Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: ajutor rapid? din 3 sep 2009 23:00 de Mdy
stiu de pastila dar voiam sa stiu daca chiar este nevoie de ea... am auzit de reactii secundare si mai rau m-au pus pe ganduri...
cate sanse ar putea fi, pentru o secunda si ultima zi de menstruatie?
Re: ajutor rapid? din 3 sep 2009 22:55 de sweety16
Daca era ultima zi de menstruatie nu ai cum sa fi insarcinata...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu-mi mai din 3 sep 2009 22:48 de sweety16
Mai da nici mie nu mi se pare ceva exagerat daca nu te cauta o zi intreaga...:-`
In fine...tot ce trebuie sa faci e sa o tratezi si tu cu indiferenta..crede-ma ca merge.Asta doar daca tine la tine la tine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 sep 2009 22:38 de crisexpert
Trecand peste anumite chestii din fantezie: Daca el nu te pune nu poti face? Sau vrei doar sa iti spuna sa faci dar sa nu si faci asta?
Mie mi-ar placea s-o fac pe lustra.
Re: Re: Ganduri serioasa sau nu? din 3 sep 2009 19:33 de yony
da, dar io cred ca asta inseamna k respectvul/a vrea o relatzie serioasa nu neaparat casatorie
Re: Control ginecologic pt verificarea virginitati din 3 sep 2009 19:30 de yony
(?)(?)(?) poate doar dak il mituiesti pe doctor :D
Re: Am uitat curajul acasa din 3 sep 2009 19:29 de yony
am o intrebare: cum ai vazut uh k ii fata pe care o vrea orice baiat pt o relatzie serioasa dak nici nu te-ai bagat in seama q ea? :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o dorinta m din 3 sep 2009 19:21 de barbie_girl
da.. poate ca vrea sa faceti sex.. sau poate ca numai te incearca sa vada ce fel de baiat esti, ce mentalitate ai.. dar stii ce mai bn ia-ti "inima in dinti" si du-te pur si simplu si intreab-o daca vrea sa faceti ceva sau nu..
Re: am uitat sa iau pilula anticonceptionala din 3 sep 2009 19:15 de barbie_girl
Depinde.. ati facut-o cu sau fara prezervativ, s-a rupt prezervativul? sau ce? da-ne mai multe detalii.
Am uitat sa iau pilula anticonceptionala! din 3 sep 2009 18:45 de angel0ve
buna.... am o intrebare urgenta, deci astept cat mai repede un raspuns :-s
iau melleva35 de vreo7-8 luni. ieri am uitat sa administrez o pilula. mi-am amintit azi si am luat-o imediat. era ora 15, iar eu obisnuiesc sa o iau in jur de ora 19:30. ...
Re: Matematica şi sexul din 3 sep 2009 17:23 de Pasaroi_Cuminte
Doi indragostiti, numiti R si J, sunt pedepsiti in procesul de invatamant pentru faptul ca nu au obtinut rezultate satisfacatoare in activitatea practica (: lol: )
Prin urmare sunt inchisi intr-un [i]labirint L codificat ca o matrice binara cu ...
Re: Re: logest! din 3 sep 2009 17:12 de monique
Re: Ati avut discutia Parinte-Copil despre sex? din 3 sep 2009 13:49 de simosimina
Nu am avut niciodată o discuţie din asta cu părinţii mei. Nici doar cu mama... M-am documentat din revistele de gen care erau pe vremea aia..plus internetul.
Re: Ati avut discutia Parinte-Copil despre sex? din 3 sep 2009 12:25 de crisexpert
Nu pot sa zic ca am avut o discutie de genul celei pe care as fi vrut sa o am.
Re: Re: Re: Sex oral ?? din 3 sep 2009 10:51 de el pibe d'or
mi se pare corect ce ai zis tu aici :D
Re: Re: Re: Re: Re: help me.!!!! din 3 sep 2009 08:38 de spirea1st
I-as da dar daca nu vrea,asta e ce sa ii fac sa o violez:)) mai ma baga si la puscarie.In noiembrie fac 18 ani:( si tot virgin sunt.
Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 3 sep 2009 08:29 de Black_06
Cat de amarnic te inseli...keep on dreaming :alien::alien:
Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 3 sep 2009 08:17 de maryus
ABSOLUT ADEVARAT ca doar n-or fi btoate la fel ,asa ar exista un model general de cucerit fete
Ceea ce ar trebui sa stii este ca toate vor spontaneitate
asta daca ai o imaginatie bogata sa o surprinzi placut
si ceea ce merge la toate si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna.. din 3 sep 2009 08:16 de metaforic
Exista 2 parti mici ale creierului responsabile cu 2 lucruri foarte importante.
Prima este responsabila cu modul in care iti percepi propriul corp si ce impact are acesta asupra psihicului iar cealalta cum ii percepi pe altii. Lumea cum e proasta ...
Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 3 sep 2009 08:14 de maryus
In primul rand nici o fata nu seamana cu alta! Ceea ce uneia ii face placere, alteia poata sa-i displaca total. Depinde!!
ABSOLUT ADEVARAT ca doar n-or fi btoate la fel ,asa ar exista un model general de cucerit fete
Ceea ce ar ...
Pagina 1286 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |