Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sex oral ?? din 29 aug 2009 20:10 de crisexpert
:lol::lol::lol:tie ti-ar placea sa ti-o linga unu?:lol:
tu o vezi ca pe o insulta - foarte bine.daca ea nuv rea ar trebui sa n-o faca.
Re: Re: Re: Varsta primului sarut din 29 aug 2009 20:01 de pufulet
mai ales daca a gurgitat patru cinci mici la pranz si-o bere dupa :lol:
Re: Re: Sex oral ?? din 29 aug 2009 19:32 de aly <3
mie una mi se pare f ciudat sexul oral. adica e chiar o lipsa de respect! ii zici sa-ti suga * la oamenii care nu-ti plac, care te enerveaza sau iti sunt dusmani. e o forma de injuratura si de insulta. cum se poate sa-i faci unei fete chestia asta? ...
Re: Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata? din 29 aug 2009 19:00 de Zz
asta zicea matei prin control.. ca nu-si da drumu :)) nu cred ca orice baiat poate face asta sincer.. daca el poate bravo lui
Re: Help me pls din 29 aug 2009 18:18 de SORIN28
Nu stiu...daca nu ai ejaculat in ea...slabe sanse
doua zile intarziere la mentruatie nu e problema:ok:
Ce te sfatuiesc? Ai 3 posibilitati:....risti, prezervativ sau anticonceptionale:ok:
Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 29 aug 2009 17:45 de yony
eu nu as sta cu un tip care ar face ce ai zis mai sus....
Re: Re: Re: Re: intrebare:-? din 29 aug 2009 15:11 de matsacitha
dap...mersi mult tuturor celor care au raspuns:X
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare e bin din 29 aug 2009 14:06 de m
si daca exista curiosi daca am facut vreodata sex in 3 (eu, prietena mea si inca o fata) va raspund ca am avut ocazia dar am ales sa nu. imi veti spune ca sunt un prost si ca am pierdut nu stiu ce sansa in viata. dar stiu ca daca as fi facut asta, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare e bine sa din 29 aug 2009 14:01 de m
nu e ok, vei intra intr`un triunghi. vei tine si la prietenul tau si la prietena ta. problema e ca nu vei sti ce sa alegi intr`un final. fiindca tipul de sentimente difera. trec printr`o relatie de 3 ani cu o fata care era mai mult lesbi cand am ...
Re: Pot ramane insarcinata? din 29 aug 2009 13:44 de sweetgirl16
Stai linistita...nu ai cum sa fi isarcinata:love::ok:
Re: Nelamuriri din 29 aug 2009 10:36 de galushca18
1. Cu buna, normal, ca doar e fata. Si NU, NU dai noroc cu ea. :lol:
2. Mie imi place "cius"... merge si pa.
3. Daca se poate, fii subtil, daca nu, il ceri direct (de preferat deocamdata doar id-ul).
4. Fii cat mai natural, dar sa nu fii ...
Re: Un singur testicul din 29 aug 2009 10:13 de Black_06
Wait a momment.....tu ai 19 ani si deja vrei "puradei" ????:blink::blink:...
Da,poate avea cu usurinta copii fiindca este nevoie de un singur spermatozoid pentru a te lasa gravida :ok::ok:
Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 29 aug 2009 10:02 de Black_06
Ii spargi mufa :lol::lol::lol:
Re: .....ejaculare precoce din 29 aug 2009 02:57 de Sucila
salut!ti ai rezolvat problema?
sunt tare curios daca da si cum?
Re: Re: Re: Re: s-au dus! toate! ia-o de la capat! din 29 aug 2009 01:24 de dorinda
Si cu Madonna asta...distrusa mai e saraca. Sa fiu barbat si sa am o nevasta asa musculoasa, as lasa-o. Nu stiu ce-o fi in mintea ei, cred ca numai de la kabbala aia i se trage, ca si lui Tom Cruise si ala dus rau de tot cu pluta. Daca as fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua o din 28 aug 2009 23:53 de Pasaroi_Cuminte
Ai cosmaruri in aceasta privinta ? :lol:
Draga, mie imi pac femeile eco-logice si cu cercei din visine coapte in urechi.:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordin din 28 aug 2009 23:48 de baby
clar:`
macar sa mor curata,parfumata,machiata si cu plamanii cat de cat curati......decat sa stau ca proasta sa imi toc creierii gandindu-ma daca nu cumva vine E.T in seara asta la mine sau daca nu imi pun astia vreo bomba in beci sau un ...
Un singur testicul din 28 aug 2009 23:43 de Gabrielaaaa
Buna. Am si eu o intrebare si vreau sa va rog mult, mult de tot sa ma ajutati in gasirea raspunsului bun, corect. Prietenul meu are un singur testicul, pe unul l-a pierdut in urma cu ceva timp in urma unei operatii din cauza unui accident. In fine... ...
Re: Rasul in zona pubiana din 28 aug 2009 23:42 de barbie_girl
Da logic ca da.. si eu si prietenul meu la fel :love: el nu stiu la ce interval de timp se epileaza (rade) insa eu la 4-5 zile cam asa. Acum depinde si de organismul fiekaruia de pinde de cat de repede ii creste :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: buna.. din 28 aug 2009 23:29 de baby
eu nu pot sa inteleg.
mai frate e drept am si eu zile cand mi se pare ca arat precum o sperietoare da' imi trece.
nu m-am gandit sa ma omor pt k arat cum arat:`
sunt plina de defecte!!
plinaaaa!!
si ce?:huh:
ai impresia ca fuge lumea de ...
Pagina 1294 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |