Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re:

din 25 sep 2009 10:21 de Corynutza

da` am si eu o intrebare....aseara de exemplu a inceput sa`mi vina....am avut o pata mica pe chilotel...:~* Eu ma gandeam sa incep sa iau anticonceptionale, dar trebuia de aseara sau e in regula si de azi..nici nu stiu :unsure: faza e k mie ...

Re: Re: Pierderea virginitatatii masculine

din 25 sep 2009 05:09 de DnT

HAHA pentru cei care vor sa se scape de ata pulii, mergeti fratilor la doctor nu faceti nebunii ca altii :lol: MINE<- Eu mi-am taiat.o singur in baie cu lama ca ma enerva ca era prea scurta si tinea capul pulii in jos cand era sculata. In fine, ...

Re: Viata sexuala cu herpes genital?

din 25 sep 2009 04:18 de Claudiu

contacteaza-ma pe zgarcioplan@yahoo.com , folositi dynamiclear si veti scapa usor de el , reduce aparitiile de herpes undeva la 1-3 ani si din ce in ce mai mult, unele persoane au scapat de el prin acest medicament, depinde si de imunitatea ...

AVERTISMENT pentru userul elenavacaru/john23!

din 25 sep 2009 02:22 de ExoticDream

Daca "ideile" mai mult sau mai putin tangente cu clasica pluta dusa au mai fost acceptate la rubrica asta, insultele trimise in mesageria userilor nostri te vor face sa iti pierzi foarte curand dreptul de a mai intra pe site (logata sau nu). ...

Re: Re: Re: ajutati-ma fratii mei

din 25 sep 2009 02:14 de ExoticDream

Tu chiar ca ai o problema... grava.... care nu are nici o legatura cu bazaitoarea aia! Te plictisesti atat de mult incat pui intrebarea (filosofica rau) si tot tu iti raspunzi?!? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 sep 2009 01:38 de Moniqa

paote nu ma crezi, avand in vedere ca nu ma cunosti, dar nu stii cat ma bucur pt tine, rar asa prieten, de ex al meu nu vrea sa se insoare si nici copii nu vrea, iti dai seama daca as ramane insarcinata ce ar fii, dar oricum ma bucur pt voi, casa de ...

Re: Portretul fizic al femeii ideale

din 25 sep 2009 01:35 de BBU

Nu cred ca are vreo importanta...decat sa nu fie boschetara,supraponderala sau cine stie ce specimen(in fine daca se respecta evita sa se arate si incearca sa se corecteze,ca apoi sa-si gaseasca pe cineva).. Offtopic: O fata,zic eu trebuie sa ...

Cum s-o conving prin mess

din 25 sep 2009 01:33 de TibiGabriel

Salut ! Ma numesc tibi si intamplator zilele astea m-a adaugat o fata foarte frumoasa de 16 ani in lista ei de messenger totu a inceput cu niste cuvinte absolut banale gen 'sal cf?' eu nestiind cine e am intrebat-o iar ea mi-a raspuns ferm 'o ...

Re: Re: ajutati-ma fratii mei

din 25 sep 2009 00:46 de john23

crapa-ti fundul mult si da cu Raid:mellow:Chiar nu am idee.Imi pare rau!Sper sa te fi ajutat cu ceva.Te pup si ai grija,sa imi spui daca te mai jeneaza in timpul actului

Re: Re: Clitoris mare

din 25 sep 2009 00:05 de adialina69

dupa cum l-ai luat in gura ...

Re: Ati fost prinsi masturbandu-va?

din 24 sep 2009 23:51 de adialina69

pe mine m-a prins sotia cand ma masturbam !!

Re: Genaratia de 14 ani ..

din 24 sep 2009 23:19 de Lizz

Sunt de acord cu cei mari...ganditi.va ca ei au fost ca noi si stiu mult mai multe. Nu inteleg nici eu...nici macar nu simtiti ca aveti nevoia de sex... nici nu va cere corpul..sunt multe lucruri care ne influenteaza mentalitatea, in mod negativ ...

Re: Genaratia de 14 ani ..

din 24 sep 2009 23:19 de Lizz

Sunt de acord cu cei mari...ganditi.va ca ei au fost ca noi si stiu mult mai multe. Nu inteleg nici eu...nici macar nu simtiti ca aveti nevoia de sex... nici nu va cere corpul..sunt multe lucruri care ne influenteaza mentalitatea, in mod negativ ...

Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri...

din 24 sep 2009 22:48 de ionut

intr`un fel iti dau dreptate.....ele o sa dispara cu timpu...dar vrea sa le zic celor care spun ca, cosurile apar din cauza lipsei de sex...nu`i adevarat!! deocamdata este un MIT

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu virgin, ea dezvirgi

din 24 sep 2009 21:09 de andyr

Deci voi nu intelegetzi... deci ea a facuto cu acel baiat in trecut mai mult din obligatie... nu poti spune ca are experienta.. ca nu ii placea ce facea.. ii parea foarte rau de fiecare data...asta mi-a spus..nu poti zice ca are ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata

din 24 sep 2009 20:59 de dorinda

Nu inteleg de ce faci din tantar, armasar. Este chiar o tragedie atat de mare ca nu mai este virgina si ca a mintit? Daca tu numai dintr-asta faci atat tam-tam, dar cand va fi vorba de o problema cu adevarat serioasa? In loc sa te bucuri ca ...

Re: Re: Re: sex salbatic cu profu de matematica

din 24 sep 2009 20:27 de elenavacaru

nu s-a pus problema sa ma directioneze cineva:lol: am fost bine intentionata si v-am usurat munca:ok:

Re: Re: O IDEE SALVATOARE

din 24 sep 2009 19:51 de cutarescu85

Cred ca o idee buna ar fi sa o faci cu o prostituata. O faci pe bani iar daca nu ti se scoala nu-ti fa probleme, o face ea sa se scoale, nu va ride de tine, iar daca ride ce-ti pasa, e ca la magazin, dai banul iei marfa, fara implicatii emotionale. ...

Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . .

din 24 sep 2009 18:59 de andyr

Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . .

din 24 sep 2009 18:41 de madwu

mdea...ea a fost k acel tip inainte sa te cunoasca pe tne...prb e k te-a mintit timp de un an nu? eu zic k daca o iubesti asa de mult kum spui ai putea sa o ierti :rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1259 din 3731
«   1 ... 1256   1257   1258   1259   1260   1261   1262 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare