Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai

din 25 aug 2009 02:56 de andreiu21

Daca prietenii tai conteaza mai mult pt. tine decat iubita ta... Inseamna ca defapt nici nu ai iubita, ci doar o partenera de sex. :rolleyes: "Prostul nu e prost destul, daca nu mai e si fudul."O:):-`:)

Re: ca face alcoolul din om

din 25 aug 2009 02:40 de valentine

Alcoolul "adoarme" partea rationala, de aceea, in mod normal, daca nu ar exista conceptiile induse de lumea in care traim, majoritatea ne-am comporta precum o facem dupa ce bagam cateva pahare :) Si totusi nu e recomandat sa dai cateva pahare pe gat ...

Re: Numele

din 25 aug 2009 02:25 de barbie_girl

hamm.. nush daca isi pun ei singuri dar de cele mai multe ori iubitele lor le pune kate un nume "celui mik" si eu i-am pus la prietenul meu... :D

Re: Re: Il ador

din 25 aug 2009 01:01 de delinka

cind eram mai mici a fost ceva, el a vrut sa fim impreuna ,dar cind sa dat seama a vazut ca am alt iubit si de atunci mi se uita foarte straniu, parka ar vrea sa-i sar in brate.........parka ar vrea sa-mi deie o mama de bataie nici eu nu-l pot ...

Re: intalnire sau nu ????

din 25 aug 2009 00:54 de DarkAngel

Daca are prieten sfatul meu este sa-ti orientezi atentia catre alta, asta in cazul in care nu esti interesat doar de o simpla aventura si esti atras de fetele "easy going":ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 aug 2009 23:39 de sweety16

Ok o sa va zic...dupa ce merg):(

Re: Re: (...)

din 24 aug 2009 22:54 de veraoc

1. In privinta inceperii vietii sexuale , as spune ca poti sa incepi cand vrei , chiar si maine. Dar totusi , ar trebui sa tii cont de niste "factori" necesari acestui moment. In primul rand dezvoltarea ta fizica , care e apta pt actul sexual in ...

din 24 aug 2009 22:44 de veraoc

Si eu as fi interesata de pretul consultatiei , daca ne poti spune :) multumim anticipat :flowers:

Re: Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

din 24 aug 2009 22:42 de Pasaroi_Cuminte

Ei nu-i chiar imens. :p Ete na.Asta e nebunie. Asta nu-i orgoliu.Cine se poarta asa are nevoie de psiholog ( URGENT). Poate fi debutul unui boli psihice. Acel barbat care se poarta asa este bolnav psihic.PUNCT. Nu-i cere iertare. ...

Re: Sunt prea grasa!

din 24 aug 2009 22:39 de sweety16

Deci nu poti slabi doar daca ai probleme cu vreo glanda ceva... In rest e imposibil...nu ai cum sa nu slabesti.Dar daca tu zici ca ai alergat etc nu e suficient sa faci sport doua zile si sa nu observi nici un rezulatat si gata sa ...

din 24 aug 2009 22:37 de sweety16

Mai mie putin frica pt ca am o prietena care tot asa a fost dusa la doctor sa vada dak mai e virgina si a dezvirginat-o acel doctor "inteligent".Chiar doctorul a vorbit apoi cu parintii ei si le-a explicat ca a fost un "accident"

din 24 aug 2009 22:34 de leppflops17

offf saraca de tine :( da lasa ca un ginecolog poate sa isi dea seama daca un himen e putin deteriorat de la tampoanele interne sau de la un contact sexual ;) Si pe mine cel putin m'a intrebat daca mi'am inceput viata sexuala si a zis ca daca ...

Re: Il ador

din 24 aug 2009 22:34 de sweety16

Poate e indiferent dar daca e servit... Nu inteleg...poti fi mai explicita?

Re: Re: Re: Teama de ce poate urma!

din 24 aug 2009 22:27 de sweety16

Stai linistita Firentze ca nu esti insarcinata...probabil si de la stres ai simptomele astea...oricum nu ai cum sa fii insarcinata.

Re: Re: Re: Re: Agitatie, paranoia (frica de sarci

din 24 aug 2009 22:23 de leppflops17

Ma refeream daca nu poate iesi lichidul preejaculator pe acolo pe la baza si.. mda :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lu

din 24 aug 2009 22:23 de sweety16

Sweety a aflat azi diminneata dupa ce se imbracase si fardase ca mi-a facut programare peste o saptamana ca nuj unde e doctotul plecat.Si acum ma duce peste o saptamanaaa...nu mai suport stresu' asta.Mai bn ma ducea azi si gata scapam.oricum ...

Re: Re: Teama de ce poate urma!

din 24 aug 2009 21:58 de Firentze

Probabil o sa fac daca nu o sa-mi vina cel tarziu poimaine...desi luna trecuta mi-a venit...nu as vrea sa stiu ca exista un risc:(

Re: Re: Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

din 24 aug 2009 21:55 de leppflops17

Suna relativ prostesc :rolleyes: Dar pt simplul fapt ca ai negat ca ai fost acolo, el s'a gandit ca ii ascunzi ceva in legatura cu aparitia ta neasteptata acolo ;) Acum probabil sta si descoase problema singur... sau cu prietenul lui, cel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lu

din 24 aug 2009 21:52 de Firentze

Ma bucur pentru tine >:D< Am si eu o intrebare cat te-a ajuns consultatia?Ca vreau si eu sa merg,dar singura! :-s:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luni a

din 24 aug 2009 21:44 de leppflops17

Ce faceti, fetelor?:-*:-* Am vesti bune!!! :love: Am fost la ginecolog si n'am nicio prostie prinauntru, daca stiti subiectul cu "umflatura in vagin" :, Era doar colul, deci e super okay! Apoi, pt secretie mi'a dat Macmiror, niste ovule din ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1302 din 3731
«   1 ... 1299   1300   1301   1302   1303   1304   1305 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare