Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile. din 29 sep 2009 12:41 de mitzy_crazy
...... ???????? frate nu vreau sa-ti fac inima rea dar cred din tot sufletu ca ai fost ajutat :flowers::flowers: daca nui intirziere (?)este sigur :devil:ajutor din strainatate ca cum relatezi tu (cand am incercat sa bag penisul in vaginul ei a zis k ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Urgenta din 29 sep 2009 12:34 de mariof3
in special, alergarea ? (sport )
Re: Re: Re: Re: Re: Urgenta din 29 sep 2009 12:19 de pacpac
da-ledraq,poate ti-o omoara de tot:))) fa cum ti-am zis si nu te mai plange atat:)),daca vezi ca problema persista dte ducila medic si vezi ce zice ,numai lua dupa ureche.oricum sportul este cel mai bun medicament:)
Re: Re: Re: Re: Urgenta din 29 sep 2009 12:01 de Ingrijorat
Mulmumesc mult inca o data,vad pe internet tot felul de medicamente menite sa iti intarzie ejacularea,crezi ca sunt ok sau dauneaza organismului pe termen lung?
Re: Re: Re: Urgenta din 29 sep 2009 11:53 de pacpac
pai in primul rand intreab-o de ce nu accepta sexul oral sa ii se faca si veidaca zice ca nu a incercat,explica-i ca este extraordinar pt o femeie,ca nu aipretentia sa-ti faca si ea.daca accepta ai grija sa-i zici sa-ti spuna daca simnte un ...
Re: Re: Urgenta din 29 sep 2009 11:36 de Ingrijorat
Multumesc din suflet,nu doresc sa o dezamagesc dar parca o parte din barbatia mea(psihic)s-a dus :(
O sa fac exact cum mi-ai spus,numai ca ea nu accepta sa ii fac sex oral si nici ea sa imi faca mie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare exista riscul de a fi din 29 sep 2009 11:11 de mona00
Daca ai folsit prezervativ nu e nici o problema :,
Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor d din 29 sep 2009 10:53 de pacpac
ai pus prea mult suflet intr-o relatie care nu avea nici un viitor.Si daca il vezi cu alta,se lamureste si aia repede de el.iar acum cand vezi ca te lasa sa pleci asa,chiar crezi ca merita sa te consumi pt un IDIOT,RETARDAT?eu zic sa nu te ma ...
Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despr din 29 sep 2009 10:42 de anturika
Poate aveti dreptate si este o decizie buna ..dar stiti cat ma doare si imi pare rau..ma oftica...sunt multe sentimente care ma incearca acum ..... imi vine sa plang de cate ori imi aduc aminte sau ii vad masina..daca il vad si cu alta cred ca o ...
Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mi din 29 sep 2009 10:26 de pacpac
cea mai buna decizie pe care ai luat-o anul asta ,asta a fost:))).
Serios vb,ai luat decizia cea mai buna,pt ca nu faci nimic cu astfel de oameni, care nu sunt in stare sa aiba o relatie fara ajutorul parintilor,.. ai caror parinti isi baga ...
Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mi din 29 sep 2009 10:24 de ThT
Stiu ca e greu,dar ai facut ce-a mai buna alegere.Mai devreme sau mai tarziu,tot asa se intampla.Ar fi fost doar o chestiune de timp iar cu timpul ajugeai sa il iubesti tot mai mult si poate ti-ar fi fost imposibil sa pui capat.Daca l-a durut ...
Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mine!! din 29 sep 2009 10:22 de anturika
Si inca ceva si ai mei au fost impotriva unei relatii pe care am avut-o cu un baiat timp de 6 ani...eram o pustoaica...la 15 ani am inceput relatia si am luptat pt el impotriva alor mei chiar daca ei nu ma lasau si imi bagau prostii in cap ma ...
Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mine!! din 29 sep 2009 10:07 de anturika
:(((( Nu am rezolvat nimic nici bunul simt sa stea de vb cu mine fata in fata am vb prin sms....si am hot sa pun punct pt ca eu chiar numai inteleg nimic.......sambata am fost la nunta toate bune si frumoase ne-am distrat ..a venit tatal lui sa ...
Re: Urgenta din 29 sep 2009 10:02 de pacpac
da este tratament si se numeste sex oral la primul numar si apoi normal:))).
Nu cred ca e barbat care sa nu pateasca dastea,e mai urat daca se intampla la prima partida cu o fata noua:((.
Si mie mi se mai intampla,f rar in ultimul timp.
Poate ...
Re: Re: Re: Re: Cit dureaza actul sexual din 29 sep 2009 03:01 de simosimina
:)) de 100 de ori nah:))
Urgenta din 29 sep 2009 01:33 de Ingrijorat
Salut tuturor,am o problema ce ma framanta si nici macar nu ma lasa sa dorm :(
Am "incercat" sa fac sex cu o fata ce ma excita extraordinar de mult,este incredibil de sexy.
Aici este problema fiindca am terminat in mai putin de 20 de secunde,am 22 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi s-a intamplat?? din 28 sep 2009 22:42 de adialina69
iti dau adresa de messs ca sa-ti povesteasca si tie , daca vrei
Re: Ciclu intarziat de 15 zile din 28 sep 2009 21:03 de yony
poate fi o dereglare hormonala... nu cred ca ai cum sa fi insarcinata dak ti-au iesit 2 teste negative :ok:
Re: SARUTUL(HELP PLS) din 28 sep 2009 21:00 de yony
poate ai o sensibilitate ridicata.. incearca sa intrebi la un doctor sau la farmacie
Re: Re: Cum ne alegem o fata/baiat potrivit/a? din 28 sep 2009 20:37 de mandarina
uite ca aici nu sunt de accord:D..chiar daca ar arata bine si ar fi cel mai "barbat bine" mai bine singura!
asa ca ii preferam si pe cei care nu arta macho man:D
cu BBu sunt total de accord cu ce a scris
:flowers:
Pagina 1254 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |