Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Buna din 22 aug 2009 03:21 de Deejay
Fata draga o sa iti raspund cu o intrebare: Te iubeste pentru ceea ce reprezinti tu pentru el, pentru ceea ce sti sa faci, pentru sufletul tau, sau doar pentru cat de bine arati? E o problema mare in ziua de azi. Si inca ceva esti la o varsta la care ...
Re: Re: Re: Re: Imi pierd erectia din 22 aug 2009 03:09 de andreiu21
Pe langa cea a spus deejay, daca crezi ca asta ar fi problema, incearca sa iti pui prezervativ si cand nu esti neaparat cu prietena... te masturbezi cu el... poate te obisnuiesti cu el ;)
Have fun!B):flowers:%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Fete cu par pubian blond? din 22 aug 2009 03:04 de andreiu21
Ok,:lol:
Stiu de baiat blond dar parul pubian nu ii este blond... ;) celputin dupa zisele lui:D
Re: Re: Toti ma critica din 22 aug 2009 02:24 de andreiu21
Imi pare rau ca ai nimerit asa un imbecil.
Incearca sa treci peste asta cu capul sus.
Si eu cunosc pe cineva care are un cerc de prieteni care il credeau orice ziceau... daca turna lapte intrun pahar si el zicea ca laptele e defapt negru si nu ...
Re: Re: M-am terminat...... din 22 aug 2009 02:23 de addIcTs
pai PE Vagin si nu IN vagin .. o mica mare diferenta :ermm:
Re: Genaratia de 14 ani .. din 22 aug 2009 02:23 de ExoticDream
Noi, astia raii, care va criticam cand la 13-14 ani nu aveti altceva mai bun de facut decat sex, am avut si noi la un moment dat varsta voastra (si nu demult) si stim ce nevoi are corpul, nu trebuie sa ne explici.
Lucrurile nu sunt chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la baieti din 22 aug 2009 02:13 de deejay
Jokercosxx......asculta-l pe leppflops si nu te mai vaita atata pentrru ca oricum o sa afli intr-un moment sau altul.....si aici mai apare o problema de natura psihologica...daca tu te stresezi asa de tare o sa ajungi naibii sa fi mai stresat daca se ...
Re: Re: Re: Re: Deci... din 22 aug 2009 02:04 de sweety16
Ms..si eu sper sa iasa totul bne...cat despre parintii pov lunga...mai bne zis...Cu ce nu i-am suparat?
Re: Re: Re: Re:Re: Masina - carte de din 22 aug 2009 01:53 de ExoticDream
Depinde.... lucrurile astea sunt extrem de delicate... Daca nu ai norocul sa intalnesti de prima data partenerul ideal, se poate sa ai parte de experiente mai putin placute, din care, teoretic, ar trebui sa inveti si sa aplici aceste invataturi ...
Re: Re: Re: Deci... din 22 aug 2009 01:34 de andreiu21
Dupa mine daca tu stii ca nu ai facut nimic nu are de ce sa iti fie teama.:)
Ai incredere in ginecolog.:ok:
Iti tin pumnii sa iasa totul ok.%%-:ok::flowers:
Totusi cum ti-ai suparat asa rau parintii?
Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 22 aug 2009 01:17 de andreiu21
"Vai nu ma ating niciodata de o virgina"
Ce naiba aveti toti? v-ati troglodit?:wacko:
Daca toti baietii ar continua asa va ganditi ca nu ar mai fi fete dezvirginate..., ele nu se nasc dezvirginate... cum sa va mai zic?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros urat in gura din 22 aug 2009 01:14 de ExoticDream
Putem lua masuri, insa doar daca sunt depasite limitele bunului simt. Amuzamentul nu ne deranjeaza, chiar dimpotriva. Bine ar fi insa ca userii pusi pe caterinci sa posteze direct aici ca sa ne scuteasca de munca patriotica....
:,:,:,
Re: Postinor de 2 ori intr-o luna din 22 aug 2009 00:36 de Bogdy_Style
da isi face efectul daca ti-a venit menstruatia si pe urma ai luat din nou
Re: Re: AJUTOR!!!.....help me!!!! din 22 aug 2009 00:33 de andreiu21
Daca chiar asta a fost singurul motiv al departirii... cred ca ai dat(fara suparare) numai peste baieti prosti.
Daca ei nu au inteles ca nu te poti naste stiind totul...:`
Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc spermatoizii in ae din 22 aug 2009 00:29 de Bogdy_Style
nu conteaza asta, atata timp cat ai avut un contact sexual neprotejat poti ramane insarcinata, chiar daca nu a ejaculat in tine...
Re: Genaratia De 14 ani .. din 22 aug 2009 00:29 de Rayzolo
ai cea mai mare dreptate
Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va ati din 22 aug 2009 00:26 de andreiu21
Cred ca seaman cu prietenul tau:-`O:)
Ma bucur ca mai sunt si fete care isi dau seama ca nu suntem "defecti" :)) si avem doar o mica anomalie =))
Re: Re: Re: Cum sa o cuceresc :-? din 22 aug 2009 00:19 de andreiu21
Incearca sa ii dai o cutie cu bomboane...
Sau daca se nimereste sa iesiti in oras.. iti cumperi tu ceva ciocolata si ii dai si ei, sau iesi din magazin direct cu doua...
... sau o chemi la o praji' in oras, o pizza ceva...%%-:ok:
Re: Re: Re: Sarutul cu limba din 22 aug 2009 00:12 de andreiu21
exact.
Eventual urmaresti sa vezi, te apropii de ea incercand sa o saruti si daca se apropie si ea de tine inseamna ca vrea...
Re: am 18 ani si sunt inca virgin din 21 aug 2009 23:54 de andreiu21
Ai putea sa minti, pursisimplu.O:)
Cum is da o fata seama ca esti virgin?!
Daca, ai facut cu ea sex si sa zicem ca te vede fara experienta bagi ceva scuze ca ai avut emotii sau dinastea...
sau exersezi cu o femeie gonflabila, poate capeti ...
Pagina 1309 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |