Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Ce creDeti deSpre MaStuRbArE? din 22 aug 2009 23:40 de adialina69
Eu as zice sa te c-am abtii tu , ca aici este un forum de discutii si fiecare are parerea sa. Tie cine iti da dreptul sa fii judecatorul tuturor- si apropo daca esti senior member nu poti emite aberatii ? ...CIOCU MIC ca tu nici macar nu esti ...
Re: Re: Agitatie, paranoia (frica de sarcina!) din 22 aug 2009 22:42 de leppflops17
Iti pasa???:~* TE IUBESC!:love::lol:
Ce ca ii pasa lui.. chiar daca o facem de fiecare data protejat si nu s'a rupt niciodata prezervativul... de fiecare data cand mananc sau beau apa... mi se pare ca am burta mare!:lol::lol:
Tot mai am ...
Re: Re: intrebare din 22 aug 2009 22:24 de leppflops17
Nu are ce sa se intample... prin chilot :)
Re: intrebare din 22 aug 2009 22:12 de andy
am si eu o intrebare.desi nu tine de subiect :D.....eu sunt virgina si intr`o zi cu prietenul meu ne`am mai pupat asa si el s`a dezbracat si si`a pus penisul pe chilotul meu..mai in jos,, ca sa zic asa.nu stiu daca s`a intamplat ceva.nu prea stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat in gura din 22 aug 2009 22:09 de leppflops17
Postand "pe alte meleaguri", spera probabil sa fie luati in serios si apoi sa rada de mama focului privindu'i pe cei care ii compatimesc, necunoscand "intentiile sale meschine"!:devil:
Intr'un final, fierb toti in aceeasi oala... in borsul de ...
Re: Re: Re: Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va ro din 22 aug 2009 21:48 de leppflops17
nu mai sunt :~*
BumbleBee e de vina, el m'a ispitit!!!!!!:love::lol: (e newbie pe forum :rolleyes:)
Luni ma duc la "dr gine" deci...:lol:
Si cred ca e colu, nimic altceva... dar oricum pt orice eventualitate!:) Promit sa va spun ...
Re: Re: sex oral din 22 aug 2009 21:22 de leppflops17
de vazut am mai vazut si la Eva Angelina :rolleyes::~*
O sa imi fac un id special de chestii dastea :lol:
teorie totusi? nimeni?:((
Re: Re: prezervativul a alunecat, prostu!!!! din 22 aug 2009 21:12 de leppflops17
Am luat eu odata un postinor degeaba asa :lol: adica "preventiv" am zis eu... da chiaaaar nu aveam de ce sa iau!:blink:
Probabil aveam ficatu' prea sanatos si m'am gandit sa'i dau vreo doua in cap :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la baiet din 22 aug 2009 21:01 de leppflops17
ascult[b]-o[/b], ca eu este fata!:love:
inveti copilu la prostii! El e stresat de ata... daca incepe acu sa se gandeasca la mai multe fete de'odata... o sa turbeze!:lol::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Doamna pe strada si curva`n pa din 22 aug 2009 20:50 de leppflops17
Aoleu, nici chiar asa!:lol:
Daca ati stii cat m'am rugat de el... si m'am rugat... si m'am rugat... si m'am rugat... SI A CEDAT (nervos, eventual)! :devil::devil::devil:
Re: PREA SLABA?CUM SA MA INGRAS? din 22 aug 2009 20:24 de baby
pai da m-as aseza la comp cu o paine calda si un ditamai castronu de cartofi prajiti cu friptura,apoi tort,ciocolata si inghetata
Doamne!:blink:
saliveeeeeeeeez numai ca eu ma ingras ft repede:lol:
Re: prezervativul a alunecat, prostu!!!! din 22 aug 2009 20:01 de baby
eu am patit sa se rupa si vreau sa zic ca m-am simtit ca si cum mi-ar fi picat acoperisu in cap:unsure:
nu cred ca sunt sanse sa ramana insarcinata.
cel mai bine e sa faca un test de sarcina peste cateva zile pt linistea voastra ca daca ia ...
Re: CU SAU FARA.................................li din 22 aug 2009 19:57 de baby
nu am ce sa explic.
faci ce simti atunci.
e ca si cum te-ai juca, cu limba:lol:
numai sa nu o bagi pe toata in gura partenerului:ermm:
Re: Re: Re: Buna din 22 aug 2009 19:51 de baby
:lol::lol::lol:
ft adevarat
dar trist
si totusi e amuzant cum ai zis tu:lol:
Re: Re: Re: Re: Gadilatul talpilor din 22 aug 2009 19:34 de baby
tot nu cred:lol:
daca vrea sa imi faca un bine poate imi maseze talpile, atunci ma relaxez si poate imi vine si cheful de sex:lol::~*
dar daca vrea sa ma excit
gadilandu-mi picioarele sau talpile atunci.....are de asteptat:lol:
iar daca eu ...
Re: Re: Re: Gadilatul talpilor din 22 aug 2009 19:03 de andreiu21
Daca intretimp te gandesti la sex.. poate te exciti...
That is so wierd.:wacko:
Re: Re: Re: Re: Luni ai mei ma duc la ginecolog... din 22 aug 2009 18:43 de andreiu21
Care-i problema ta?!
E treaba ei ce face.
Cine esti tu sa-o critici?
Daca nu-ti convine nu citi, si gata, sau macar abtinete de la comentarii aiurea.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: prezervativul a alunecat, pros din 22 aug 2009 16:01 de andreiu21
Pai daca stiu bine sunt teste care pot arata rezultatul la vreo 12 ore contactul sexual...
Trebe sa fie... Intreaba la farmacie, nu e o rusine...:ok:
Re: Re: Re: Re: prezervativul a alunecat, prostu!! din 22 aug 2009 15:47 de luinwe
testu de sarcina se face la 6 zile..sau sunt si alte tipur de teste de sarcina?
Re: Re: Re: Re: Genaratia de 14 ani .. din 22 aug 2009 15:04 de andreiu21
Nu stiu ce sa zic... diferenta de varsta dintre mine si mandarina, daca e adevarat vad ca nu e prea mare dar sunt perfect de acord cu ea.( nici nu stiu din ce generatie fac parte:))
Pt ca am 15 ani si poate vorbesc ca cei de 17-18-10 poate ...
Pagina 1307 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
84 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |