Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: ce vad fetele defapt

din 12 sep 2009 23:26 de Pasaroi_Cuminte

http://www.youtube.com/watch?v=VMX4eQzcgiI :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: scz

din 12 sep 2009 23:24 de clau

io am 14 ani si am penisu de 14.5 si sincer sa fiu sunt multumit creca la varsta ta 15 cm e destul de bn

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 23:16 de AlyssaKid

si nu fac sex cu oricine, fac doar cu cine stiu ca merita ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 23:08 de crisexpert

daca il inseala nu inseamna ca-i curva.daca se indragosteste de altul nu e curva.daca face sex cu oricine asa, sa mai schimbe pesiajul, e. Inainte de asta? Eu am inteles ca asta a dezvirginat-o:lol:

Re: Cum sa imi formez corpul

din 12 sep 2009 22:51 de BBU

Sa inteleg ca vrei sa slabesti. Subscriu ca nu e tot una slabitul cu marirea muschilor. Sunt 2 chetii total diferite,avand nevoie de 2 stiluri de sport diferite (aerob - slabire,anaerob - musculatura). Daca vrei sa dai jos te sfatuiesc sa ...

Re: ce vad fetele defapt

din 12 sep 2009 21:20 de baby

daca face glume si daca ma face sa ma simt bine inseamna ca e mincinos?:unsure: nu toti isi folosesc imaginatia pt minciuni:lol:

Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sau romani

din 12 sep 2009 21:16 de Danny_DaBoss

corect :ok:

Ce vad fetele la baieti, de fapt?

din 12 sep 2009 21:03 de maryus

nu ca nu ar minti ambele sexe pun asa intrebarea ci doar pentru ca sunt baiat Unele fete ,nu !!ba toate spun ca le plac baietii sinceri ,cu simtul umorului,sa fie INTELIGENTI astfel incat sa poata purta o conversatie cu ei,sa aibe IMAGINATIE (si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Azi mi-a venit rau:D

din 12 sep 2009 20:47 de pufulicii

bine zis ar trebui:huh::huh::huh:dar nu mere q mn..crede k mint:((:((:((

Re: Virgin la 21 de ani.

din 12 sep 2009 20:23 de BBU

Problema ta nu este ca esti "urat" sau nu stiu cum,ci ca ti-ai dezvoltat o fobie(frica) de care probabil va trebui sa scapi. Sa incep in ati spune,daca tu sustii ca ai avut o prietena,atunci ti-ai dat singur o demonstratie ca poti fi cu fete ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 20:21 de baby

nu tre sa ne faci retarzi:` eu de exemplu inteleg ft bine daca imi vorbesti civilizat

Re: Ejaculare Precoce

din 12 sep 2009 20:20 de maryus

.chiar si in cazul daca repetam este la fel...uneori, dar foarte rar se poate intimpla sa dureaza in medie intre 15-20 de minute... eu cred ca mai mult de atat nu mai poate mai ales ca repeta si nu mai are nici sperma si asa ajunge mai greu la ...

Ejaculare Precoce

din 12 sep 2009 19:12 de Lutza

Salut ! am vrut sa dau o intrebare tot caut pe forum dar as dori mai multe pareri si raspunsuri daca se paote...:~* mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu si fiecare act dureaza foarte putin uneori chiar citeva secunde...chiar si in cazul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Help me pls

din 12 sep 2009 17:11 de shell

picatura placerii contine 10.000-20.000 de spermatuzoizi pe cand un un gram de sperma contine 2-3 milioane de spermatuzoizi si sperma ejaculata are peste 5 grame.... calculeaza si tu apoi zile la oameni procentajul in legatura cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a insel

din 12 sep 2009 15:54 de carrie

Acum, citind mai cu atentie acesta paragraf, realizez ca parerile noastre nu sunt diametral opuse :). Tu afirmi la randul tau ca aceasta iubire absoluta la cota 100% este efemera. Sentimentul asta de exaltare, ca este iubire, pasiune, orbire sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma place?

din 12 sep 2009 15:42 de SORIN28

Ba piticanie...dar tu de ce raspunzi de aiurea? Faci pe altu copil cand tu nici macar nu ai invatat sa-ti stergi mucii. Nu ma prostule, a intrat pe forum, a intrebat ceva si lumea a raspuns...fiecare dupa gandirea lui Prerea ta ...

Re: Re: Eu 13ani, el15 vreau sex.....

din 12 sep 2009 15:30 de ALIDA

[b]CINE VREWA SEX[/b]:love::~*:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a insel

din 12 sep 2009 15:23 de carrie

Crede-ma ca desi legea este teoretic in favoarea mentinerii familiei, niciun judecator nu te tine casatorit impotriva vointei tale. Cand judecatorul intra cu 100 de cauze pe sedinta, il doare exact in cot, ca sa nu zic altceva, de aia 2 care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!

din 12 sep 2009 14:45 de ExoticDream

Stiam eu ca nu as putea fi un bun judecator! Eu zic ca depinde de motive: chiar daca legea este in favoarea mentinerii familiei, trebuie judecate motivele pentru care s-a ajuns la conflict si cercetat daca exista solutii reale de remediere. Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!

din 12 sep 2009 14:11 de ExoticDream

Biciul (rosu!) cu puf este pentru conflictele cu ghilimele care sunt imaginate in cuplu doar pentru placerea pedepsei! In rest, nu... chiar nu am tendinte de alunecare in zona emo! De aici rezulta diferenta de opinii dintre noi si acesta ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1272 din 3731
«   1 ... 1269   1270   1271   1272   1273   1274   1275 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare