Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca face alcoolul d

din 26 aug 2009 22:23 de metaforic

da frate asa-i :lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 aug 2009 22:07 de Firentze

Toata lumea imi spune asta,dar il iubesc cu adevarat:(( si tot nu mi-a dat niciun semn...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dr

din 26 aug 2009 21:54 de dorinda

Am patit si eu ceva de genul acum cativa ani, dupa o perioada ma tot evita, asa ca l-am trimis undeva si gata. Si nu-mi pare rau, mi-am gasit un prieten foarte dragut, care stiu ca tine la mine. Viata merge inainte, daca vezi ca este ceva ce ...

Re: Fara sangerare la dezvirginare?

din 26 aug 2009 21:53 de pancky

e foarte ok sa nu sangereze la primul act sexual, eu am sangerat a 2a zi, exista posibiltatea sa nu sangerzi deloc avand himenul elastic,

Re: Pete de sange dupa sex protejat

din 26 aug 2009 21:50 de pancky

nu vreau sa te sperii, dar ca sa fi tu mai sigura iti poti lua si u test de sarcina, petele de sange, nu stiu daca ar putea fi rani sau nu, usturimea insa poate fi o iritatie, se mai intampla

Re: Dus cu ejaculare?

din 26 aug 2009 21:47 de panky

si eu fac sex cu partenerul in dus, dar nu ducem partida pana la sfarsit, adica o poti face dupa care iesiti asa uzi si continuati in pat, e mai ok, in ceea ce priveste boala cu transmitere orala, apa nu te fereste de ea, trebuie sa ai incredere ...

Re: Ce se intampla intr-un cabinet ginecolog?

din 26 aug 2009 21:39 de panky

ce se intampla intr-un cabinet gine, nu e cam placut, sa iti spun in mare in ce consta un control gine, doctorul va trebui sa te controleze in interior, iti va introdice lana in vagin si cateva sec o va plimba prin tn, lucru foarte jenant si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca face alcoolul din o

din 26 aug 2009 21:01 de SORIN28

Tu nu iti poti permite sa-mi spui pe nume...dar poti sa imi spui "nenea"... Ca sa imi explici ceva, tre' sa gandesti(la tine nu e cazul), ca sa ne batem...iar e nasol, nu te ajuta viata. Timpul meu...il irosesc cum vreau eu. Inchis intr-o cutie ...

Re: Re: Re: Re: Sex cu transexuala?

din 26 aug 2009 20:55 de SORIN28

Nu-ti cere scuze...n-ai de ce. Tu nu ai incurcat nimic(poate doar pastilele)...tu nu stii nimic. Da, conteaza cum se numesc pentru ca este o MARE diferenta...si daca prostia nu te lasa sa vezi...e naspa :ok: Nu [b]ai[/b] o asa mare ...

Re: intalnire sau nu ????

din 26 aug 2009 20:50 de SORIN28

Parerea mea...incearca sa iesi cu ea si sa vezi ce va fi, daca iesi cu ea nu cred ca o intereseaza prea mult celalalt...dar sa nu vii aici sa plangi ca ti-a facut si tie ce i-a facut celuilalt:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste c

din 26 aug 2009 17:06 de Black_06

Concluzie : Te conduce cum vrea el...iar tipul stie ca te are la degetul mic,de-asta se comporta asa,stie ca il crezi....daca te-ar iubi ti-ar arata...cum sa iti zic eu sa intelegi : Esti un fel de "BACKUP"... Acum daca tu astepti mereu ca noi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu pr

din 26 aug 2009 16:38 de Firentze

Problema este ca nu inteleg de ce nu e sincer?!De ce spune incontinuare ca ma iubeste daca nu ar fi asa de ce pur si simplu nu spune punct?!Ma doare sa vad ce face si eu parca nu pot sa-l las...mi-e frica sa ma gandesc la reactia pe ca o va avea...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca face alcoolul din om

din 26 aug 2009 16:05 de metaforic

Sorin, baietelul inchis in cutia de chibrituri, nu am nevoie de suporteri. Esti prea jalnic ca sa pot sa iti explic ceva, daca iti explic nu intelegi, iar daca intelegi.. ei bine sa zicem ca nu imi pasa daca intelegi. Ce vrei tu mai exact? Vrei sa ...

Re: Re: Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

din 26 aug 2009 15:35 de tequila

Ai exacerat un pic....probabil ca ma iubeste foarte mult si considera ca dupa o relatie de un an si 4 luni nu trebuia sa il mint...se vede ca o chestie minora...dar este foarte important..i-am tradat increderea

Re: Re: Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

din 26 aug 2009 15:34 de tequila

Ai exacerat un pic....probabil ca ma iubeste foarte mult si considera ca dupa o relatie de un an si 4 luni nu trebuia sa il mint...se vede ca o chestie minora...dar este foarte important..i-am tradat increderea

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea m

din 26 aug 2009 15:31 de Black_06

Eeeee....sincer pentru mine e clar ce se intampla,tipul o cam minte pe domnisoara referitor la sentimentele lui iar ea naiva...crede:`:`:`.... Nu cred ca sunt singurul cu aceasta parere,si fazele cu telefonul ca nu dadea nici un semn de viata,te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa

din 26 aug 2009 14:24 de chinesegirl

s-au impartit pareri in stinga si in dreapta referitor la"povestioara" ta,sincer ma asteptam la un final fericit dar vad ca nu e tocmai asa.inteleg ca il iubesti mult dar nu se poate asa la nesfirsit.zii k daca mai continua astfel...........il ...

Re: Re: Re: Re: Dilema in dragoste

din 26 aug 2009 13:37 de rechinu80

da probabil ca ai mare dreptate:| pt ca se pare ca in momentul in care ramane singura se uita la pozele de pe hi5 ale lui(si asta e o certitudine---o stiu sigur..nu spui de unde:P), dar ce ma socheaza este faptu ca i-am spus ca s-ar putea sa ne ...

nu e adevarat

din 26 aug 2009 11:35 de ionela

nu o crede [b]nu e adevarat[/b]

nu e adevarat

din 26 aug 2009 11:35 de ionela

nu o crede [b]nu e adevarat[/b]

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!