Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Relatie La Distanta

din 26 aug 2009 11:15 de SORIN28

Ok....si? :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: ca face alcoolul din om

din 26 aug 2009 11:13 de SORIN28

Ba, tu esti mai prost decat prevede legea. Sa mori tu ca un paharel de rachiu sau unul de vin(d'alea de casa) face rau! E mai bine sa te droghezi decat sa bei?:blink: Mama cate prostii poti sa spui...dar partea ce mai comica este ce spui la ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 26 aug 2009 10:24 de Kristiana

vreau sa-mi spui si mie te rog cum ti-au facut anestezia locala(daca ai facut locala)...te rog mult povesteste-mi si mie ca sunt foarte speriata

Relatie la distanta

din 26 aug 2009 09:34 de Ingeras_mik

Am o relatie serioasa cu un tip din Italia, l-am cunoscut pe hi5, vb pe mess in fiecare seara,imi place mult de el stie cum trebuie sa vb,este serios... ce sa zic,este exact persoana potrivita... dar nu stiu daca voi avea vreodata sanse la el.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj

din 26 aug 2009 09:24 de Black_06

Hai sa fim mai finuti...se metamorfozeaza :,:,:,... Asa Simosimina....fi rea,nu-l lasa :D:D

Re: Re: Re: Mama imi face viata imposibila

din 26 aug 2009 06:19 de the_gogu

:lol:, lol omu` a facut o gluma desi...daca stau bine sa ma gandesc...e o posibilitate:lol:

Re: Re: Re: Dilema in dragoste

din 26 aug 2009 06:09 de the_gogu

e clar ca inca e atrasa de el...in alea 2-3 zle pe luna nu poti sti ce se poate intampla...chiar si in timpul in care esti tu plecat la servici... faza cu pupicii pe mess mereu cand e online si ca se uita frecvent pe hi5-ul lui e ...

Re: Re: Penis foarte mic !

din 26 aug 2009 05:45 de bubitza

AM SI EU O PROBLEMA NASPA RAU DE TOT PENTRU ASPECTUL EI FIZIC.....AM DE CAND MA STIU NISTE BUBITZE ALBE PE PENIS CA NISTE COSURI IR DACA LE STOR IESE CEVA ALB ASEMANATOR CU CEEA CE IESE DIN COS..........DACA STIE CAREVA CEVA NISTE UNGUENTE ORICE...NU ...

Re: Re: Re: Re: Re: ca face alcoolul din om

din 26 aug 2009 03:17 de Skolmanz

Wow...mai bine fumez,beau si ma distrez decat sa mor si sa stiu ca nu am facut nimic in viata...Eu fumez destul de mult..si nu simt nimic schimbat si de baut mai trag asa la masea..:~*. Tu cand te duci la o petrecere undeva ce faci? Bei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt

din 26 aug 2009 03:12 de valentine

Ni la ea ma, se transforma, nu alta! :D:lol::D:lol::D Nu prea ai de ce sa-l acuzi. E mic, e in stadiul in care are impresia ca tot ce zboara se mananca, dar odata ce va mai creste, poti fi sigura ca o sa-si schimbe modul de gandire. Momentan e ...

Re: Risc de sarcina?

din 26 aug 2009 02:38 de simosimina

din proprie experienţă..eu am uitat tot aşa să iau o pastilă..si am luat-o imediat dimineaţa când m-am trezit...si din ziua aia am fost atentă să nu omit vreo pastilă... Nu s-a întâmplat nimic...dar să aibă grijă cu ...

Re: Ma place?

din 26 aug 2009 01:47 de dorinda

Invit-o in oras, unde vrei tu, la o ora acceptabila, dar ai grija sa n-o duci prea tarziu acasa. O sa vezi si singur daca vrea mai mult decat o simpla prietenie, desi...sunteti cam mici pentru ceva prea serios.

Risc de sarcina?

din 26 aug 2009 01:26 de Me

Povestea suna cam asa: Prietena mea a inceput sa consume anticonceptionale a ajuns in saptamana a-3-a in care lua anticonceptionale. Cu cateva zile inainte de actul sexual (3-4) Nu a luat la timp o pilula.Trebuia luata noaptea si a luat-o a-2-a zi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lipsa

din 26 aug 2009 00:41 de BBU

Sincer nu vreau sa fiu rau dar ce afirmi tu sunt o gramada de "balarii" scoala ca si cultura este o prostie cel putin 80 la suta din scoli,deoarece preuniversitari "profesorii"sunt cei mai idioti oameni pe care ii vei intalni pe ...

Re: intalnire sau nu ????

din 25 aug 2009 23:46 de dizzy

niciodata nu poti sa sti.... poate poate te trezesti castigat cu vre-un one night stand..:rolleyes:..... Daca zici ca are prieten si pare interesata de ce nu:huh:? Mai vrea si fata sa mai schimbe atmosferaB)

Re: Re: Pete rosii pe penis

din 25 aug 2009 23:06 de Nikku

Dermatologul pulii mele k iti da niste aciclovir sa iei cate 4 capsule de 200 la fiecare 4 ore timp de 3 zile apoi inca 5 zile cate 2 capsule de 200. si te pune sa faci toate testele pulii mele de nu ti se mai scoala penisul de loc pana nu iti vine ...

Re: Numele

din 25 aug 2009 23:05 de dizzy

hahahaha nu are nume......daca ar fi sa ii dau unul probabil i-as spune PaULA:ok:

Re: Re: Re: Re: Ma place?

din 25 aug 2009 22:39 de dizzy

:huh:copilu mai bine dute si vezi daca nu ai primit de la doamna invatatoare lecturi, carti de citit pentru vacanta......fa-ti un bine si citeste-le si nu mai pune intrebari de astea stupide:wacko:. :ok:

Re: Cosurile??Descriere!!

din 25 aug 2009 20:56 de mandarina

aoleooo ai acnee grava oricum..iti zic ce folosesc eu:-?? sper sa iti fe de ajutor:flowers: -lotiune tonica de la plant activ -crema contra acneei de la himalaya herbals -gel hidratant pt cosuri de la favisan toate le gasesti la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu-mi place cum arat

din 25 aug 2009 20:32 de mandarina

mah..te duci la stilist..dar ala nu poate sa faca prea mult decat o coafura mai bine ar fi sa te accepti:p altfel nu vei scapa niciodata de "problema" asta..buna sau rea..proasta sau desteapta :-?? asta esti tu nu toti suntem perfecti chiar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1300 din 3731
«   1 ... 1297   1298   1299   1300   1301   1302   1303 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare