Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 sep 2009 15:32 de roxana
de ce jignesti fetele mici de inaltime eu am 1.68 si sunt fotomodel in italia..asa ca nu e capat de lume...daca tie iti plac cele f inalte e treaba ta dar nu veni aici si sa vb aiurea cauta-ti altceva de facut
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 sep 2009 11:37 de carrie
Eu te felicit pentru decizia luata, si ma bucur ca exista si barbati capabili sa ierte o infidelitate... femeile trec in general mai usor cu vederea asa ceva!
Nu are rost sa generalizam. Este posibil ca ea chiar sa isi dea seama ca a gresit si ...
Re: Re: Ejaculare Precoce din 16 sep 2009 08:20 de Bozgoru
stai deasupra si vezi daca se schimba ceva... baietii au tendinta de a ejacula mai greu daca stau pe spate...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despart din 16 sep 2009 00:21 de ExoticDream
Subscriu la cele de mai sus. Faptul ca multe femei apreciaza la barbati grosimea portofelului este similar (si la fel de aiurea) faptului ca multi barbati vad in femeie o suma de atribute fizice. Nu stiu care este ordinea in care au aparut aceste ...
Re: Bube pe pielea care acopera capul penisului din 15 sep 2009 23:14 de privitor
verifica lincul urmator si poate ajuta
http://www.ginecologie.ro/www1/Default.aspx?&articolid=143&tabid=147
Re: Re: Re: tot Postinor 2 din 15 sep 2009 17:01 de wizard
Buna,
As dori si eu sa va intreb ceva si daca se poate sa ma si lamuriti in legatura cu Pastila de a2-a zi(Postinor2),vreau sa stiu daca sunt sanse sau nu sa ramana insarcinata prietena mea(nu ne dorim nici unul sa se intample asa ceva)
In data de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despartirea din 15 sep 2009 10:51 de carrie
In primul rand, din postul tau nu se intelege exact care a fost motivul pentru care v-ati despartit si cine a fost cel care a decis asta (totusi, as crede ca el). Depinde foarte mult daca a fost in mare, o prostioara, sau ceva serios.
Cel mai bine ...
Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt? din 15 sep 2009 09:43 de mandarina
daca imaginatia nu inseamna ca esti mincinos:mellow:.ba din contra ese foarte buna..simtul artistic se dezvolta din imaginatie:lol:,umorul la fel.
acum:-? daca ai imaginatie poti sa inventezi niste scuze bune:-? sa te scoata dintr-o posibila ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despartirea din 15 sep 2009 08:52 de Black_06
Dada....fi sigura ca si numarul fetelor care apreciaza romantismul unui barbat sunt din ce in ce mai rare si nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ieri o pustoaica de 18 ani cu un babalac langa ea,desigur,au coborat dintr-un ...
nici macar un minut?!!!!!?,grav din 15 sep 2009 00:47 de maryus
cum am mai zis multi au aceasta problemadar chiar asa putin?nustiu?vad ca am scris eu gresit(20sec in loc de 20min)cum defapt tu ai zis si cred ca ai gresit ,si daca is numai 20 de sec chiar si cand repeta atunci e de rau,emotii atat de mari nu ...
Re: Absorbante terapeutice, 100% naturale din 15 sep 2009 00:42 de ExoticDream
Doresc sa-ti impartasesc, pentru a [i]n[/i]-a oara pe ziua de zi, faptul ca, daca nu incetezi cu reclamele astea, insotite de tot felul de date de contact, vei avea libertatea de a-ti promova produsele oriunde in afara acestui site, ne-am ...
Re: Re: Re: Re: Viata sexuala cu herpes genital? din 15 sep 2009 00:31 de ExoticDream
"Draga mea",
Nu stiu ce farmacie personala ti-ai deschis, insa produsele nu se pot vinde pe forum. Daca intentionezi sa faci comert, invita userii sa-ti scrie pe mesageria forumului, nu mai posta adrese aici!
(!)(!)(!)
Re: intrebare pentru baieti de la alt baiat din 14 sep 2009 23:48 de andreiu21
Nu cred ca e nimic in neregula cu tine...
Fiecare om se dezvolta diferit.
Chiar daca majoritatea sa zicem... a avut prima ejaculare la 14 ani...
Mereu sunt exceptii.
Oricum organismul se dezvolta pana pe la 18 ani, deci nu vad motiv de ...
Re: intrebare pentru baieti de la alt baiat din 14 sep 2009 22:37 de maryus
e posibil sa nu te fi maturizat,poate inca nu "umbla hormonii"in tine si nu produci lichid:D
dar eu cred ca tu nu stii ce e ala orgasm si......nu reusesti sa obtii nimic....mai bine spus nu termini treaba pe care ai inceput-o si e ceva normal la ...
Re: Re: Re: Re: IKARIAM din 14 sep 2009 21:58 de cardozo
bai prietene e praf contul ......eu 20 ce minute daca joc fac mai multe puncte ca tine de la 0 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mondia din 14 sep 2009 20:53 de mike tyson
Inca o parere in legatura cu documentarele despre aceasta ordin mondiala.Si eu zic ca sunt facute chiar de acesti oameni din umbra(asa imi place sa-i numesc),deoarece daca erau facute de simplii oamenii,aceste documentare erau retrase imediat de ei ...
Re: Re: Re: Viata sexuala cu herpes genital? din 14 sep 2009 18:23 de Amorella
Draga mea...
cred ca intr/o relatie este bine sa fii sincera, mai les ca partenerul va dori sa faceti sex atunci cand tu nu ai sa poti si trebuie sa stie de ce si sa te inteleaga. Important este sa nu faci niciodata sex in timpul eruptiilor si ...
La 14 ani nu am sperma (intrebare pt baieti) din 14 sep 2009 18:12 de picKme
buna..deci aici se vb deschis despre totul deci.am o problema adica nu stiu daca chiar este dar..am 14 ani si nu imi iese sperma iar alti colegi o fac ..si nu mai stiu ce sa fac am 14 ani app si multi pe care iam intrebat au spus ca alti se ...
Re: Lichid transparent din 14 sep 2009 17:14 de sweetgirl16
Lichidul ala transparent se numeste "picatura placerii" sau lichid seminal si da...poate duce la sarcina:ok:
Un vis furat......... oximoron? din 14 sep 2009 02:07 de ExoticDream
Oscar Wilde zicea asa: [i]"Ordinary riches can be stolen: real riches cannot. In your soul are infinitely precious things that cannot be taken from you."[/i]
Meditate "we" must.... Mda, cred ca avem opinii diferite. De ce? Probabil pentru ca nu ...
Pagina 1270 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |