Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 30 sep 2009 17:55 de ovidiu

eu as zice ca poti linistita sa te dezvirginezi cu el daca va intelegeti foarte bine

Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despr

din 30 sep 2009 16:00 de compot

offf Doamne!! te invit sa mai citesti inca odata ce am spus pacpac!!! sper sa intelegi si u ceva macar acum(dk nu, dai si u dovada de ce da prietenul acestei fete )

Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mi

din 30 sep 2009 08:32 de pacpac

pai si daca e mai mic ca ea tre sa dea raportul parintilor ce face cu ea in oras,de cate ori s-au pupat....? tu asa ai facut?:)

Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mine!!

din 30 sep 2009 03:36 de compot

parca ea a specificat k el e mai mic ca ea,din cate-mi amintesc depinde si cu cat e mai mic el decat ea ! dk varstele celor 2 sunt apropiate,atunci e mult prea imatur daca nu...da dovada de altceva

Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 29 sep 2009 21:59 de Elena

:D Sincer fata daca ar sta deasupra ar fi cel mai bine:heart: La fel a fost si la mine iar durerea nu a fost simtita prea mult... Iar apoi o poti face fara nici o problema ca nu vei mai simti prea multe.. Bine asta depinde acum de la baiat la ...

Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ?

din 29 sep 2009 20:17 de IONUT

Re: Re: Re: Re: Cum ne alegem o fata/baiat potrivi

din 29 sep 2009 19:38 de BBU

Compot te rog frumos nu mai fa afirmatii de genu fara sa ai cunostiinte din experienta. Poate la o discutie de genu fata-n fata te faceai de cacao ....nu mi-o lua in nume de rau,dar femeia nu e sclavul tau ci are aceleasi drepturi ...in relatie ...

Re: Soapte..

din 29 sep 2009 19:15 de mandarina

29 septembrie...am fost de servicu pe scoala(:|...credeam ca o s a stau linistita..sa ma bucur de plictiseala...pe naiba..am alergat prin toata scoala sa dau orarul...sa aduc farfurii la cestile de cafea..sa duc facturi la magazin..sa scriu proces ...

Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . .

din 29 sep 2009 14:53 de Black_06

Daaammnn......uite cum sta treaba omule :D Sa te desparti de o femeie fiindca nu era virgina cand ai luat-o tu??:blink: ...AI CEVA LA CAP :D Daca tu esti virgin este problema ta,cauta-ti una care sa fie virgina desi esti cam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor d

din 29 sep 2009 13:42 de pacpac

at erau alte vremuri,era privita cam prost daca baga divortz...femeia era mai mereu cea vinovata...bag mana in foc ca daca at erau vremurile de acum,baga divortz repede

Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor d

din 29 sep 2009 13:40 de ThT

Ai facut tot ce se putea,acum depinde de el daca ii infrunta pentru tine sau ramane la fel.

Re: da ?sau nu ?

din 29 sep 2009 13:38 de compot

n-aveai alt prezervativ ? teoretic ar fi posibil sa ramana insarcinata kiar daca n-ar fii in perioada menstruatiei..(in caz ca i s-ar fi inflitrat sperma in capsula fetii) wtf!!altii se kinuiesc cu noptile sa le ramana nevestele ...

din 29 sep 2009 13:37 de anturika

Povestea alor tai seamana cu a parintilor mei....dar mama a luptat toata viata cu socrii ei pt ca isi iubea barbatul....si a vrut sa stea langa el....la facut sa aiba incredere il el....sa-i infrunte....stiu ca este o lupta grea si lunga....acum ...

din 29 sep 2009 13:28 de dorinda

"Prietenul" asta al tau seamana ingrozitor de bine cu taica-miu...e la fel de usor de manipula de catre parinti si la fel de prost. Numai un idiot ar face ce fac ei. Nici mama mea nu s-a inteles bine cu parintii lui, dar a zis ca o sa treaca. ...

din 29 sep 2009 13:28 de anturika

Nu stiu ce sa fac , sunt confuza, ma dat peste cap de tot..nu stiu ce sa-i spun....vreau sa incerc sa-l las fara sa-l caut eu...sa vad ce face..daca intradevar ma vrea trebuie sa faca ceva nu? am sa-l las in pace sa vad ce are de gand..o sa-mi ...

din 29 sep 2009 13:20 de ThT

Hai sa fim seriosi,e destul de mare ca sa poata pune piciorul in prag.Cred ca,chestia cu plansul e mai mult din orgoliu fiinda l-ai parasit ci nu pentru ca te-ar fi iubi foarte mult.E doar parerea mea dar cum a mai spus cineva mai sus..acest gen de ...

Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mine!!

din 29 sep 2009 13:06 de anturika

Off... nu stiu ce sa mai fac..a venit dupa mine sa-mi spuna ca daca mai vreau si mai pot merge mai departe..sa ne intalnim pe ascuns de parinti lui...macar o perioada...pana se mai linistesc apele....a inceput sa planga si ma luat in brate si mia ...

Re: Re: Re: Cum ne alegem o fata/baiat potrivit/a?

din 29 sep 2009 12:51 de compot

cine se-aseamana se-aduna ;):devil:

Re: cred ca ai rezolvato

din 29 sep 2009 12:49 de mitzy_crazy

TOT INAINTE IUBITA :ok: nare nik dar incercati totusi cu un lubrifiant asa la inceput ;)mai ales daca zici ca esti cam ingusta :-`

Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile.

din 29 sep 2009 12:41 de mitzy_crazy

...... ???????? frate nu vreau sa-ti fac inima rea dar cred din tot sufletu ca ai fost ajutat :flowers::flowers: daca nui intirziere (?)este sigur :devil:ajutor din strainatate ca cum relatezi tu (cand am incercat sa bag penisul in vaginul ei a zis k ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1253 din 3731
«   1 ... 1250   1251   1252   1253   1254   1255   1256 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare