Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai din 25 aug 2009 02:56 de andreiu21
Daca prietenii tai conteaza mai mult pt. tine decat iubita ta...
Inseamna ca defapt nici nu ai iubita, ci doar o partenera de sex.
:rolleyes:
"Prostul nu e prost destul, daca nu mai e si fudul."O:):-`:)
Re: ca face alcoolul din om din 25 aug 2009 02:40 de valentine
Alcoolul "adoarme" partea rationala, de aceea, in mod normal, daca nu ar exista conceptiile induse de lumea in care traim, majoritatea ne-am comporta precum o facem dupa ce bagam cateva pahare :)
Si totusi nu e recomandat sa dai cateva pahare pe gat ...
Re: Numele din 25 aug 2009 02:25 de barbie_girl
hamm.. nush daca isi pun ei singuri dar de cele mai multe ori iubitele lor le pune kate un nume "celui mik" si eu i-am pus la prietenul meu... :D
Re: Re: Il ador din 25 aug 2009 01:01 de delinka
cind eram mai mici a fost ceva, el a vrut sa fim impreuna ,dar cind sa dat seama a vazut ca am alt iubit si de atunci mi se uita foarte straniu, parka ar vrea sa-i sar in brate.........parka ar vrea sa-mi deie o mama de bataie
nici eu nu-l pot ...
Re: intalnire sau nu ???? din 25 aug 2009 00:54 de DarkAngel
Daca are prieten sfatul meu este sa-ti orientezi atentia catre alta, asta in cazul in care nu esti interesat doar de o simpla aventura si esti atras de fetele "easy going":ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 aug 2009 23:39 de sweety16
Ok o sa va zic...dupa ce merg):(
Re: Re: (...) din 24 aug 2009 22:54 de veraoc
1. In privinta inceperii vietii sexuale , as spune ca poti sa incepi cand vrei , chiar si maine. Dar totusi , ar trebui sa tii cont de niste "factori" necesari acestui moment. In primul rand dezvoltarea ta fizica , care e apta pt actul sexual in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 aug 2009 22:44 de veraoc
Si eu as fi interesata de pretul consultatiei , daca ne poti spune :)
multumim anticipat :flowers:
Re: Re: L-am mintit, cum sa repar situatia? din 24 aug 2009 22:42 de Pasaroi_Cuminte
Ei nu-i chiar imens. :p
Ete na.Asta e nebunie. Asta nu-i orgoliu.Cine se poarta asa are nevoie de psiholog ( URGENT). Poate fi debutul unui boli psihice.
Acel barbat care se poarta asa este bolnav psihic.PUNCT.
Nu-i cere iertare. ...
Re: Sunt prea grasa! din 24 aug 2009 22:39 de sweety16
Deci nu poti slabi doar daca ai probleme cu vreo glanda ceva...
In rest e imposibil...nu ai cum sa nu slabesti.Dar daca tu zici ca ai alergat etc nu e suficient sa faci sport doua zile si sa nu observi nici un rezulatat si gata sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 aug 2009 22:37 de sweety16
Mai mie putin frica pt ca am o prietena care tot asa a fost dusa la doctor sa vada dak mai e virgina si a dezvirginat-o acel doctor "inteligent".Chiar doctorul a vorbit apoi cu parintii ei si le-a explicat ca a fost un "accident"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 aug 2009 22:34 de leppflops17
offf saraca de tine :( da lasa ca un ginecolog poate sa isi dea seama daca un himen e putin deteriorat de la tampoanele interne sau de la un contact sexual ;)
Si pe mine cel putin m'a intrebat daca mi'am inceput viata sexuala si a zis ca daca ...
Re: Il ador din 24 aug 2009 22:34 de sweety16
Poate e indiferent dar daca e servit...
Nu inteleg...poti fi mai explicita?
Re: Re: Re: Teama de ce poate urma! din 24 aug 2009 22:27 de sweety16
Stai linistita Firentze ca nu esti insarcinata...probabil si de la stres ai simptomele astea...oricum nu ai cum sa fii insarcinata.
Re: Re: Re: Re: Agitatie, paranoia (frica de sarci din 24 aug 2009 22:23 de leppflops17
Ma refeream daca nu poate iesi lichidul preejaculator pe acolo pe la baza si.. mda :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lu din 24 aug 2009 22:23 de sweety16
Sweety a aflat azi diminneata dupa ce se imbracase si fardase ca mi-a facut programare peste o saptamana ca nuj unde e doctotul plecat.Si acum ma duce peste o saptamanaaa...nu mai suport stresu' asta.Mai bn ma ducea azi si gata scapam.oricum ...
Re: Re: Teama de ce poate urma! din 24 aug 2009 21:58 de Firentze
Probabil o sa fac daca nu o sa-mi vina cel tarziu poimaine...desi luna trecuta mi-a venit...nu as vrea sa stiu ca exista un risc:(
Re: Re: Re: L-am mintit, cum sa repar situatia? din 24 aug 2009 21:55 de leppflops17
Suna relativ prostesc :rolleyes:
Dar pt simplul fapt ca ai negat ca ai fost acolo, el s'a gandit ca ii ascunzi ceva in legatura cu aparitia ta neasteptata acolo ;)
Acum probabil sta si descoase problema singur... sau cu prietenul lui, cel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lu din 24 aug 2009 21:52 de Firentze
Ma bucur pentru tine >:D<
Am si eu o intrebare cat te-a ajuns consultatia?Ca vreau si eu sa merg,dar singura! :-s:~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luni a din 24 aug 2009 21:44 de leppflops17
Ce faceti, fetelor?:-*:-*
Am vesti bune!!! :love:
Am fost la ginecolog si n'am nicio prostie prinauntru, daca stiti subiectul cu "umflatura in vagin" :, Era doar colul, deci e super okay!
Apoi, pt secretie mi'a dat Macmiror, niste ovule din ...
Pagina 1302 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |