Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Nu-mi mai inteleg prietena din 1 sep 2009 00:49 de aditza8
Pai problema este ca mai nou daca o iau la rost imi vine cu faze de genu: iara incepi, hai nu ma lua iara cu chestii de astea:blink:
Re: ? din 1 sep 2009 00:48 de DarkAngel
Doar daca sunt analize hormonale.
Help UN sfat..???/ din 31 aug 2009 23:15 de Alyn
salutt all am o problema si daca poate sa ma ajute cineva i-as fi foarte recunoscator
am 18 ani si pana ieri eram virgin aveam erecti foarte dese si de lunga durata in schimb acum cand am facuto k prietena mea.. am inceput cu o erectie ferma dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o dorinta marit din 31 aug 2009 22:38 de FoXX
Eu am intrebat-o asta in momentul in care mi-a dat acest cadou,ea a raspuns ca asa a vrut ea sa imi dea acest cadou...in fine eu nu cred ca a raspuns sincer...poate vrea sa zica ceva...si tot in aceeasi zi cand eram noi 2 m-a intrebat daca as vrea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o dorinta marita de din 31 aug 2009 20:39 de barbie_girl
Mah da.. dar sexul nu mi-se pare o metoda de a te revansa fata de cineva.. :blink: nu cred ca asta vrea, consider ca acum si-a dat seama ca defapt tine la tine si o vrea o relatie ceva dar daca tu zici k nu vrei o relatie.. e mai complicata treaba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 prezervative din 31 aug 2009 18:55 de Firentze
Eu cred ca tu habar nu ai!Ai avut un post saptamana trecuta daca nu ma insel de genu ca rad baietii de tine ca nu te culci cu o fata,care nu e prietena ta!Daca stau sa ma gandesc eu cred ca tu nu te culci cu una ca nici macar nu stii ce inseamna aia ...
Re: am 18 ani si sunt inca virgin din 31 aug 2009 17:57 de sweetgirl16
Nu stiu de ce iti faci atatea griji...daca iti faci o prietena si ea te iubeste nu ar trebui sa ii pese ca esti virginO:)...si nu ai de ce sa ii spui asta daca te simti aiurea:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este buna sperma inghitita din 31 aug 2009 17:44 de micsa
daca o inghit eu ce are sunt copil si am 15 ani
Re: Re: ... din 31 aug 2009 17:43 de micsa
daca o inghite un om are ceva?
Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama din 31 aug 2009 13:03 de matei
prietena mea are aproape 90 de kile! dar are 1.90 :love: si crede`ma, arata SUPER cand se imbraca sexy :heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 31 aug 2009 08:34 de Pasaroi_Cuminte
http://www.cotidianul.ro/ecologisti_galateni_vor_sa_condamne_comunismul_pentru_ca_a_ucis_un_vant_local-91242.html
:lol::lol:
:lol::lol:
Ai cerneala verde ? :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce din 31 aug 2009 08:32 de Black_06
True:ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insa din 31 aug 2009 05:55 de Bozgoru
aici esti subiectiv si nu e bine.. acelasi topic puteai sa-l pui .. de ce inseala barbatii... stii de ce inseala si femeia si barbatul? nu din motive intemeiate precum zice simosimina.. sau alte gainari dastea. toti inseala de prosti.. pt. ca au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 18 ani si sunt inca din 31 aug 2009 02:59 de dorinda
Ce preferi: o amintire cu o parasuta sau cu o fata la care tineai?
Nu trebuie sa le spui fetelor de la inceput ca esti virgin, lasa sa mai treaca ceva, ca daca tine la tine cu adevarat, nu mai conteaza. Daca vrei sa-i spui ii spui cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o dorinta marita de din 31 aug 2009 02:52 de andreiu21
In primul meu post sincer, am vrut sa accentuez faptul ca Lb.Romana e C^^VA:lol::ok:
Iar dupa ce zici, probabil daca ea bate apropouri dinastea (cadoul cu pozitii) se asteapta la ceva acciune...:rolleyes:
Incearca sa o intrebi mai discret...:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 18 ani si sunt inca vir din 31 aug 2009 02:50 de viatafatastres
nu ma stresez ca viata e scurt sau ceva...sa nu ma intelegeti ca e un complex pt mine faptul ca sunt virgin toata problema e cum ma vad fetele...care multe ar vrea sa fie cu mine pt ca is popular si nu duc lipsa banilor...iar dupa ce afla cum sunt ...
Re: ? din 31 aug 2009 02:35 de andreiu21
Daca intrebarea era: Daca se poate descoperi faptul ca esti insarcinata printr-o analiza de sange?
Raspunsul meu e: Nu cred.
Iar daca intrebarea era alta...
Raspunsul meu e: Nu stiu.
Pune mana si consulta niste manuale de Lb.Romana . ...
Re: cum il pot recuceri? din 31 aug 2009 01:53 de dorinda
Stiu cum este, dar faptul ca familia ta nu-l accepta nu este o scuza pentru el. Nici ai mei nu-l acceptau pe prietenul meu, mi-au cerut chiar sa-l las, dar le-am zis ca daca ma despart de el va fi pentru ca asa vrem noi, nu ei. Nu le-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce fac din 31 aug 2009 01:27 de dorinda
Sa stii ca mi-a dat liber vreo cateva luni. Chiar ai impresia ca nu mi-a parut rau? Ba da, am regrete si acum, dar dintr-un anumit punct de vedere nu-mi pare rau: am vazut ce fel de persoana am langa mine si asta este cel mai important lucru. ...
Re: Re: Adevarata expresia? din 31 aug 2009 01:11 de mariusikkk
daca e incepatoare nu se int nimic? ca asa e buna fata :)) ar fi pacat nu de alta :))
Pagina 1291 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |