Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile? din 28 aug 2009 15:18 de rechinu80
mare dreptate mai ai...:ok:
Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 28 aug 2009 14:49 de rechinu80
aici ai mare dreptate..si stiu asta din mai multe chestii vazute si traite din pacate...
Re: Re: Re: Re: Oare e bine sa fi Bisexuala? din 28 aug 2009 12:37 de Fundulet
nu as putea sa renunt la iubitul meu pt k suntem de 9luni impreuna....da eo stiu ca daca esti bisexuala poti sa ai si iubit si iubita...:ok:
Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa din 28 aug 2009 12:18 de valy
:esti farte tare daca ai avut curaju sa faci sex la varsta de 15 ani ca si eu asi vrea dar nu sti cu cine
Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 28 aug 2009 11:52 de carrie
Eu cred ca depinde de la situatie la situatie.
Cred ca inselatul ar fi de neiertat daca omul ar fi o fiinta monogama prin natura sa. Dar nu este.
Nici eu nu sunt de acord, principial, cu inselatul (iar daca exista intr-o relatie asa ceva, cred ca ...
wtf din 28 aug 2009 11:28 de eu..marius
stii care ii chestia?..eu am fost la doctor si o zambit asa parintesc si mi-o zis k nu-i nici un fel d probl..inca ar trebui sa ma simt norocos..chestiile care le am eu is in jurul capului si merg pana la atza si is albe k si niste puncte d ...
Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului la mastu din 28 aug 2009 10:18 de SORIN28
Cica nu e bine...ustura
Nici asa nu e bine, cica nu poti sa mai respiri
P.S. - incearca sa scrii la subiect ca altfel sunt sanse sa scrii degeaba :ok:
Re: va rog ajutor din 28 aug 2009 09:52 de Black_06
4 ore????:blink::blink::devil:
Re: buna.. din 28 aug 2009 09:27 de pacpac
nimeni nu-i perfect man,scapa de timiditate si o sa-ti fie mai bine.Chiar daca esti urat,stai linistit ca nici ele sunt angelina jolie,asa ca incearca sa-ti gasesti una cu care sa te intelgi.usor usor inveti:)
Re: Re: Re: Re: Parintii mei fac sex! din 28 aug 2009 08:47 de Black_06
NU,a spus ca o deranjeaza....de obicei mintea umana este foarte inchizitoare cu situatii pe care nu le-a mai experimentat sau observat...mai ales la copii si adolescenti....sa se fereasca si ea cat mai mult sa caute pe sub patul parintilor sau in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile? din 28 aug 2009 08:35 de Black_06
Dupa parerea mea,eu ma port destul de frumos cu iubita mea...ii acord atentie si ii arat a tin la ea....
Deci daca ea maine este rece cu mine....eu ce sa fac?? Sa o insel cu alta? OMG,sunteti fenomenale :lol:...
Mai...cand este rece cu tine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile? din 28 aug 2009 08:33 de Black_06
::lol:((:((
Re: va rog ajutor din 28 aug 2009 02:40 de simosimina
Vreo infecţie ceva luată de la cineva. Te jena cumva şi în timpul actului sexual? Dacă da, dacă nu tot trebuie să te ducxi la medic. Multă baftă!
Re: Re: Re: buna.. din 28 aug 2009 02:40 de the_gogu
te consideri urat? schimba ceva la tine, fa-ti o freza, dete la sala , modeleaza-ti putin corpul ca nu conteaza numai mufa ta...ingrijeste-te mereu cand iesi pe strada, si cauta-ti prieteni care sa-ti tina timpul ocupat...daca ai o pizda langa tine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..... din 28 aug 2009 02:25 de the_gogu
o melodie mai veche...aparuta acum 5 ani chiar, dar de care eu nu stiam si cred ca multi nu o stiu inca...
intai va pun versurile, si dupa linkul de youtube...
pe net gasesc ca e nimeni altu', dar am auzit ca de fapt e maiccec, dar versurile ar fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile? din 28 aug 2009 02:06 de the_gogu
dar nici nu inseamna ca trebuie sa inseli :ok:
Re: Re: s-au dus! toate! ia-o de la capat! din 28 aug 2009 01:42 de dorinda
Oare mai are rost sa traiesti cand stii ca totul in jurul tau se schimba si nu este ceea ce pare? Cand cei pe care odata i-ai iubit si acum s-au intors impotriva ta? Cum sa fac sa nu-mi mai pese, sa devin imuna? Pe ce drum s-o iau? Mai pot oare sa am ...
Re: Re: Re: sex neprotejat inainte de ciclu din 27 aug 2009 22:19 de :P
dk ii vine nu mai e nicio problema
Re: Sex neprotejat inainte de ciclu din 27 aug 2009 22:18 de eu
pai :-? ar trebui sa fi facut si voi baitza inainte si dupa contact ... dar daca nu ai ejacuat in ea nu e nmicio problema sa zicem k 90% nu are nimic .. totusi sa faca un test dupa max` 2 saptamani....daca a facut pt 1 data ii poate intarzia ,...eu ...
Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de b din 27 aug 2009 22:12 de Driver
si cu ala smecheras cum s-ar putea sa-l atragi?:-`
Pagina 1296 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||