Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Oare e bine sa fi Bisexuala?

din 28 aug 2009 12:37 de Fundulet

nu as putea sa renunt la iubitul meu pt k suntem de 9luni impreuna....da eo stiu ca daca esti bisexuala poti sa ai si iubit si iubita...:ok:

Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa

din 28 aug 2009 12:18 de valy

:esti farte tare daca ai avut curaju sa faci sex la varsta de 15 ani ca si eu asi vrea dar nu sti cu cine

Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci?

din 28 aug 2009 11:52 de carrie

Eu cred ca depinde de la situatie la situatie. Cred ca inselatul ar fi de neiertat daca omul ar fi o fiinta monogama prin natura sa. Dar nu este. Nici eu nu sunt de acord, principial, cu inselatul (iar daca exista intr-o relatie asa ceva, cred ca ...

wtf

din 28 aug 2009 11:28 de eu..marius

stii care ii chestia?..eu am fost la doctor si o zambit asa parintesc si mi-o zis k nu-i nici un fel d probl..inca ar trebui sa ma simt norocos..chestiile care le am eu is in jurul capului si merg pana la atza si is albe k si niste puncte d ...

Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului la mastu

din 28 aug 2009 10:18 de SORIN28

Cica nu e bine...ustura Nici asa nu e bine, cica nu poti sa mai respiri P.S. - incearca sa scrii la subiect ca altfel sunt sanse sa scrii degeaba :ok:

Re: va rog ajutor

din 28 aug 2009 09:52 de Black_06

4 ore????:blink::blink::devil:

Re: buna..

din 28 aug 2009 09:27 de pacpac

nimeni nu-i perfect man,scapa de timiditate si o sa-ti fie mai bine.Chiar daca esti urat,stai linistit ca nici ele sunt angelina jolie,asa ca incearca sa-ti gasesti una cu care sa te intelgi.usor usor inveti:)

Re: Re: Re: Re: Parintii mei fac sex!

din 28 aug 2009 08:47 de Black_06

NU,a spus ca o deranjeaza....de obicei mintea umana este foarte inchizitoare cu situatii pe care nu le-a mai experimentat sau observat...mai ales la copii si adolescenti....sa se fereasca si ea cat mai mult sa caute pe sub patul parintilor sau in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile?

din 28 aug 2009 08:35 de Black_06

Dupa parerea mea,eu ma port destul de frumos cu iubita mea...ii acord atentie si ii arat a tin la ea.... Deci daca ea maine este rece cu mine....eu ce sa fac?? Sa o insel cu alta? OMG,sunteti fenomenale :lol:... Mai...cand este rece cu tine ...

din 28 aug 2009 08:33 de Black_06

::lol:((:((

Re: va rog ajutor

din 28 aug 2009 02:40 de simosimina

Vreo infecţie ceva luată de la cineva. Te jena cumva şi în timpul actului sexual? Dacă da, dacă nu tot trebuie să te ducxi la medic. Multă baftă!

Re: Re: Re: buna..

din 28 aug 2009 02:40 de the_gogu

te consideri urat? schimba ceva la tine, fa-ti o freza, dete la sala , modeleaza-ti putin corpul ca nu conteaza numai mufa ta...ingrijeste-te mereu cand iesi pe strada, si cauta-ti prieteni care sa-ti tina timpul ocupat...daca ai o pizda langa tine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .....

din 28 aug 2009 02:25 de the_gogu

o melodie mai veche...aparuta acum 5 ani chiar, dar de care eu nu stiam si cred ca multi nu o stiu inca... intai va pun versurile, si dupa linkul de youtube... pe net gasesc ca e nimeni altu', dar am auzit ca de fapt e maiccec, dar versurile ar fi ...

din 28 aug 2009 02:06 de the_gogu

dar nici nu inseamna ca trebuie sa inseli :ok:

Re: Re: s-au dus! toate! ia-o de la capat!

din 28 aug 2009 01:42 de dorinda

Oare mai are rost sa traiesti cand stii ca totul in jurul tau se schimba si nu este ceea ce pare? Cand cei pe care odata i-ai iubit si acum s-au intors impotriva ta? Cum sa fac sa nu-mi mai pese, sa devin imuna? Pe ce drum s-o iau? Mai pot oare sa am ...

Re: Re: Re: sex neprotejat inainte de ciclu

din 27 aug 2009 22:19 de :P

dk ii vine nu mai e nicio problema

Re: Sex neprotejat inainte de ciclu

din 27 aug 2009 22:18 de eu

pai :-? ar trebui sa fi facut si voi baitza inainte si dupa contact ... dar daca nu ai ejacuat in ea nu e nmicio problema sa zicem k 90% nu are nimic .. totusi sa faca un test dupa max` 2 saptamani....daca a facut pt 1 data ii poate intarzia ,...eu ...

Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de b

din 27 aug 2009 22:12 de Driver

si cu ala smecheras cum s-ar putea sa-l atragi?:-`

Piele umflata a penisului dupa sex prelungit

din 27 aug 2009 21:14 de delone

buna ziua.am o problema care ma incearca mereu si daca ma ajutati va sunt recunoscator:am facut sex cu prietena mea de fapt cu fosta care era ft draguta si corp extraordinar dar nu reusit sa mi dau drumul nici dupa ce am facut dragoste(nu exagerez ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce se intampla

din 27 aug 2009 19:53 de dorinda

Mama ta ti-a dat sfatul asta? Cred ca pe mine ma omora numai daca ii spuneam ca as avea de gand sa fac asa ceva. Dupa 18 ani s-a schimbat treaba, nu mi-a mai zis nimic.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1296 din 3731
«   1 ... 1293   1294   1295   1296   1297   1298   1299 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare