Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sex oral

din 21 aug 2009 23:34 de adialina69

e mai dificil sa-ti explic , dar e mai usor sa-ti aratam pe web daca esti dispusa sa inveti .... logheazate si-ti dau adresa de mess , pa

Luni ai mei ma duc la ginecolog.....

din 21 aug 2009 22:46 de sweety16

Asa...luni ma duc ai mei la ginecolog sa vada daca mai sunt sau nu virgina.Si sunt foarte speriata, mai ales ca stiu multe despre ruperea himenului.Adica poate m-am dezvirginitat cu ob, poate m-am nascut fara ca se poate si asa, poate mi l-am rupt ...

Re: M-am terminat......

din 21 aug 2009 22:33 de sweety16

Nu pstiu ce intelegi tu prin "pe vagin" daca ai terminat asa cum cred eu si chiar "pe vagin" normal ca sunt sanse sa ramana insarcinata.

Re: Ce sa fac sa ii plac colegului?

din 21 aug 2009 22:31 de sweety16

Salut!As avea nevoie de ajutorul vostru desi nu-mi fac prea mari sperante.Da am zis sa incerc ca nu pierd nimic. OK,sunt in clasa a 10-a si m-am transferat la alt liceu de o luna si e un baiat in clasa de care nici nu stiam ca exista ,dar sa dat la ...

Re: M-am terminat......

din 21 aug 2009 22:28 de leppflops17

Daca un jet de sperma a patruns inauntru.. exista sanse... mici, dar exista :) Act responsible!(!)

Re: Re: Un baiat, mai multe fete....

din 21 aug 2009 21:18 de pufulicii

perfecta dreptate:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Re: Re: Re: Re: Fete cu par pubian blond?

din 21 aug 2009 21:09 de pufulicii

daca afi sa imi sp si mie :lol::lol::huh::huh::huh:

Re: Genaratia De 14 ani ..

din 21 aug 2009 21:03 de pufulicii

aici iti dau perfecta dreptate:love::love::love::love::love::unsure::unsure::unsure::-`:-`

Genaratia de 14 ani ..

din 21 aug 2009 20:17 de 157He1

Am 14 ani si vand ca multi de pe acest forum au 14 ani si vor sa faca sex iar voi ii crticati in loc sa ii ajutati . Am o singura intrbare ... Daca corpu ne cere sex ce putem noi sa facem ? Laba devine deja plictsitoare vrem sa experimentam si ...

Cum fac barbatii ca femeile sa se indragosteasca?

din 21 aug 2009 19:18 de Cosmo

Parca era vorba de altceva aici nu? Majoritatea fetelor din Romania ... adica asa cred ... tin cont daca ai masina , bani , si sa fii cool ! Eu ma bucur ca am gasit o persoana care nu e asa si o iubesc foarte mult ! In general pentru a reusi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce creDeti deSpre MaStuRbArE?

din 21 aug 2009 18:29 de metaforic

Nimeni nu a zis ca se pierde, am spus ca nivelul este scazut datorita faptului ca este secretat in cantitati mai mici. Nu are nici o legatura cu subiectul Am spus ca devine mai putin barbat, ce nu intelegi? Spuse Dr.ing., medic, ...

Re: Re: Re:Re: Masina - carte de

din 21 aug 2009 16:32 de valentine

Vezi tu, fiecare dintre noi crede in dragoste la inceput. Se loveste de o problema si isi pierde increderea. Eventual mai crede si a doua oara, iarasi se loveste de o problema si isi pierde din nou increderea. Daca mai crede si a 3-a oara...e vorba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica

din 21 aug 2009 15:23 de yo

[quot Ai.... uitat-o? :wacko::blink::wacko: sti valentine are dreptate, eu sunt la al doilea partenar in viata, si crede-ma ca nici daca e mare nu o satisfaci, dinpotriva, nu faci decat sa o jenezi si nu ii mai produci nicio placere, iti spun ...

Re: sexul anal

din 21 aug 2009 14:43 de yo

ce trebuie facut inainte, nu as putea sa iti spun. ca nu am incercat, dar sunt importiva acestui gen de sex, mi se pare un lucru extrem de.....oribil. daca vrei o parere sau mai de graba un sfat nu face asta

Re: Re: Re: Dezvirginarea la baieti

din 21 aug 2009 14:12 de BumbleBee

Agree q andreiu. Doare, curge sange..logic nu? Eu cred k o sa se rupa mai intai d jos:((

Re: Re: PREA SLABA?CUM SA MA INGRAS?

din 21 aug 2009 14:00 de andreiu21

Cred ca metodede ingrasare toatalumea stie...:lol:, la slabit e mai nasol...

Re: Re: Re: Pozitia 69

din 21 aug 2009 13:50 de andreiu21

Tine fata baiatul :lol::ok:

Re: Re: re

din 21 aug 2009 12:54 de moi

fetita, eu n-am avortat si nici nu am nevoie. caut niste statistici si am dat de site-ul asta. cat despre inteligenta mea, nu-mi vorbi tu mie. uita-te la tine cum scrii. oricum, n-am intrat pe forum sa ma cert cu lumea. daca unii o tin mortis, ...

Pozitia 69

din 21 aug 2009 12:12 de Coco1st

:))...asta din ce am citit pana acum,parerea mea e ca daca stii sa te concentrzi poti sa le inpaci pe aman2 nu neaparat sa iti pierzi concentrarea...dar asta depinde de anumiti factori...:),oricum e o pozitie foarte des frecventata de multi asa ca e ...

Re: Re: Un baiat, mai multe fete....

din 21 aug 2009 11:34 de andreiu21

Sa ti se mai dezvolte putin si creieru' ca vad ca de glume,mai sus, nu prea stii:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1310 din 3731
«   1 ... 1307   1308   1309   1310   1311   1312   1313 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare