Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 3 sep 2009 08:08 de maryus
IMEDIAT dupa ce tea cunoscut daca asta ii place fetei
Re: Matematica şi sexul din 3 sep 2009 07:34 de metaforic
un singur cuvant: diversitate
explicatia: fiecare e prost in felul lui.
Ar trebui sa stiti deja ca orice tentativa de a descrie masele e o minciuna :rolleyes:.
Gasesc josnic articolul respectiv caci nu se cade sa te folosesti de
[b]puterea ...
Re: Re: Dureri in partea dreapta a abdomenului din 3 sep 2009 06:46 de galushca18
Las-o ma Bozgore, ca o sperii. :lol:
Cel mai bine, te duci la doctor.
Re: Dureri in partea dreapta a abdomenului din 3 sep 2009 05:16 de Bozgoru
du-te la doctor.. daca faci peritonita mori.. si nu o sa mai poti scrie pe acest minunat site :D
Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 3 sep 2009 03:59 de ExoticDream
Eu sunt de acord cu tine, sufar de acelasi "idealisnm transant" si raman la parerea conform careia daca ai o nemultumire in cadrul cuplului solutia nu este calcatul pe alaturi, ci incercarea de rezolvare a problemei impreuna cu partenerul. Faptul ...
Re: Re: Circumcizie din 3 sep 2009 03:29 de xxxmondialu
Hmm.... nici nu va imaginati cate riscuri sunt..... nu sunt de acord deloc in primul rand ca dupa circumcizie riscul este foarte mare la infecti etc.. Dupa tiscul de a ramane IPOTENT mai ales dak faci intervenitia in romania chiar si la un particular ...
Re: Am 17 ani si sunt indragostit de o fata de 16 din 3 sep 2009 03:05 de beuty
c mai astepti dai la buci x
Re: Re: Re: Re: Re: Cine se ofera sa ma dezvirgine din 3 sep 2009 02:25 de andreiu21
Probaibl statea dupa camionangii...
Daca ati stii cum vorbesc tiristii de persoane in genu asta...
Am o statie CB, cum au si tiristii, vai cat ma pot rade cand ii aud cum vorbesc despre "femeile de inchiriat":lol:
(vorba fiind despre cea din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o dorin din 3 sep 2009 02:17 de andreiu21
Mai in gluma, mai in serios, intreaba-o chiar ce vrea.
Sau abordeaza-o altfel...
Intreaba-o daca e pregatita...
Schimba rolul cu ea!
:ok:%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 3 sep 2009 02:02 de andreiu21
Perfect deacord cu Zambila!:rolleyes:
Poate veti sari pe mine dar...:
Nu stiu de ce oamenilor la place sa se inchine unor lucruri care nu le este demonstrata existenta, nici macar indirect...
Sunt sigur ca la orice "minune" este o explicatie ...
Re: Re: Re: blat pizza:d din 3 sep 2009 01:53 de andreiu21
Daca vrei sa faci ceva bun, fa tu blatul...
Dupa mine nimic nu se compara cu o prajitura, sau orice ar fi, facuta in casa, de mana ta, asa cum facea bunica...
Chiar daca(dau un exemplu) o prajitura facuta in casa nu arata asa de frumos ca in ...
Ati avut discutia Parinte-Copil despre sex? din 3 sep 2009 01:12 de andreiu21
Buna,
Sunt curios daca ati avut discutia parinte-copil si la ce varsta.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna.. din 2 sep 2009 22:43 de sweety16
De ma rog ar fi un gunoi?
):( Esti si tu una din persoanele alea care se lauda cu faza : "Pt mine aspectul fizic nu conteaza, conteaza sufletul"...hai ma sa fim seriosi...conteaza si chiar foarte mult.
La teorie sunt buna si eu insa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 18 ani din 2 sep 2009 22:42 de viatafatastres
Daca nu am o iubita cu care sa fac sex si nici nu ma masturbez e o problema...pt ca toti prietenii mei petrec zilnic timp masturbandu-se...
Control ginecologic pt verificarea virginitatii! din 2 sep 2009 22:20 de senssatione
sal...am sh eu o intrebare..:D mama vrea sa ma duca la ginecolog sa vada daca sunt virgina...eu nu mai sunt,.... acu intrebarea e.. ea poate sa intre cu mine in cabinet?am 17 ani...sau doctorul poate sa ii spuna fara acordul meu??rasp urg :)
Re: Re: Re: Re: Epilatul la barbati din 2 sep 2009 21:58 de c1up4cabra
lasa bre, lasa-i sa creada ca devine, ca poate asa...:)
Re: Re: Sex oral ?? din 2 sep 2009 21:53 de adialina69
asta da raspuns - felicitari ! si iata este dat de un simplu membru nu de super,mega, tera ....presupusi experti. Ai toata stima domnisoara Barbie
Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 2 sep 2009 21:40 de bau
femeile sunt naive daca cred ca barbatii nu inseala.TOTII BARBATII INSALA!
Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea? din 2 sep 2009 20:37 de vladbodan
nici cum fiindca e prea copilaresc si stupid
cel putin din punctul meu de vedere daca tot acelasi lucru il aud non stop , ma enervez, e chiar acelasi lucru ca o melodie pe care o asculti non stop si esti satul de ea
Re: Re: Re: Re: Re: din 2 sep 2009 19:05 de GIgd
Imi pare rau trebe ca trebuie sa te contrazic eu sunt circumcis de 2 saptamani e adevarat ca la inceput doare dar dupaia ti se reface tesutu si totul este ok partea cu urina si fecalele nu are nici o treaba cu operatia in sine deoarece cand ...
Pagina 1287 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |