Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Socanta convergenta catre zero (taiat)..... din 12 sep 2009 02:51 de ExoticDream
Gand inspirat de proximitatea inceperii anului scolar si... nu numai
Pe vremuri, erau momente in care trebuia "sa-ti pice fisa": te aflai in fata unei probleme extra ultra mega dificile, mintea ta facea toate conexiunile posibile pentru a ajunge ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce fac din 12 sep 2009 02:35 de ExoticDream
Exista greseli si greseli. Sa fim seriosi: o suparare datorata unui lucru de care nici nu esti tu vinovat nu te poate arunca dincolo de tot ceea ce esti tu, nu-ti poate anula toate principiile, toate ideile, intregul tau mod de a fi, astfel incat ...
Re: Re: Nu pot accepta despartirea din 12 sep 2009 01:54 de ExoticDream
Vezi tu, in general baietii nu au acelasi "stil" de gandire ca noi, fetele; de cele mai multe ori, pentru ei o relatie terminata este exact asta, nimic mai mult. De "scenarita" suferim noi, fetele, care ne imaginam ca dupa despartire ei mai simt ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!s din 12 sep 2009 01:39 de ExoticDream
Tu habar nu ai ce-i aia dezvirginare! :D:lol::D
Re: Vreau sa imi cunosc tatal... din 12 sep 2009 01:35 de ExoticDream
Dupa parerea mea, ai dreptul sa-l cunosti, indiferent ce cred cei din jurul tau. Daca nu te ajuta cei din familie, fa tot posibilul si iesi in calea lui, spune-i cine esti si.... fii pregatita pentru orice tip de reactie din partea lui. Nu-l mai ...
Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!sunt din 12 sep 2009 01:30 de Dany capitan
Eu m-am dezvirginat singur. Mi-a venit ideea pe moment si am facut-o, acum e "larga". E simplu si nu e dureros daca sti cum s-a o faci. Nu trebuie lame si alte prosti. nu trebuie nimic. doar curaj. Adevarata dezvirginare se face la nivelul minti. ...
Re: Cum sa ma las de fumat? din 12 sep 2009 01:28 de ExoticDream
[b]Si fumatul pleaca la sectiunea "Altele"![/b]
(!)(!)(!)
Re: Cum sa imi formez corpul din 11 sep 2009 22:34 de manu18
In primul rand sa elimini complet grasimile. Cat mai putina paine, mancare gatita si carne de porc. Mananca multe legume. Carnea sa fie slaba, in special de pui.Du-te la alergat si eventual la sala. Daca te duci la sala ti se va spune acolo exact ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Azi mi-a venit rau:D din 11 sep 2009 21:48 de AlyssaKid
nu are de ce sa`ti fie frica,daca mamei tale nu`i pasa de sanatatea ta tie ar trebui sa`ti pese :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Azi mi-a venit rau:D din 11 sep 2009 21:47 de pufulicii
poi mas duce dar mie frika:(:(:(:((:((asa daca aveam pe mama langa mn poate nu imi mai era asa frika:ermm::ermm::ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dureri in partea dreapta a din 11 sep 2009 21:37 de pufulicii
nu cred k iar pasa:((:((:((
Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 11 sep 2009 21:15 de crisexpert
ce probleme au unii:lol:
Re: Re: Ma place? din 11 sep 2009 21:09 de crisexpert
te-ai trezit si tu acum:lol:
daca avea un esec probabil venea sa ne spuna;cred ca i-a spus si acum se giugiuleste cu ea:lol:
Re: Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:57 de AlyssaKid
gosh...de ce va luati voi de astia mai mici daca nici macar nu puteti vorbi serios?
nu vreau in grup...v`am rugat niste sfaturi klumea, credeam ca pentru asta e site`ul asta, dar pe zi ce trece vad ca nu e asa.
Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:52 de adialina69
Daca vrei ceva nou iti propun s-o facem in 3 sau in 4 , ce zici ?...sau pe web , daca ti-se pare interesant
Re: Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:42 de AlyssaKid
nu e caterinca, stiu ca am gresit ca mi`am inceput viata sexuala asa devreme...dar nu regret nimic,am facut-o pentru ca asa vroiam. o viata am si pe aia o traiesc.
Re: Re: Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:39 de AlyssaKid
nu ne e scarba:P
probabil asa o sa fac.
mersi la aman2 de sfaturi:ok:
Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:38 de Black_06
Ok...iarta-ma ca eu sunt cel care critica dar exista un mare DAR....
Daca tu ai ai doar 15 ani...esti doar de o luna cu tipul si ati facut sex vaginal,oral....nu ar trebui sa te cam gandesti de integritatea ta ca femeie??):():(
Hai ca iti dau ...
Re: Re: Vreau ceva nou! din 11 sep 2009 20:37 de mariof3
Asteaptal intr-o lenjerie super sexy,iar dupa ce va jucati si voi putin, folositi un tub cu frisca ;)) !
putina frisca in zonele intime, sau care va excita pe voi, iar apoi, o savurati , daca nu va e scarba :) !
mie de ex, nu imi e !
sau ...
Re: Re: Re: Am nevoie de sfaturi !!! din 11 sep 2009 17:43 de lilis
Hai sa fim serioase... parerea mea este ca ar trebui sa il duci la psiholog sau sa il lasi balta, oricat de dur ar parea. Cred ca te-a inselat pentru ca il speria ideea ca poti face atatea lucruri. Faci prea multe pentru el, esti prea perfecta si ...
Pagina 1274 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||