Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baieti glumeti sau seriosi din 2 sep 2009 18:19 de andreiu21
Sunt site-uri specializate pentru asa ceva.:ok:
Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 2 sep 2009 17:08 de Black_06
Iarta-ma ca sunt rau...
Dar taree as vrea sa te vad eu pe tine intr-o situatie ca asta....
Iti spun eu mai bine ca am facut greseala sa iert o chestie ca asta si am regretat amarnic:ok::ok:...(a facut-o si a doua oara)
Draga mea,daca tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Baieti glumeti sau seriosi? (S din 2 sep 2009 17:03 de Dead Wish
caut minora 13-14 ani pt sex.eo am 14 ani,daca snteti interesate sunati la nr asta 0730604593
Re: Re: Imi este jena sa cer prezervative! din 2 sep 2009 15:10 de andreiu21
Da....
Ti-e rusine sa ceri prezervative?!
Dar daca va trebui sa ceri pastila de a doua zi?!!?
Mi se pare complet aiurea aceasta "rusine"...
Cam in asta a constat cand am cumparat eu odata (si nu sunt genul foarte tupeist):
-Un pachet de ...
Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 2 sep 2009 14:46 de carrie
Mda, si vine altcinva, si cu probabilitate de 95% mai devreme sau mai tarziu face si ala tot asa. S.a.m.d.
Mi se pare foarte dragut acest idealism transant (pe ideea ca nu mai exista cale de intoarcere daca se intampla asa ceva)... idealism ...
Re: Prietenie dupa despartire? din 2 sep 2009 13:09 de nimik_legal
nu cred k ai cum...pt k suspini dupa clipele frumoase... dar nu se stie...
Re: te-a inselat!!! ce faci? din 2 sep 2009 12:53 de nimik_legal
asa ceva nu pot ierta... e tradare... chiar daca il iubesc de nu mai pot... nu l-as ierta pt nimik il lume...pt k se poate intampla si a doua oara...si k sa mai trec prin asa ceva...mai bn fara :-j...
daca te inseala inseamna k nuh tine la ...
Re: Nu-mi mai inteleg prietena din 2 sep 2009 12:51 de nimik_legal
cred k e genul de persoana care nu te vrea dar are nevoie de tine... te ia si te lasa knd are ea chef...
nu te mai lasa k un catelus... poarta-te si tu la fel ca ea...si daca vezi k o deranjeaza lucrul asta inseamna k inca mai tine la tine. ...
Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 2 sep 2009 12:39 de Blonde
La varsta asta? adica daca o faci fara prezervativ si la 16 23 35 ani nu ramai insarcinata sau cum? Dzeule..
Da,insarcinata poti ramane,iar riscul d e a contracta bts e la fel de mare.
Si cand ma gandesc ca eu abia incercam sa las papusile ...
Re: Am facut-o cu prezervativ, mai sunt virgin? din 2 sep 2009 12:28 de Blonde
NU DOAMNE FERESTE!! mai ramai urangutan.
Sincer..ma uimeste prostia altora. Google,fratilor! sau..abstinenta. Cea mai buna solutie pt cei neinformati :ok:
Re: Doare sa iti pierzi virginitatea? din 2 sep 2009 12:10 de Blonde
Depinde despre ce fel de durere vorbesti:D. Fizic,am auzit ca doare,nu stiu sa-ti spun,stai sa incerc si revin (pana atunci mai documenteaza-te pe forum). Psihic,doare daca nu ai facut-o cu cel care te iubea si il iubesti.Parerea mea...
Re: Varsta primului sarut din 2 sep 2009 12:09 de nimik_legal
eu am fost sarutata pe la 14 ani fara vreo 4-5 luni... de un amic. mi s-a parut putin scarbos mai ales k a fost un "french kiss".... :))
Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iubesc? din 2 sep 2009 12:06 de Blonde
Nu face asta (desi probabil ai facut-o deja..).Oricum,pt cei care mai viziteaza subiectul,nu merita sa faceti sex cu el/ea(prima oara) daca din start iti spune :"vreau sa-mi demonstrezi ca ma iubesti facand sex cu mine",tu virgin/a fiind. desi la ...
Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga? din 2 sep 2009 12:00 de Blonde
Eu il las sa-mi faca ce vrea.De pregatit is pregatita..dar probl e ca nu avem unde sa o facem =))..iar el a zis ca nu ma preseaza:rolleyes:
Re: Am 15 ani si prietenul meu vrea sa facem sex din 2 sep 2009 11:52 de Blonde
cata graba :). Daca ai vrea intr-adevar sa o faci nu ai mai intreba pe forumuri.Cat despre oral..ar putea fi un mic pas inaintea celui mare :~*
Re: Re: buna.. din 2 sep 2009 09:15 de Genius16
Esti penal .La ce raspuns mi-ai dat imi e greu sa cred ca ai 23 ani.
Ai fost si tu in situatia asta iar maica-ta te-a satisfacut sexual ?! sau sora-ta ?
Daca era sa citesti atent ai fi fazut ca eu nu am zis ca nu am ce sa f*t, am zis ca nu am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2009 02:12 de iudik
cocalar?:))))tare nare rost sa ma cert cu voi;))...se pare ca acest site...mai bine tac;))ca sunt cocalar:)))...nu imi tine nimeni spatele pe site-ul asta?;))...poi nici nam nevoie:))...scuzatima daca vam deranjat asa cocalar cum sunt:))..toti ...
Re: Re: Re: Top 3 (Orase preferate) din 2 sep 2009 01:18 de andreiu21
Unu.: Oradea.
Doi.: Brasov.
Trei.: Timisoara
4.: Debrecen
5.: LasVegas
6.: NewYork
7.: Londra (ca e vreme naspa)
8.: Pitesti
9.: Koln
10.: Kensus
:-`
Nu garantez ca daca ma mai intrebati vi le zic in aceeasi ordine, celputin de la numarul ...
Re: buna.. din 2 sep 2009 00:49 de john23
asta este ,resemneaza-te ,ai surori?daca nu ma-ta ramane singura gaura disponibila:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: andreiu21 on sexpert J din 1 sep 2009 23:56 de andreiu21
Sunt curios daca pe forumul asta merge sa incar imagini prin cod html, sa incerc:
Din pacate nu merge...
Pagina 1288 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
73 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |