Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ce creDeti deSpre MaStuRbArE?

din 22 aug 2009 23:40 de adialina69

Eu as zice sa te c-am abtii tu , ca aici este un forum de discutii si fiecare are parerea sa. Tie cine iti da dreptul sa fii judecatorul tuturor- si apropo daca esti senior member nu poti emite aberatii ? ...CIOCU MIC ca tu nici macar nu esti ...

Re: Re: Agitatie, paranoia (frica de sarcina!)

din 22 aug 2009 22:42 de leppflops17

Iti pasa???:~* TE IUBESC!:love::lol: Ce ca ii pasa lui.. chiar daca o facem de fiecare data protejat si nu s'a rupt niciodata prezervativul... de fiecare data cand mananc sau beau apa... mi se pare ca am burta mare!:lol::lol: Tot mai am ...

Re: Re: intrebare

din 22 aug 2009 22:24 de leppflops17

Nu are ce sa se intample... prin chilot :)

Re: intrebare

din 22 aug 2009 22:12 de andy

am si eu o intrebare.desi nu tine de subiect :D.....eu sunt virgina si intr`o zi cu prietenul meu ne`am mai pupat asa si el s`a dezbracat si si`a pus penisul pe chilotul meu..mai in jos,, ca sa zic asa.nu stiu daca s`a intamplat ceva.nu prea stiu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat in gura

din 22 aug 2009 22:09 de leppflops17

Postand "pe alte meleaguri", spera probabil sa fie luati in serios si apoi sa rada de mama focului privindu'i pe cei care ii compatimesc, necunoscand "intentiile sale meschine"!:devil: Intr'un final, fierb toti in aceeasi oala... in borsul de ...

Re: Re: Re: Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va ro

din 22 aug 2009 21:48 de leppflops17

nu mai sunt :~* BumbleBee e de vina, el m'a ispitit!!!!!!:love::lol: (e newbie pe forum :rolleyes:) Luni ma duc la "dr gine" deci...:lol: Si cred ca e colu, nimic altceva... dar oricum pt orice eventualitate!:) Promit sa va spun ...

Re: Re: sex oral

din 22 aug 2009 21:22 de leppflops17

de vazut am mai vazut si la Eva Angelina :rolleyes::~* O sa imi fac un id special de chestii dastea :lol: teorie totusi? nimeni?:((

Re: Re: prezervativul a alunecat, prostu!!!!

din 22 aug 2009 21:12 de leppflops17

Am luat eu odata un postinor degeaba asa :lol: adica "preventiv" am zis eu... da chiaaaar nu aveam de ce sa iau!:blink: Probabil aveam ficatu' prea sanatos si m'am gandit sa'i dau vreo doua in cap :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la baiet

din 22 aug 2009 21:01 de leppflops17

ascult[b]-o[/b], ca eu este fata!:love: inveti copilu la prostii! El e stresat de ata... daca incepe acu sa se gandeasca la mai multe fete de'odata... o sa turbeze!:lol::rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Doamna pe strada si curva`n pa

din 22 aug 2009 20:50 de leppflops17

Aoleu, nici chiar asa!:lol: Daca ati stii cat m'am rugat de el... si m'am rugat... si m'am rugat... si m'am rugat... SI A CEDAT (nervos, eventual)! :devil::devil::devil:

Re: PREA SLABA?CUM SA MA INGRAS?

din 22 aug 2009 20:24 de baby

pai da m-as aseza la comp cu o paine calda si un ditamai castronu de cartofi prajiti cu friptura,apoi tort,ciocolata si inghetata Doamne!:blink: saliveeeeeeeeez numai ca eu ma ingras ft repede:lol:

Re: prezervativul a alunecat, prostu!!!!

din 22 aug 2009 20:01 de baby

eu am patit sa se rupa si vreau sa zic ca m-am simtit ca si cum mi-ar fi picat acoperisu in cap:unsure: nu cred ca sunt sanse sa ramana insarcinata. cel mai bine e sa faca un test de sarcina peste cateva zile pt linistea voastra ca daca ia ...

Re: CU SAU FARA.................................li

din 22 aug 2009 19:57 de baby

nu am ce sa explic. faci ce simti atunci. e ca si cum te-ai juca, cu limba:lol: numai sa nu o bagi pe toata in gura partenerului:ermm:

Re: Re: Re: Buna

din 22 aug 2009 19:51 de baby

:lol::lol::lol: ft adevarat dar trist si totusi e amuzant cum ai zis tu:lol:

Re: Re: Re: Re: Gadilatul talpilor

din 22 aug 2009 19:34 de baby

tot nu cred:lol: daca vrea sa imi faca un bine poate imi maseze talpile, atunci ma relaxez si poate imi vine si cheful de sex:lol::~* dar daca vrea sa ma excit gadilandu-mi picioarele sau talpile atunci.....are de asteptat:lol: iar daca eu ...

Re: Re: Re: Gadilatul talpilor

din 22 aug 2009 19:03 de andreiu21

Daca intretimp te gandesti la sex.. poate te exciti... That is so wierd.:wacko:

Re: Re: Re: Re: Luni ai mei ma duc la ginecolog...

din 22 aug 2009 18:43 de andreiu21

Care-i problema ta?! E treaba ei ce face. Cine esti tu sa-o critici? Daca nu-ti convine nu citi, si gata, sau macar abtinete de la comentarii aiurea.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: prezervativul a alunecat, pros

din 22 aug 2009 16:01 de andreiu21

Pai daca stiu bine sunt teste care pot arata rezultatul la vreo 12 ore contactul sexual... Trebe sa fie... Intreaba la farmacie, nu e o rusine...:ok:

Re: Re: Re: Re: prezervativul a alunecat, prostu!!

din 22 aug 2009 15:47 de luinwe

testu de sarcina se face la 6 zile..sau sunt si alte tipur de teste de sarcina?

Re: Re: Re: Re: Genaratia de 14 ani ..

din 22 aug 2009 15:04 de andreiu21

Nu stiu ce sa zic... diferenta de varsta dintre mine si mandarina, daca e adevarat vad ca nu e prea mare dar sunt perfect de acord cu ea.( nici nu stiu din ce generatie fac parte:)) Pt ca am 15 ani si poate vorbesc ca cei de 17-18-10 poate ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1307 din 3731
«   1 ... 1304   1305   1306   1307   1308   1309   1310 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare