Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . . din 24 sep 2009 17:51 de andyr
Sunt cu o fata de un an si ceva timp in care mi-a marturisit in nenumarate randuri ca este virgina. Partea dramatica este ca dupa acest "an si ceva" mi-a spus, nemaidorind sa traiasca in minciune (zice ea) ca a mai facuto cu un singur baiat inaintea ...
Re: UN SFAT SINCER SI PRIETENESC din 24 sep 2009 16:53 de cutarescu85
Nu-mi vine sa cred ca exista asa baieti prosti.Du-te la doctor, e o interventie foarte simpla,in jumatate de ora esti gata,fara dureri, fara singerari, eu asa am facut. Poate ai noroc si-ti indeparteaza de tot preputul, astfel capul penisului nu mai ...
Re: Ce sa discut cu ea cand suntem singuri? din 24 sep 2009 14:41 de liviotx
salut. Nu-ti trebuie un motiv anume sa o saruti. Pur si simplu fa-o si gata. Daca va intelgeti bine,simti ca te place mult etc. just do it. Conduo acasa frumos si la plecare baga material.Partea cu luna si cu stelele nu prea cred ca mai tine sau eu ...
Re: Re: Re: Caut prietena - 14 -15 ani din 24 sep 2009 12:41 de McLove
Vezi ca ai gresit site-ul, matrimoniale e mai la dreapta. :ermm:
Daca vrei sa cuceresti pe cineva, incearca sa folosesti Limba Romana.
"Buna! Sunt Adi, as dori sa vorbim. Pup" :`
Re: Re: Re: Re: Viata mea din 24 sep 2009 11:58 de McLove
Chiar daca prima data, am crezut ca poti sa iti distrugi viata, tu m-ai invatat o lectie. Atata timp cat esti fericit/a si ai pe cineva langa tine, poti face orice. Multumesc, poate fara aceasta "poveste" a ta, nu puteam sa cred in aceasta ...
Re: Re: Re: Re: Re: :)) din 24 sep 2009 11:46 de McLove
La baieti e mai simplu, daca va prinde mama cu mana pe ea, ii ziceti ca va manca, sau e ceva ciudat la ea...
Dar, fetele daca sunt prinse de tati? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clitoris mare din 24 sep 2009 10:06 de pacpac
daca barbatul este chel si fac sex face to face sunt sigur ca ajunge mult mult mai repede la orgasm o femeie care are clitorisul mai mare,dar daca barbatul a fost ras si i-a crescut un pic perisorul sau este "padurar" cred ca e naspa rau,pt ca,daca ...
Re: Viata mea din 24 sep 2009 08:32 de Black_06
Respect pentru tip,deasemenea si pentru tine....:love::,
Gooddd,ador bebelusii,sa ma chemi si pe mine la nunta :D:D...
Oricum,felicitarile mele cele mai calde si sper sa aveti o viata minunata in continuare....:heart:
Semnat,
BlackB)
Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 24 sep 2009 02:26 de ExoticDream
Nu, nu poti. Daca vrei sa conversezi cu cineva pe Messenger, urmeaza pasii de mai jos (musai in ordinea asta):
1. Invata sa scrii in limba romana.
2. Inregistreaza-te pe acest site.
3. Foloseste mesageria pentru a trimite mesaje private, nu ...
Re: Re: sex salbatic cu profu de matematica din 24 sep 2009 01:55 de ExoticDream
Ma intreb daca de data asta a nimerit sectiunea potrivita sau a ajutat-o unul din colegii moderatori....!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca prietena mea se i din 24 sep 2009 01:04 de simosimina
şi tu câtă "minte" să ai astfel încât să crezi chestia asta?:wacko::blink:
Re: Daca te imbeti poti scapa de sarcina? din 24 sep 2009 01:02 de simosimina
zi-mi că e la plesneală întrebarea ta!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 sep 2009 00:55 de simosimina
...felicitări!!! Mă bucur nespus că ai hotărât să îl păstrezi..mai ales că este o vârstă bună pt un copil. Vă doresc multă fericire, sănătate şi înţelegere!!!! Casă de piatră!
Re: Viata mea din 23 sep 2009 23:11 de chinesegirl
finalul e unul fericit si asta e tot ce conteaza.ma bucur mult pentru voi.eu am 21 si cu toate ca inca nu e momentul potrivit,imi doresc un copil.e ceva nemaipomenit in viata fiecaruia dintre noi.sa te bucuri de fiecare moment pentru ca e unic,nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 sep 2009 21:33 de McLove
Cand totul se termina cu bine...
Felicitari, casa de piatra (mai e ceva, dar poate nu vom mai avea sansa sa vorbim) si un "bebeu" cat mai sanatos. Sunt sigur ca vor merita acele greturi, pentru ca dai nastere la copilul tau. Sa ne mai scrii din ...
Re: Viata mea din 23 sep 2009 21:21 de toy
Desi nu toti ne dorim acest lucru, crestem. Dintr-o data ne dam seama ca nu mai suntem acei mititei care toata ziua se jucau , si ca trebuie sa infruntam problemele posibile. In cazul tau, aceasta "greseala" te va face foarte fericita. Cand o sa ...
AJUTOR din 23 sep 2009 21:02 de una
va rog!!! help.imi place de un baiat.dar lui ii place de prietena mea ce mai buna.fara sa vreau ma supar pe pt ca el sa uita insistent la ea.prietena mea cea mai buna nul place. acum nu stiu ce sa fac....el abia daca ma vede.....:(
Viata mea din 23 sep 2009 20:59 de Maria77
Ma numesc Maria si am 22 de ani. Pana acum ceva vreme eram un copil mai mare:lol: care stia numai sa se distreze.:lol::lol::lol: Acum doua luni am avut primul meu act sexual neprotejat:( care credeam ca mi-a distrus viata. MI-a intarziat ciclu o luna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 sep 2009 20:42 de Maria77
Va myltumesc din tot sufletul ca mi-ati tinut pumnii~:-*Am vorbit cu prietenul meu si a zis ca putem pastra copilul.Totusi acest lucru ma bucura dar ma si intristeaza deoarece cred ca o sa-mi fie foarte greu sa duc o sarcina pana in ...
Re: Re: Re: Re: Re: AAhhhhhhhhh.......... din 23 sep 2009 20:28 de Robyy
Lasati-va @ ;pp
Pagina 1260 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |