Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex..... din 30 sep 2009 17:55 de ovidiu
eu as zice ca poti linistita sa te dezvirginezi cu el daca va intelegeti foarte bine
Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despr din 30 sep 2009 16:00 de compot
offf Doamne!!
te invit sa mai citesti inca odata ce am spus pacpac!!!
sper sa intelegi si u ceva macar acum(dk nu, dai si u dovada de ce da prietenul acestei fete )
Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mi din 30 sep 2009 08:32 de pacpac
pai si daca e mai mic ca ea tre sa dea raportul parintilor ce face cu ea in oras,de cate ori s-au pupat....?
tu asa ai facut?:)
Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mine!! din 30 sep 2009 03:36 de compot
parca ea a specificat k el e mai mic ca ea,din cate-mi amintesc
depinde si cu cat e mai mic el decat ea !
dk varstele celor 2 sunt apropiate,atunci e mult prea imatur
daca nu...da dovada de altceva
Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman din 29 sep 2009 21:59 de Elena
:D Sincer fata daca ar sta deasupra ar fi cel mai bine:heart:
La fel a fost si la mine iar durerea nu a fost simtita prea mult... Iar apoi o poti face fara nici o problema ca nu vei mai simti prea multe.. Bine asta depinde acum de la baiat la ...
Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ? din 29 sep 2009 20:17 de IONUT
Re: Re: Re: Re: Cum ne alegem o fata/baiat potrivi din 29 sep 2009 19:38 de BBU
Compot te rog frumos nu mai fa afirmatii de genu fara sa ai cunostiinte din experienta.
Poate la o discutie de genu fata-n fata te faceai de cacao ....nu mi-o lua in nume de rau,dar femeia nu e sclavul tau ci are aceleasi drepturi ...in relatie ...
Re: Soapte.. din 29 sep 2009 19:15 de mandarina
29 septembrie...am fost de servicu pe scoala(:|...credeam ca o s a stau linistita..sa ma bucur de plictiseala...pe naiba..am alergat prin toata scoala sa dau orarul...sa aduc farfurii la cestile de cafea..sa duc facturi la magazin..sa scriu proces ...
Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . . din 29 sep 2009 14:53 de Black_06
Daaammnn......uite cum sta treaba omule :D
Sa te desparti de o femeie fiindca nu era virgina cand ai luat-o tu??:blink:
...AI CEVA LA CAP :D
Daca tu esti virgin este problema ta,cauta-ti una care sa fie virgina desi esti cam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor d din 29 sep 2009 13:42 de pacpac
at erau alte vremuri,era privita cam prost daca baga divortz...femeia era mai mereu cea vinovata...bag mana in foc ca daca at erau vremurile de acum,baga divortz repede
Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor d din 29 sep 2009 13:40 de ThT
Ai facut tot ce se putea,acum depinde de el daca ii infrunta pentru tine sau ramane la fel.
Re: da ?sau nu ? din 29 sep 2009 13:38 de compot
n-aveai alt prezervativ ?
teoretic ar fi posibil sa ramana insarcinata kiar daca n-ar fii in perioada menstruatiei..(in caz ca i s-ar fi inflitrat sperma in capsula fetii)
wtf!!altii se kinuiesc cu noptile sa le ramana nevestele ...
Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despr din 29 sep 2009 13:37 de anturika
Povestea alor tai seamana cu a parintilor mei....dar mama a luptat toata viata cu socrii ei pt ca isi iubea barbatul....si a vrut sa stea langa el....la facut sa aiba incredere il el....sa-i infrunte....stiu ca este o lupta grea si lunga....acum ...
Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mi din 29 sep 2009 13:28 de dorinda
"Prietenul" asta al tau seamana ingrozitor de bine cu taica-miu...e la fel de usor de manipula de catre parinti si la fel de prost. Numai un idiot ar face ce fac ei. Nici mama mea nu s-a inteles bine cu parintii lui, dar a zis ca o sa treaca. ...
Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despr din 29 sep 2009 13:28 de anturika
Nu stiu ce sa fac , sunt confuza, ma dat peste cap de tot..nu stiu ce sa-i spun....vreau sa incerc sa-l las fara sa-l caut eu...sa vad ce face..daca intradevar ma vrea trebuie sa faca ceva nu? am sa-l las in pace sa vad ce are de gand..o sa-mi ...
Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mi din 29 sep 2009 13:20 de ThT
Hai sa fim seriosi,e destul de mare ca sa poata pune piciorul in prag.Cred ca,chestia cu plansul e mai mult din orgoliu fiinda l-ai parasit ci nu pentru ca te-ar fi iubi foarte mult.E doar parerea mea dar cum a mai spus cineva mai sus..acest gen de ...
Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mine!! din 29 sep 2009 13:06 de anturika
Off... nu stiu ce sa mai fac..a venit dupa mine sa-mi spuna ca daca mai vreau si mai pot merge mai departe..sa ne intalnim pe ascuns de parinti lui...macar o perioada...pana se mai linistesc apele....a inceput sa planga si ma luat in brate si mia ...
Re: Re: Re: Cum ne alegem o fata/baiat potrivit/a? din 29 sep 2009 12:51 de compot
cine se-aseamana se-aduna ;):devil:
Re: cred ca ai rezolvato din 29 sep 2009 12:49 de mitzy_crazy
TOT INAINTE IUBITA :ok: nare nik dar incercati totusi cu un lubrifiant asa la inceput ;)mai ales daca zici ca esti cam ingusta :-`
Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile. din 29 sep 2009 12:41 de mitzy_crazy
...... ???????? frate nu vreau sa-ti fac inima rea dar cred din tot sufletu ca ai fost ajutat :flowers::flowers: daca nui intirziere (?)este sigur :devil:ajutor din strainatate ca cum relatezi tu (cand am incercat sa bag penisul in vaginul ei a zis k ...
Pagina 1253 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |