Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . .

din 27 sep 2009 12:01 de hahaha sal

ma :)))) daca nu vrei sa mai fi cu ea ... macar impacate partial :)))) " fa cateva trageri cu arcu " dupa care las`o sa nu ai orgoliu ranit ca ai stat 1 an pe uscat ;)) si cauta alta sunt atatea curve pe le poti "intepa" si gaseste`ti 1 buna :) , ...

Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . .

din 27 sep 2009 11:48 de GYMYtrotyl

asta e soarta nu ai ce face,toate sunt la fel,nu ai cum sa gasesti una diferita de actuala,daca tu vrei una virgina trebuie sa o iei de prietena din clasa a-4-a sau a-5-a si sa o "cresti"(adica sa o supraveghezi sa nu cumva sa se arda cu altu),insa ...

Re: Re: Probleme in pat...

din 27 sep 2009 11:25 de mona00

M-am gandit la asta si am vorbit cu el si spune ca nu este din cauza mea caci altfel nu ar mai avea deloc erectie.deci el are la inceput insa pe parcurs oboseste si asta ii distrage atentia.In ceea ce priveste sexul oral..n-am nimic cu cine il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 sep 2009 00:23 de Pasaroi_Cuminte

N-ai inteles. Nu e vorba de buricul pamantului. Una e sa iubesti pe cineva si sa faci dragoste si alta este sa faci sex sportiv sau de nevoie. Daca iti privesti partenerul ca pe un obstacol mi se pare normal sa fie o amintire care sa te faca sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 sep 2009 23:42 de tinkerbell

Asta crezi tu, ca voi va credeti mereu buricul pamantului. S-a culcat cu el, asha si? asta a fost!!! Acuma daca respectivul a facut-o femeie nu o sa il uite in veci...aiurea...!!! Nu e adevarat..!!!

Re: Cuvant de alintare

din 26 sep 2009 22:42 de 1996leo

Ok,ceva nu este in regula aici este prea ciudat ca doi prieteni sa se alinte asa cel mai bine ar fi sa vorbiti sincer si direct despre acest lucru

Re: Re: Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altu

din 26 sep 2009 21:23 de yony

nashpa....

Re: Probleme in pat...

din 26 sep 2009 20:59 de sweetgirl16

Mona00 poate tu nu il mai atragi....te-ai gandit la asta? discuta cu el...:unsure: faptul ca nu mai are erectie inseamna ca intradevar are o problemaO:) incearca si tu ceva nou in pat...ceva care sa il excite atat fizic cat si psihic...de exemplu ...

Re: Re: Re: Re: Pozitia 69

din 26 sep 2009 20:03 de cutarescu85

E destul de ok pozitia 69, dar daca ma concentrez sa o satisfac pe ea, atunci uit de placerea pe care o simt eu, daca ma gindesc intens la placerea pe care o simt eu, atunci nu o mai satisfac pe ea bine, ador sexul oral dar facut pe rind

Re: Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. .

din 26 sep 2009 17:26 de Bozgoru

raspunsul ar trebui s afie urmatorul : ,, iar-o ca ca te-a mintit..a vrut sa se menajeze.. etc si etc,,... dar... DAR... acesta era raspunsul daca erati impreuna de 1 saptamana.. dar a stat cu tine un an si ceva fara sa o facetti.. dar ea o ...

Re: Re: Re: Re: Re

din 26 sep 2009 16:31 de Melk

Eu zic ca daca o fut pe una ii rup vaginul

Re: Re: Marimea penisului.

din 26 sep 2009 16:29 de predator

Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . .

din 26 sep 2009 15:25 de vladbodan

n-am stiut niciodata ca unui baiat chiar ii pasa daca respectiva e virgina sau nu :mellow: ai probleme grave daca pentur asta te-ai despartit de ea sau nu neaparat probleme ai , esti prea emotiv si mult prea sentimental ...

Re: Re: Re: vi s-a intamplat??

din 26 sep 2009 14:15 de compot

LOL frate !! data viitoare amenint-o k o sa te labaresti in tigaia in care prajeste oua dk nu te lasa in pace !!(skimba si u locatia, sau skimba orarul =)) ) mai ajungi la orgasm atunci knd esti stresat sa nu vina cineva sa-ti deskida usa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: c

din 26 sep 2009 13:54 de compot

cand te ai dezvirginat, ai incercat "Misionarul" nu poti sa stii cum doare in celalat mod deoarece a 2 oara knd ai facut-o nu mai erai virgina !! ma rog..nu prea e diferenta mare dk azi te dezvirginezi si maine seara faci sex din nou, doar k ...

Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 26 sep 2009 13:44 de compot

ti-a venit si ciclul la o varsta frageda, cred k esti dezvoltata dk el la 18 s-a uitat la una de 12 !!(pedofil ?? NU - k erai u dezvoltata !!) vrei sa faci sex ?-pune mana pe carte mai inatai si vezi ce ti se poate intampla,iar pe el daca vrei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce si cum gandesc barbatii

din 26 sep 2009 13:03 de Guest

Un barbat adevarat nu-si inseala femeia. -nu esti barbat dk nu faci asta.. Un barbat adevarat iubeste numai o femeie. -ce soi de sentimente ai ?:)) Un barbat adevarat nu-si supara femeia. -e inevitabil frate... "Metaforic, nici un ...

Re: Ce sa discut cu ea cand suntem singuri?

din 26 sep 2009 12:43 de compot

daca zici k ai o relatie cu ea.. si n-ai sarutat-o pana acum..ca sa o arzi??...lasa nu te gandi la asta.. pur si simplu fii u si sarut-o !! ori nu stii si iti este teama? totul vine de la sine!!

Re: De ce se machiaza fetele???

din 26 sep 2009 08:53 de Pasaroi_Cuminte

Deoarece machiajul refelecta personalitatea unei femei si exprima in mod decent sexualitatea acesteia. Machiajul de fapt reprezinta o forma de "dialog" non-verbal intre femeia respectiva si barbatii din jurul ei, precum intre femeia respectiva ...

"Roots" (pasind pe urme dulci-amarui.....)

din 26 sep 2009 03:42 de ExoticDream

Rotiri nebunesti cu 180, 360, nu mai stii cu cate grade.... inutile... nici stand in cap nu te dumiresti de ce una, daca alta, ce si cum se intampla viata asta.... Nu e nimic si totusi e... o durere ce te soarbe, paralizandu-ti amalgamul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1257 din 3731
«   1 ... 1254   1255   1256   1257   1258   1259   1260 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare