Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Ministerul Educatiei decide viata sexuala?

din 4 sep 2009 15:52 de vladbodan

:blink: Am ramas total desfigurat cand am citit urmatoarele randuri : [b]Ministerul Educatiei introduce in scoli teste semestriale de virginitate pentru elevi[/b] Pentru a preveni desfraul din scoli, ministra Ecaterina Andronescu a decis ...

Pot sa raman insarcinata?

din 4 sep 2009 15:33 de Iustina

Buna ziua. Eram in pat cu un baiat, aveam chiloti si blugi pe mine dar el ma excita bagandu-si degetele in vaginul meu (nu foarte adanc, dar uneori avansa, ma durea si il opream...) iar eu ii faceam laba (il excitam pe penis, il frecam in toate ...

Problema

din 4 sep 2009 13:33 de Nicu

pot reveni cu poze daca ma poate ajuta cineva

Re: Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptionala!

din 4 sep 2009 12:44 de angel0ve

Eram in a 10-a zi de cand mi-a venit, deci in a 3-a zi dupa menstra. si nu, n-am folosit prezervativ.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 sep 2009 12:27 de spirea1st

Daca iubesti acea persoana treci peste toate reprosurile facute de altii si mergi mai departe.:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Demonstratie de iubire din cauza g

din 4 sep 2009 12:20 de sweetgirl16

hmm... poate a fost "dragoste la prima vedere"nu?:lol::lol:

Re: Demonstratie de iubire din cauza geloziei...

din 4 sep 2009 12:17 de sweetgirl16

My opinion: e prea devreme sa ii spui te iubesc...daca ajungeti sa aveti o relatie de lunga durata atunci cum o sa-i mai demonstrezi?:-` foarte aiurea...iubirea se demonstreaza prin fapte:love: nu prin cuvinte [bineinteles ca si un "te iubesc" spus ...

Re: Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptionala!

din 4 sep 2009 11:30 de simosimina

crede-mă că am uitat şi eu de câteva ori să o iau..şi făcusem şi sex..şi se ia în maxim 9 ore de la ora la care le iei iniţial. Eu am întârziat de multe ori..chiar şi 12 ore..şi 10ore..şi apoi, cum am spus luam repede ..şi seara ...

Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptionala!

din 4 sep 2009 11:12 de simosimina

Am păţit-o şi eu de câteva ori. Eu de obicei le iau între orele 21 şi 23. Şi atunci am luat-o a doua zi pe la 9 dimineaţa.şi tot în ziua respectivă, seara am luat şi cealaltă pastilă. Eu zic că o pastilă nu este periculos să ...

Re: De ce nu imi vine menstruatia la timp?

din 4 sep 2009 10:46 de DarkAngel

Raspunsuri la acesta intrebare sunt multe de exemplu: Ai racit, un dezechilibru hormonal, ai schimbat ceva in alimentatie, stress,ai un ciclu neregulat, ai afectiuni ale ovarelor etc etc. Vrei sa sti sigur de ce nu iti vine la timp? Solutia ta este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o dorin

din 4 sep 2009 05:00 de FoXX

Poi imi este cam rusine sa o intreb si nu stiu cum o sa reactioneze...de asta ma tem....daca o voi intreba s-ar putea sa mai si rada de mine eu stiu ce are ea in cap....

Re: Re: Re: Demonstratie de iubire din cauza geloz

din 4 sep 2009 02:37 de ExoticDream

Tu chiar crezi ca iubirea poate exista intre doua fiinte umane dupa numai doua saptamani? In caz ca da, te rog da-ne o definitie a iubirii pe care o consideri buna, ok? Noi astia sase care credem in "vechimea in munca" ne gandim ca iubirea se ...

Re: Nu stiu ce sa fac

din 4 sep 2009 01:51 de ExoticDream

Astfel de lucruri se intampla neprogramat si nu tin cont de faptul ca poate una sau ambele persoane au acasa pe altcineva... dar numai daca relatiile de acasa nu sunt asa cum si-ar fi dorit fiecare. Daca fata de la serviciu ar fi avut un sot pe ...

Re: Re: cum sa procedez?

din 4 sep 2009 00:59 de nico

el il tratez cu indiferenta de un an de cand ne-am despartit daca functiona credema ca nu mai ceream sfaturi...dar vad ca el tine sa tot apara si sa ma deranjeze spunand lucruri urate despre mine...asvrea si eu sa pun odata capat ca deja sunt ...

Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptionala!

din 4 sep 2009 00:59 de DarkAngel

Citeste prospectul anticonceptionalei si vezi cat timp esti protejata si cum trebuie sa procedezi daca ai uitat o pilula, este important si in ce zi a ciclului te aflai daca era una fertila sau nu, pilula de a-2-a zi este "criminala" cu organismul, ...

Re: Re: Metoda coitus interruptus

din 4 sep 2009 00:13 de mario

eu o folosesc de 13 ani si va spun ca e foarte sigura!!!!

Re: Re: Re: ajutor rapid?

din 4 sep 2009 00:07 de simosimina

Deci nu a ejaculat sigur?! Dacă nu a ejaculat nu ai de ce să îţi faci griji..însă dacă a ejaculat..trebuia să iei pilula de a 2a zi. Pilula de a 2a zi este într-adevăr periculoasă..ea se cam de 2 ori pe an! Mai mult nu..pentru că ...

Re: disfunctie erectila

din 3 sep 2009 23:57 de barbie_girl

deacord cu sweety16... daca aceasta problema ar interveni in cazul in care cele doua persoane sunt casatorite.. altfel nu cred nu vad de ce ar face-o. ;)

Re: disfunctie erectila

din 3 sep 2009 23:17 de sweety16

Grea intrebare.Nu cred.Sau poate daca problema ar inteveni dupa o relatie lunga, dupa multi ani, eventual fiind casatoriti si avand copii da.Dar asa in adolescenta nu.

Disfunctie erectila

din 3 sep 2009 23:08 de ady

avand o problema cum este cea legata din subiect..as vrea sa stiu daca vreo fata care tine la persoana respectiva ar sta cu cineva care are aceasta problema .ms

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1285 din 3731
«   1 ... 1282   1283   1284   1285   1286   1287   1288 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare