Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 aug 2009 22:51 de metaforic

Nu este vorba de control. Cateodata trebuie. Nu zic ca mi-ar place sa lovesc o femeie dar priviti problema si din alt unghi... a fost foarte bine asa timp de cateva mii de ani iar de cand au introdus tot cacatul asta cu emanciparea femeii in anii ...

Re: Re: Re: Ce creDeti deSpre MaStuRbArE?

din 20 aug 2009 22:26 de metaforic

Pentru ca prin masturbare, nivelul testosteronului scade. Cu cat te masturbezi mai mult cu atat scade nivelul testosteronului si cu cat scade nivelul testosteronului cu atat esti mai putin barbat. Si de aici... spre ce crezi ca se indreapta?

Re: Re: Re: Re: Mama imi face viata imposibila

din 20 aug 2009 22:21 de leppflops17

Mda si eu am 15 si nu ma lasa mai mult de 9-9:30 :(:( Plus ca nu m'a lasat nici la banchet singura... asta e exagerat, zic eu!:blink::blink: Toti parintii au impresia ca noi vrem NUMAI SI NUMAI SEX! A si sa mentionez: CU TOTI BAIETII PE ...

Re: calugarita perversa

din 20 aug 2009 21:55 de cornel99

:devil:ce ti-as sparge eu tie gaozu ..dintotdeauna am avut o fantezie cu calugarite....:heart::heart:daca vrei ma contactezi nebunatico

Re: Re:Re: Masina - carte de

din 20 aug 2009 19:46 de electra

naspa atunci,zic eu,pt ca tot ce se spune in mel. simte fiecare om,fara "love" esti "gol",aceasta stiu sigur,pt ca toti suntem la fel pana la urma,fiecare este aproapele nostru,n-ai cum sa te simti bine fara iubire;am mai spus,vorba aceea:"DACA ...

Re: Re: Noua ordine mondiala....ce credeti???

din 20 aug 2009 19:27 de Pasaroi_Cuminte

Este laudabil faptul ca multi incearca sa inteleaga niste chestii pe care altii incearca sa le "ascunda." Insa nu e laudabil faptul ca altii care incearca sa explice anumite lucruri "ascunse", manipuleaza gandirea telespecatorilor explicand ...

Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iubesc?

din 20 aug 2009 18:25 de SorinExperT

Daca vrei sa le imbini pe aman2 incercati si voi sa va intelegeti cumva..adik sa imbinati utilul cu placutul.Sa faci si ce vrea el si sa faca si ce vrei tu...spunei si tu sa incepeti cu ceva usor..O masturbare...un oral...Ceva usor un ...

Re: Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iub

din 20 aug 2009 18:07 de Pink'Cat

:)) cam da,faza cu jocurile sexuale o cunosc si eu.. suntem de 8 luni impreuna si niciodata nu mi-a cerut sa'i "demonstrez ca il iubesc" in acest mod,daca te iubesc si il iubesti,se simte,iti dai seama cand cineva tine la tine.prin micile ...

Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?

din 20 aug 2009 18:04 de zen

daca doriti sa fiti propriul cobai incercati... maine n-o sa muriti sigur din asta, insa mai departe nu garantez... fiecare este liber sa-si bata joc de viata lui daca asta doresc O:)

Re: Re: cosuri pe pielea corpului?????

din 20 aug 2009 16:59 de maresalul

problema asta se tine scai de mine de vreo cativa ani..am zis cred ca e de la ficat... cat despre medicul de familie...mai bine schimbam subiectul:lol::lol:

Re: Re: Ce creDeti deSpre MaStuRbArE?

din 20 aug 2009 16:58 de simosimina

Asa merita sa ii raspunzi..cu cifre:)) Dar de ce ar ajunge poponar daca face asta?:))

Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

din 20 aug 2009 16:31 de metaforic

O fi normal dar nu este deloc sanatos :ok:

Re: Noua ordine mondiala....ce credeti???

din 20 aug 2009 15:57 de simosimina

faza cu Pearl Harbour si cu al 2lea Razboi Mondial,WTC si altele +noua ordine mondiala este destul de explicata in Zeitgeist;) Uita-te la el..asta in cazul in care nu l-ai vazut...o sa te intristezi si mai mult. Cu cat te documentezi mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma

din 20 aug 2009 15:54 de DarkAngel

Hmm bani pentru unele femei reprezinta o siguranta financiara siguranta financiara garanteaza faptul ca isi va putea creste un copil foarte usor si ea va putea sa fie intretinuta chiar daca nu lucra si se poate oupa mai mult de copil. Nemaitinand ...

Re: Cum Sa O cuCeReSc?

din 20 aug 2009 14:49 de simosimina

Eu nu inteleg un lucru ..ai incercat sa ii zici..sau i-ai zis..?! Ca spui ca ai incercat sa ii zici dar ai fost refuzat..sa inteleg ca i-ai zis si te-a refuzat?! Daca este asa...plus faptul ca are prieten ..nu cred ca ai mari sanse... Daca tot ...

Re: Adevbar:

din 20 aug 2009 12:55 de bogdan

Re: Escapelle!!!!!!

din 20 aug 2009 11:04 de leppflops17

Daca ai facut sex neprotejat da, poti ramane insarcinata deoarece lichidul preejaculator poate contine spermatozoizi. ;)

Re: Re: Cum sa o cuceresc :-?

din 20 aug 2009 10:57 de Unkown

Multumesc pentru sfat :D.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis Prea MIc

din 20 aug 2009 10:55 de leppflops17

Pt ca eu le stiu pe toate!:p:p:p:p Glumesc O:) Pai, pt ca asa e! In primul rand daca fata are vaginul 14cm si baiatul are penisul de 20, cu ce o ajuta pe ea si mai ales pe el acei 6cm "ramasi pe afara"?!:huh: Poate sa nu fie KING SIZE, ...

Re: Cum sa o cuceresc :-?

din 20 aug 2009 10:44 de leppflops17

Nu cred ca varsta e cea mai mare problema. Poate fata are prieten sau poate e interesata de cineva. Vorbeste cu ea, fa'o sa rada (asta e cel mai important), intreab'o daca iese afara cu tine si/sau cu prietenii tai sau ai ei pt inceput... si tot ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1312 din 3731
«   1 ... 1309   1310   1311   1312   1313   1314   1315 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare