Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Bamboo capitala drogurilor? din 3 oct 2009 16:59 de Maria77
Poi mi-e frica sa nu-mi puna cineva ceva in bautura:lol::lol: Oricum am auzit ca multe vedete se drogheaza acolo printe care si Bote cel de la care vreau yo sa-mi iau rochia de mireasa:lol::lol:
Re: Bamboo capitala drogurilor? din 3 oct 2009 16:56 de valentine
Da e adevarat. Dar nu vad cu ce iti poate influenta lucrul asta decizia de a merge acolo sau nu. Mai degraba intereseaza-te de pretul unei ape plate la jumate daca vrei sa te influenteze ceva...:D
Re: Re: Re: Cadou de despartire din 3 oct 2009 16:45 de baby
:lol::lol::lol:
eu spre exemplu daca sunt suparata si vrea cineva care mi-a gresit sa ma "indulceasca" cu un cadou.....apai frate in secunda 2 il are infipt in F.u.n.d
Nu cred ca are rost sa ii oferi ceva.:`
stii ne despartim dar uite ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg? din 3 oct 2009 16:35 de Maria77
Sigur ca o sa consult un stilist. Dar unde il pot gasi pe Botezatu? El stie cel mai bine ce a facut la rochia aia si ce corp am...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg? din 3 oct 2009 16:30 de valentine
Pai in primul rand eu zic ca ar trebuii sa verifici in Baneasa Shopping Center, nu stiu sigur, dar acolo s-ar putea sa aiba un magazin si daca nu gasesti acolo, incearca pe strada Londra. Dar pe el personal nu o sa il gasesti acolo...
Si ...
Re: Ce rochie sa aleg? din 3 oct 2009 16:25 de baby
http://jogjalifestyle.com/wp-content/uploads/2009/06/luxury-wedding-dresses-bridal-gowns-1.jpg
http://lh4.ggpht.com/bm617mira/SKja6Hs7KnI/AAAAAAAAJRY/549KxnHiitQ/drew.jpg
http://www.fotostefan.ro/wp-content/uploads/2009/01/laura-oltean_11.t ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg? din 3 oct 2009 16:19 de Maria77
Da stiu. Dar totusi as vrea sa vorbesc fata in fata cu el ca sa imi dea mai multe informatii etc. Stii cumva unde e magazinul lui personal??? Poate il gasesc acolo:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg? din 3 oct 2009 16:12 de valentine
Poti sa ma seduci pe mine si-ti dau eu rochia lu` mama de la nunta.
:cat::cat::cat:
E nunta lu` Maria
Si e miss Romania,
N-am vazut in viata mea
O mireasa cum e ea,
Cand ajung ajung in tara mea
Eu vorbesc de Maria.
Ca e mare frumusete
Lu` ...
Re: Ce rochie sa aleg? din 3 oct 2009 15:51 de simosimina
Logic că da...o dată te măriţi...
Şi eu când mă voi mărita...îmi voi lua o rochie...din afară..şi pretenţioasă ...abia aştept şi eu:heart::heart::heart::heart::heart
:
Da am şi eu o întrebare..cum naiba de ai găsit local aşa ...
Ce rochie sa aleg? din 3 oct 2009 15:47 de Maria77
Peste 2 luni am nunta si inca nu mi-am ales rochia. Am vazut o rochie super tare Catalin Botezatu care este foarte scumpa. Pretul este atat de mare inca nici nu stiu daca sa mi-o iau sau nu dar ma gandesc totusi ca o data ma casatoresc:) Voi ce ...
Re: Re: Cadou de despartire din 3 oct 2009 15:40 de N-ai minte
O idee buna ar fi sa-i iei un BMW seria 7, acum pe criza au mai scazut preturile :cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile din 3 oct 2009 14:50 de simosimina
Waw...am şi eu o cunoştinţă căreia i-a fost cauterizată o rană pe col..tipa avea doar 16 ani:(
Sper să îţi treacă şi să nu fie nevoie să se ajungă la cauterizare
Re: Cadou de despartire din 3 oct 2009 12:45 de toy
De ce trebuie sa-i daruiesti ceva material? Poti pur si simplu sa ii oferi in continuare prietenia ta.
E foarte probabil ca o perioada sa nu-si doreasca sa mai stie nimik de tine si daca ii dai ceva, acel lucru ii va mari durerea.
Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirgi din 3 oct 2009 11:09 de diki
:~*:love::ninja::mellow::mellow::flowers::flowers::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::devil::devil:
Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezvirgi din 3 oct 2009 11:09 de diki
:~*:love::ninja::mellow::mellow::flowers::flowers::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::devil::devil:
Re: Orgasm multiplu? din 3 oct 2009 10:59 de basturk
o femeie poate avea 1,2,3 poate chiar mai multe orgasme intrun act sexual, sau un singur orgasm care sa dureze secunde, minute sau zeci de minute.sau deloc:mellow:.totul depinde de preduliu, cat de atrasa este de partener,cat de bine isi face treaba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cit dureaza actul din 3 oct 2009 10:43 de basturk
atata timp cat pui pasiune in ceea ce faci si nu te gandesti numai la tine, nu conteaza cat dureaza.daca in 3 min iti poti aduci partenera pe culmile placerii, este ok.pe de alta parte, poate dura 4 ore, dar sunt sigur ca nu vei primi lauri, deoarece ...
Re: PREA SLABA?CUM SA MA INGRAS? din 3 oct 2009 10:43 de compot
dk tot slaba t crezi incearca cu vitamine!
dar cel mai bine ar fii sa ramai asa.
Re: Oare e bine sa fii bisexuala? din 3 oct 2009 10:21 de basturk
parerea mea este ca ar trebui sa te gandesti bine.daca as fi in locul partenerului tau si as afla, as pune punct in secunda 2.nici tie nu ti-ar prinde bine sa afli ca prietenului tau ii mai place de un barbat, pentru ca in ambele cazuri este vorba ...
Re: Re: Re: Cu sau fara din 3 oct 2009 10:10 de basturk
ai perfecta dreptate! trebuie folosit obligatoriu daca este vorba de aventura.dar SorinExperT intreba cum este mai placut.deci sustin "FARA":love:
Pagina 1250 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |