur orgasm care sa dureze secunde, minute sau zeci de minute.sau deloc:mellow:.totul depinde de preduliu, cat de atrasa este de partener,cat de bine isi face treaba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cit dureaza actul

din 3 oct 2009 10:43 de basturk

atata timp cat pui pasiune in ceea ce faci si nu te gandesti numai la tine, nu conteaza cat dureaza.daca in 3 min iti poti aduci partenera pe culmile placerii, este ok.pe de alta parte, poate dura 4 ore, dar sunt sigur ca nu vei primi lauri, deoarece ...

Re: PREA SLABA?CUM SA MA INGRAS?

din 3 oct 2009 10:43 de compot

dk tot slaba t crezi incearca cu vitamine! dar cel mai bine ar fii sa ramai asa.

Re: Oare e bine sa fii bisexuala?

din 3 oct 2009 10:21 de basturk

parerea mea este ca ar trebui sa te gandesti bine.daca as fi in locul partenerului tau si as afla, as pune punct in secunda 2.nici tie nu ti-ar prinde bine sa afli ca prietenului tau ii mai place de un barbat, pentru ca in ambele cazuri este vorba ...

Re: Re: Re: Cu sau fara

din 3 oct 2009 10:10 de basturk

ai perfecta dreptate! trebuie folosit obligatoriu daca este vorba de aventura.dar SorinExperT intreba cum este mai placut.deci sustin "FARA":love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1250 din 3731
«   1 ... 1247   1248   1249   1250   1251   1252   1253 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare