Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Sunt prea grasa!

din 25 aug 2009 20:27 de mandarina

pai si tu te astepti sa se vada rezultatele imediat? continua cu o dieta [adik reduci din portia de mancare] si pune-te pe exercitii[dimineatza si seara] daca vrei sa scapi repede de kg incearca dieta nicoletei luciu:ermm:..dar mai mult rau iti ...

Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prietena

din 25 aug 2009 20:09 de crisexpert

numai pentru ca x prieten ar zice ca nu stiu ce?!NU!asta-i o prostie.

Re: Re: Suntem prieteni dar eu sunt indragostit de

din 25 aug 2009 20:02 de crisexpert

ai putea incerca si o discutie neutra despre faptul ca tu i-ai spus acum ceva timp ca o placi si etc si ce ar face daca i-ai spune acum. daca petreceti cateva momente singuri poate-ti spune ea ca te place pe tine.

Ma place?

din 25 aug 2009 18:56 de iamnotastar

Deci,sunt topit dupa o fata... Dar nu am curaj sa-i spun si nici nu stiu daca ma place desi sunt tentat sa cred ca da , dar poate fi doar o iluzie. Cam cum se manifesta? Pai, ne consideram cei mai buni prieteni si se manifesta cam asa : Ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: ca face alcoolul din om

din 25 aug 2009 15:15 de sweety16

Nu dramatiza atat situatia ca nu-i asa grav.Important e sa nu devina dependent...ca acuma cate lucruri nu ne fac rau si totusi le facem?Nu moare nimeni de la cateva pahare de alcool baute ocazional nu in fiecare zi, sau de la un joint sau niste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: li

din 25 aug 2009 14:40 de DarkAngel

Hmmm eu si altii nu intelegem "[b]"adica daca"[/b] [b]"asta nu inseamna ca gata nu merge bine si u scoala"[/b]Dar sarind peste amanuntele astea, ceea ce s-a mentionat de catre exotic este adevarat partial si fara sa-l cunoasca. Daca ar fi citit cat ...

Re: Re: Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

din 25 aug 2009 14:40 de BBU

Ce te face sa crezi ca afirmatia ta este adevarata:devil: Uite sa te edific ...daca masturbarea iti modifica comportamentul sexual psihologic ? De pilda nivelul hormonilor se deregleaza si cresc foarte repede ... Poate fetele au un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lipsa

din 25 aug 2009 13:29 de andreea

Eu nu inteleg adica daca a scris asa cum scrie el pe mess si asa cum este elobijnuit care e problema? asta nu inseamna ca gata nu merge bine si u scoala nu uitati ne aflam in fata unui monitor nu cred ca va cunoasteti personal;) asa canumai trageti ...

Re: Mi'e frica de erectie...

din 25 aug 2009 13:08 de pacpac

ai inteles prost.Acel lichid apare cand ai chef rau de sex,chiar si at cand penisul nu este in erectie.Cantitatea difera,de la o picatura,la un jet ,depinde de cat de excitat esti si ce faci in acel moment.ar trebui sa te bucure asta pt ca ...

Re: Prezervativul a alunecat, prostu!!!!

din 25 aug 2009 12:24 de luinwe

daca are simptome ale menstruatiei, si sunt normale, e de bine???

Re: Sotul meu prefera sa se masturbeze

din 25 aug 2009 11:17 de Rayzolo

sa nu faci un copil cu el ,si tata se masturba si eu am avut de suferit din cauza lui:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mama imi face viata im

din 25 aug 2009 11:04 de Rayzolo

90% ai dreptate,sunt si adolescenti care fac legatura dintre bine si rau.Dar daca parintzi lear permite,aproape 95% Sar maturiza repede(Certain Death)

Re: Re: Re: Re: Re: Mama imi face viata imposibila

din 25 aug 2009 11:01 de Rayzolo

Doamne,eu la ora 2 ajung acasa....si am 14 ani.Totusi sunt baiat,Nu fumez,nu beau,si parintii mei au incredere in mine.Toata treaba este ca pe mine ma cunoaste tot orashu:P si nu se i-a nimeni de mine,cred ca daca mas muta in alt oras nu ar mai fi la ...

Re: Dupa Sperma

din 25 aug 2009 10:51 de Rayzolo

Dute la doctor,noi nu suntem medici.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data

din 25 aug 2009 08:36 de the_gogu

de ce trebuie sa aiba un iq mic? ca o face de la 15 ani ca nu inteleg? dupa asta iti dai tu seama daca e prost sau nu? bine ca aveti toti iq-ul ridicat si ca sunteti toti maturi si aveti capul pe umeri cum va place voua sa spuneti.

Re: Suntem prieteni dar eu sunt indragostit de ea

din 25 aug 2009 08:16 de the_gogu

daca e asa cum spui tu ca sunteti prieteni buni si exista o posibilitate sa ii placa de tine....macar pentru o iesire la o plimbare\un suc nu te-ar refuza, incearca sa-i smulgi putin timp in care sa fi doar tu cu ea, fara alti colegi\prieteni. asta ...

Re: Re: Re: Re: ca face alcoolul din om

din 25 aug 2009 06:31 de metaforic

E bun alcoolul. Foarte bun. E cea mai buna cale de a muri prost si foarte devreme. Ce face alcoolul din om? Nimic. Distruge psihicul, ficatul, rinichii, stomacul si sporeste riscul de cancer la toate organele corpului. Cele mai devastatoare sunt ...

Re: Re: Cosurile Apar De la Masturbare??

din 25 aug 2009 04:19 de Bozgoru

sunteti niste cretini cu totii :)) da-ti la baiat numai sfaturi si raspunsuri cretine si idioate... auzi de la igiena... maica mea... cum iti explici mah ca un miliardar care se spala pe fatza cu aur si diamante.. si cu creme de mii de euro e ...

Re: Re: Mi-am dezvirginat sora si am lasat-o insar

din 25 aug 2009 04:08 de Bozgoru

asta e problema noii generatii de calculatoristi... tu te superi ca nu vorbeste cu tine pe mess dar se da la tine real life.. tu nu esti sanatoasa? tu preferi sa fie un labar dala de vb cu tine pe mess in loc sa vb intre 4 oki? pai e baiat smeker ...

Re: Re: ca face alcoolul din om

din 25 aug 2009 03:27 de maryus

not always just the beginning:ok: nu e nevoie de o viata antreaga sa scapi de timiditate deodata ce vezi ca dupa n.... incercari reusite, esti capabil sa faci asta tot timpul si FARA sa iei un pahar, ma gandesc. dar stau si ma gandesc ,si eu la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1301 din 3731
«   1 ... 1298   1299   1300   1301   1302   1303   1304 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare