Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sex oral din 21 aug 2009 23:34 de adialina69
e mai dificil sa-ti explic , dar e mai usor sa-ti aratam pe web daca esti dispusa sa inveti .... logheazate si-ti dau adresa de mess , pa
Luni ai mei ma duc la ginecolog..... din 21 aug 2009 22:46 de sweety16
Asa...luni ma duc ai mei la ginecolog sa vada daca mai sunt sau nu virgina.Si sunt foarte speriata, mai ales ca stiu multe despre ruperea himenului.Adica poate m-am dezvirginitat cu ob, poate m-am nascut fara ca se poate si asa, poate mi l-am rupt ...
Re: M-am terminat...... din 21 aug 2009 22:33 de sweety16
Nu pstiu ce intelegi tu prin "pe vagin" daca ai terminat asa cum cred eu si chiar "pe vagin" normal ca sunt sanse sa ramana insarcinata.
Re: Ce sa fac sa ii plac colegului? din 21 aug 2009 22:31 de sweety16
Salut!As avea nevoie de ajutorul vostru desi nu-mi fac prea mari sperante.Da am zis sa incerc ca nu pierd nimic.
OK,sunt in clasa a 10-a si m-am transferat la alt liceu de o luna si e un baiat in clasa de care nici nu stiam ca exista ,dar sa dat la ...
Re: M-am terminat...... din 21 aug 2009 22:28 de leppflops17
Daca un jet de sperma a patruns inauntru.. exista sanse... mici, dar exista :)
Act responsible!(!)
Re: Re: Un baiat, mai multe fete.... din 21 aug 2009 21:18 de pufulicii
perfecta dreptate:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Re: Re: Re: Re: Fete cu par pubian blond? din 21 aug 2009 21:09 de pufulicii
daca afi sa imi sp si mie :lol::lol::huh::huh::huh:
Re: Genaratia De 14 ani .. din 21 aug 2009 21:03 de pufulicii
aici iti dau perfecta dreptate:love::love::love::love::love::unsure::unsure::unsure::-`:-`
Genaratia de 14 ani .. din 21 aug 2009 20:17 de 157He1
Am 14 ani si vand ca multi de pe acest forum au 14 ani si vor sa faca sex iar voi ii crticati in loc sa ii ajutati . Am o singura intrbare ...
Daca corpu ne cere sex ce putem noi sa facem ? Laba devine deja plictsitoare vrem sa experimentam si ...
Cum fac barbatii ca femeile sa se indragosteasca? din 21 aug 2009 19:18 de Cosmo
Parca era vorba de altceva aici nu?
Majoritatea fetelor din Romania ... adica asa cred ... tin cont daca ai masina , bani , si sa fii cool !
Eu ma bucur ca am gasit o persoana care nu e asa si o iubesc foarte mult !
In general pentru a reusi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce creDeti deSpre MaStuRbArE? din 21 aug 2009 18:29 de metaforic
Nimeni nu a zis ca se pierde, am spus ca nivelul este scazut datorita faptului ca este secretat in cantitati mai mici.
Nu are nici o legatura cu subiectul
Am spus ca devine mai putin barbat, ce nu intelegi?
Spuse Dr.ing., medic, ...
Re: Re: Re:Re: Masina - carte de din 21 aug 2009 16:32 de valentine
Vezi tu, fiecare dintre noi crede in dragoste la inceput. Se loveste de o problema si isi pierde increderea. Eventual mai crede si a doua oara, iarasi se loveste de o problema si isi pierde din nou increderea. Daca mai crede si a 3-a oara...e vorba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica din 21 aug 2009 15:23 de yo
[quot
Ai.... uitat-o? :wacko::blink::wacko:
sti valentine are dreptate, eu sunt la al doilea partenar in viata, si crede-ma ca nici daca e mare nu o satisfaci, dinpotriva, nu faci decat sa o jenezi si nu ii mai produci nicio placere, iti spun ...
Re: sexul anal din 21 aug 2009 14:43 de yo
ce trebuie facut inainte, nu as putea sa iti spun. ca nu am incercat, dar sunt importiva acestui gen de sex, mi se pare un lucru extrem de.....oribil.
daca vrei o parere sau mai de graba un sfat nu face asta
Re: Re: Re: Dezvirginarea la baieti din 21 aug 2009 14:12 de BumbleBee
Agree q andreiu.
Doare, curge sange..logic nu? Eu cred k o sa se rupa mai intai d jos:((
Re: Re: PREA SLABA?CUM SA MA INGRAS? din 21 aug 2009 14:00 de andreiu21
Cred ca metodede ingrasare toatalumea stie...:lol:, la slabit e mai nasol...
Re: Re: Re: Pozitia 69 din 21 aug 2009 13:50 de andreiu21
Tine fata baiatul :lol::ok:
Re: Re: re din 21 aug 2009 12:54 de moi
fetita, eu n-am avortat si nici nu am nevoie. caut niste statistici si am dat de site-ul asta. cat despre inteligenta mea, nu-mi vorbi tu mie. uita-te la tine cum scrii. oricum, n-am intrat pe forum sa ma cert cu lumea. daca unii o tin mortis, ...
Pozitia 69 din 21 aug 2009 12:12 de Coco1st
:))...asta din ce am citit pana acum,parerea mea e ca daca stii sa te concentrzi poti sa le inpaci pe aman2 nu neaparat sa iti pierzi concentrarea...dar asta depinde de anumiti factori...:),oricum e o pozitie foarte des frecventata de multi asa ca e ...
Re: Re: Un baiat, mai multe fete.... din 21 aug 2009 11:34 de andreiu21
Sa ti se mai dezvolte putin si creieru' ca vad ca de glume,mai sus, nu prea stii:)
Pagina 1310 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |