Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

din 24 aug 2009 21:23 de Durasell

:cat::cat::)) DA FRATE da am unii prieteni care mnoh se masturbeaza dupaia :)) isi baga penisu ....cu tot cu sperma direct in pantaloni..leam zis ca e ceva grav dar nu mau crezut am inceput sa rad:lol::lol::lol: de ...mnoh orkm frate iimmii plac ...

Re: Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

din 24 aug 2009 19:37 de andreiu21

Voi incerca sa vorbesc in numele tuturor. Ni se pare un lucru normal, atat cat timp nu avem partener sexual. In mod normal, daca cuiva ii ocupa atata timp din viata masturbarea incat nu mai iese afara din casa, deja este o problema, destul de ...

Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

din 24 aug 2009 16:59 de Durasell

Pai :D:cat::cat::cat: Ma Refer La Baieti!! Cum vi se Pare La varsta de 13 17 ani masturbarea?un lucru normal??:~*:~*Sau vi Se Pare o Prostie??Pt ca am nijte prieteni :)) CARE(!)(!)(!) is speriati de chesti cu ...iti ramane MICKA EJACULARE ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dus cu ejacula

din 24 aug 2009 16:38 de Firentze

Nici eu daca as fi de sex opus :)) pare incomod:ok: Dar astept niste raspunsuri si la dilema initiala,pentru care am deschis un nou subiect :D

Re: Re: Genaratia de 14 ani ..

din 24 aug 2009 14:32 de andreiu21

Felicitari! Daca va si tineti de cuvant... Respect.:ok::rolleyes:

Re: Genaratia de 14 ani ..

din 24 aug 2009 14:27 de 3545tbfg

stai calma draga ... si eu am tot 14 ani ... am un prieten de 3 luni si ne intelegem f bn ... parintii nostri stiu ce este intre noi (ne lasa sa ne intalnim zilnic , etc.) ... am vb de multe ori cu el despre sex si altele si am hotarat k cel mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dus cu ejaculare?

din 24 aug 2009 10:01 de Firentze

pare incomod...si daca mie mi se pare ma gandesc cum i-ar parea lui :-?

Re: Re: Sex cu transexuala?

din 24 aug 2009 09:51 de SORIN28

Ai putea sa folosesti tu sapunul si franghia recomandate in alt post... tu vorbesti despre travestiti. ...si cand ti-am spus ca esti prost, te-ai suparat:ok:

Re: Suntem prieteni dar eu sunt indragostit de ea

din 24 aug 2009 09:08 de rechinu80

poti incerca o abordare directa, dar cu riscuri mari caci te-a mai refuzat o data si daca te mai refuza si acum s-ar putea distruge relatia de prietenie dintre voi si banuiesc ca nu vrei asta si atunci ar fi mai bine o abordare mai usoara, ...

Re: Il ador

din 24 aug 2009 09:05 de rechinu80

poti reveni cu amanunte? caci aici esti foarte confuza: il adori dar nu il iubesti e indiferent, dar daca e servit... si daca vrei poti incerca sa vz prin modul cum se comporta cu tine, daca ai sanse sau nu, sau poti incerca mici chestii ...

Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

din 24 aug 2009 09:02 de rechinu80

acum depinde mai ales si cu ce l-ai mintit...despre ce era vb si cat de serioasa e minciuna:) dara daca tu tii la el incearca sa fii sincera cu el si sa ii explici de ce "ai fost nevoita" sa il minti...poate asa te va intelege si te va ierta( ...

Re: Nu stie ce simte pentru altul. E confuza.

din 24 aug 2009 09:00 de rechinu80

daca vrei si eu trec printr-o situatie foarte asemanatoare si desi capul imi zice clar sa ma oprec aici..inima si sentimentele pe care le am ma fac sa vreau sa continui relatia... deocamdata daca vrei sunt in stand by... si las ca faptele sa isi ...

Re: Nu stie ce simte pentru altul. E confuza.

din 24 aug 2009 04:12 de ExoticDream

Ochii care se vad rar se cam uita.... Obisnuiesti sa lipsesti mult din oras? Sigur ca asta nu este un motiv sa ii fuga ochii dupa altul, dar.... putini sunt cei care au fidelitatea "in sange"... Las-o putin sa inteleaga ce simte pentru tine ...

Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 24 aug 2009 04:05 de ExoticDream

Normal ar fi sa simti ca te iubeste si cand nu se afla in raza ta vizuala.... Daca dupa o intalnire cu el ai sentimentul ca ai disparut nu doar din campul lui vizual, ci si din mintea si sufletul lui, atunci probabil ca nu te prea iubeste... ...

Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

din 24 aug 2009 03:59 de ExoticDream

Nu ca greseala ta ar fi usor pardonabila, dar trebuie sa intelegi ca barbatii au un orgoliu... IMENS. Daca l-ai atins cu ceva, oricat de mic (si minciuna, indiferent de motiv, este un lucru grav), aproape niciodata nu mai poti repara raul facut, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mi'e frica de erectie...

din 24 aug 2009 00:29 de fra

nu ii vorba de ce zice acea persoana...dar dupa ce acel lichid iese...parca nu se mai scoala...piere chefu...si dupa un scurt timp dupa contactul sexual vine ejacularea....

Re: Re: Re: Buna

din 23 aug 2009 23:33 de Black_06

Inspiratie din mass-media :lol:.... Intreaba publicul sau suna un prieten:,:,.... Daca ar alege 50/50 s-ar rezuma la petting :devil:

Re: Re: Penis Curbat sau Normal

din 23 aug 2009 23:07 de 123T1

al meu e curbat deja si vreau sa stiu daca e bun si daca derajaza la anumite poziti dai altceva daca jenseza patenera

Re: Re: Re: Re: Luni ai mei ma duc la ginecolog...

din 23 aug 2009 23:07 de sweety16

Virgina sunt, adica ar trebui sa fiu, pt ca n-am avut nici un contact sexual.Numai k mi-e frica pt ca am folosit ob-uri.Sau nuj...in fine.

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 23 aug 2009 22:53 de tequila

Consider ca nimeni nu poate stii cu exactitate daca persoana de langa tine te iubeste cu adevarat...dar sunt si cateva indicii la care trebuie sa fim atenti... Cum iti dai seama daca o persoana te iubeste?...din pct meu de vedere...atunci cand se ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1303 din 3731
«   1 ... 1300   1301   1302   1303   1304   1305   1306 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare