Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Nu pot accepta despartirea din 12 sep 2009 01:54 de ExoticDream
Vezi tu, in general baietii nu au acelasi "stil" de gandire ca noi, fetele; de cele mai multe ori, pentru ei o relatie terminata este exact asta, nimic mai mult. De "scenarita" suferim noi, fetele, care ne imaginam ca dupa despartire ei mai simt ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!s din 12 sep 2009 01:39 de ExoticDream
Tu habar nu ai ce-i aia dezvirginare! :D:lol::D
Re: Vreau sa imi cunosc tatal... din 12 sep 2009 01:35 de ExoticDream
Dupa parerea mea, ai dreptul sa-l cunosti, indiferent ce cred cei din jurul tau. Daca nu te ajuta cei din familie, fa tot posibilul si iesi in calea lui, spune-i cine esti si.... fii pregatita pentru orice tip de reactie din partea lui. Nu-l mai ...
Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!sunt din 12 sep 2009 01:30 de Dany capitan
Eu m-am dezvirginat singur. Mi-a venit ideea pe moment si am facut-o, acum e "larga". E simplu si nu e dureros daca sti cum s-a o faci. Nu trebuie lame si alte prosti. nu trebuie nimic. doar curaj. Adevarata dezvirginare se face la nivelul minti. ...
Re: Cum sa ma las de fumat? din 12 sep 2009 01:28 de ExoticDream
[b]Si fumatul pleaca la sectiunea "Altele"![/b]
(!)(!)(!)
Re: Cum sa imi formez corpul din 11 sep 2009 22:34 de manu18
In primul rand sa elimini complet grasimile. Cat mai putina paine, mancare gatita si carne de porc. Mananca multe legume. Carnea sa fie slaba, in special de pui.Du-te la alergat si eventual la sala. Daca te duci la sala ti se va spune acolo exact ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Azi mi-a venit rau:D din 11 sep 2009 21:48 de AlyssaKid
nu are de ce sa`ti fie frica,daca mamei tale nu`i pasa de sanatatea ta tie ar trebui sa`ti pese :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Azi mi-a venit rau:D din 11 sep 2009 21:47 de pufulicii
poi mas duce dar mie frika:(:(:(:((:((asa daca aveam pe mama langa mn poate nu imi mai era asa frika:ermm::ermm::ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri in partea dreapta a din 11 sep 2009 21:37 de pufulicii
nu cred k iar pasa:((:((:((
Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 11 sep 2009 21:15 de crisexpert
ce probleme au unii:lol:
Re: Re: Ma place? din 11 sep 2009 21:09 de crisexpert
te-ai trezit si tu acum:lol:
daca avea un esec probabil venea sa ne spuna;cred ca i-a spus si acum se giugiuleste cu ea:lol:
Re: Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:57 de AlyssaKid
gosh...de ce va luati voi de astia mai mici daca nici macar nu puteti vorbi serios?
nu vreau in grup...v`am rugat niste sfaturi klumea, credeam ca pentru asta e site`ul asta, dar pe zi ce trece vad ca nu e asa.
Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:52 de adialina69
Daca vrei ceva nou iti propun s-o facem in 3 sau in 4 , ce zici ?...sau pe web , daca ti-se pare interesant
Re: Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:42 de AlyssaKid
nu e caterinca, stiu ca am gresit ca mi`am inceput viata sexuala asa devreme...dar nu regret nimic,am facut-o pentru ca asa vroiam. o viata am si pe aia o traiesc.
Re: Re: Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:39 de AlyssaKid
nu ne e scarba:P
probabil asa o sa fac.
mersi la aman2 de sfaturi:ok:
Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:38 de Black_06
Ok...iarta-ma ca eu sunt cel care critica dar exista un mare DAR....
Daca tu ai ai doar 15 ani...esti doar de o luna cu tipul si ati facut sex vaginal,oral....nu ar trebui sa te cam gandesti de integritatea ta ca femeie??):():(
Hai ca iti dau ...
Re: Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:37 de mariof3
Asteaptal intr-o lenjerie super sexy,iar dupa ce va jucati si voi putin, folositi un tub cu frisca ;)) !
putina frisca in zonele intime, sau care va excita pe voi, iar apoi, o savurati , daca nu va e scarba :) !
mie de ex, nu imi e !
sau ...
Re: Re: Re: Am nevoie de sfaturi !!! din 11 sep 2009 17:43 de lilis
Hai sa fim serioase... parerea mea este ca ar trebui sa il duci la psiholog sau sa il lasi balta, oricat de dur ar parea. Cred ca te-a inselat pentru ca il speria ideea ca poti face atatea lucruri. Faci prea multe pentru el, esti prea perfecta si ...
Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 11 sep 2009 17:41 de spykeEE3
Ma inainte sa rasp intrebati kati ani are :))) ?:lol::lol::lol:
Re: Probleme cu penisul din 11 sep 2009 15:00 de zaandrei
Anybody?..
Probabil ca nu ati patit foarte multi asa ceva, sincer nici eu nu stiu ce sa spun:huh:
Nu imi pot da un raspuns clar iar ca sa ii intreb pe ai mei am mai incercat zilele astea, sa incerc sa le zic cumva indirect mai pe ...
Pagina 1274 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
106 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |