Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Luni ai mei ma duc la ginecolog.....

din 23 aug 2009 08:42 de Pasaroi_Cuminte

De faptul ca nu mai esti fecioara, eu cred ca parintii tai stiu asta. Ei vor sa afle de fapt daca exista pe acolo o "mini-sarcina" incipienta. Iti tinnem pumnii.Ne tinem si cooatele. La o adica facem si hora. Ne urcam si pe stalp. :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mo

din 23 aug 2009 07:36 de Bozgoru

bagati si voi filme de groaza noi daca stiti... si ma refer bune.. nu dala de sangele e bulion..

Re: Re: Re: Re: Mi'e frica de erectie...

din 23 aug 2009 07:27 de Bozgoru

i-ti chiloti negrii daca te deranjeaza asa mult gandul de ce zice persoana cealalta

Re: Re: Prima data

din 23 aug 2009 06:40 de Rayzolo

Daca nu ii ajutam.Ei tot o so faca;) deci mai bine dam sfaturi.

Primul contact

din 23 aug 2009 03:55 de Razvan

Peste 1 saptamana voi avea primul meu contact sexual, cam ce trebuie sa stiu? ce prezervativ sa folosesc? Ce sa intampla daca aluneca prezervativul? Cum verific daca e spart sau nu? P.S. : Si ea este virgina, ce sa fac sa nu o doara asa rau?

Re: Re: Re: Re: Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, v

din 23 aug 2009 03:11 de andreiu21

Revenind la grijile dac totu va fi ok, luni... O incercare ar fi sa ii strecori ceva atentie doctorului, dand mana cu el:D Sigur isi va da seama el pt ce e... Dar repet, daca stii ca nu ai facut nimic, nare de ce sa te temi. Bafta.:ok:%%-

Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 23 aug 2009 02:49 de Deejay

Mie sincewr imi pare rau pentru cezar, de unde atata tupeu si vrajeala, auzi la el "io bagi tare si gata", da ce ii ma vaca si vine stapanu cu ea la monta? Si faza cu expert in sex, daca tot esti asa bazat hai ca te duc eu la una sa vezi ce inseamna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 aug 2009 02:17 de andreiu21

Pana aici perfect deacord.:ok: De aiaci incolo.... Sa incepem din nou? Era vorba de lungimi...:)

din 23 aug 2009 02:08 de Deejay

Pentru curiosi.....Nu va mai complexati atata legat de lungimea voastra.......lungimea medie e undeva la 16 cm ......si sa ne legam si de femei......90 % din femei se pot adapta relativ usor la un penis de maxim 20 cm, de la 20 de cm in sus poate sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Gadilatul talpilor

din 23 aug 2009 02:03 de andreiu21

Mai mult nu prea cred ca s-ar intampla...

Re: Re: Re: imi pierd erectia

din 23 aug 2009 01:53 de Deejay

Poate ti se pare complicat, dar da, un gand ca acesta iti poate da o satisfactie mult mai mare decat unul ca : "Mama ce o f.t la noapte", si poate chiar daca nu o aratam tot timpul sau nu stim cum, afla ca avem si noi partile noastre bune si ...

Re: Re: Re: Re: Ce creDeti deSpre MaStuRbArE?

din 23 aug 2009 01:42 de andreiu21

Buna-i "ea" daca nu ai cu ce o inlocui...:ok: NU!??!:D

Re: Re: Re: Re: Re: Aparitia spermei

din 23 aug 2009 01:39 de Deejay

Hai sa ma bag si eu in topic......Imi place ca ati luat in deradere pe baiatul ce a spus ca e prea dezvoltat.....daca v-ati fi informat catusi de putin ati fi aflat ca exista la barbati microb(nu mai stiu care e factorul de transmitere) care poate sa ...

Re: Re: CU SAU FARA...............................

din 23 aug 2009 01:35 de andreiu21

Se pare ca "astia" asa gandesc...:`:)

Re: Dureri si sangerare la

din 23 aug 2009 01:29 de x_y

daca nu esti in virsta ai fisuri anale se numesc---hemoroizi nu cred dar sint tehnici de tratare fara internare si fara operatie te prezinti la medic si-ti (face sudura sa ma exprim asa )acelei fisuri si gata curaj nu doare,pina mergi la medic pune ...

Re: Penis-Master

din 23 aug 2009 01:26 de muhahaha

1. e normal sa fie curbat. 2. 4 cm iti ajung sa exciti o femeie daca ai imaginatie, dar sunt convins ca ai mai mult de 4. ps: ca sa futi ia-ti de 7 mil un ceas smecher, niste haine hoate si deja ai sanse. :flowers:

Re: CU SAU FARA.................................li

din 23 aug 2009 01:06 de sweety16

Mai...sunt alte o mie de posturi pe acest site unde se afla eterna problema:NU STIU SA SARUT!INVATATI-MA!...Deci cum sa va explic ca nu are cum sa fiti invatati sa sarutati de cineva de pe un site, prin niste simple randuri.Deci e ...

Dus cu ejaculare?

din 23 aug 2009 00:33 de Firentze

As vrea sa fac dus cu prietenul meu:~*,dar imi este teama de un lucru...in timpul dusului el ar putea ejacula:-?daca i-as oferi anumite mangaieri,saruturi etc mai profunde,pasionale?Si daca daca ce risc ar exista sa raman insarcinata?Chiar nu am ...

Anticonceptionale vs pastile de slabit

din 23 aug 2009 00:11 de Ana

Daca iau anticonceptioanale Karissa si iau pastile de slabit Arpfarm exista vre-un risc ca anticonceptionalele sa nu isi faca efec

din 22 aug 2009 23:45 de leppflops17

862. Efemera (insecta denumita Efemera, daca ati auzit :p)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1306 din 3731
«   1 ... 1303   1304   1305   1306   1307   1308   1309 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare