Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: PREA SLABA?CUM SA MA INGRAS? din 22 aug 2009 14:57 de andreiu21
Nu faci nimic toata ziua, si mananca doar de la McDonalds, mananca cipsuri si snacksuri ;)... stai la pc toata ziua :)%%-
Am avut un coleg de clasa care in clasa a 5-a;a6-a manca cate 2 pungi de cipsuri numai la scoala in fiecare zi... Sa ...
Re: Re: Re: prezervativul a alunecat, prostu!!!! din 22 aug 2009 14:50 de andreiu21
Recomand: Testul de sarcina si pastila de a 2-a zi daca este cazul...:ok:%%-
Re: Re: Re: PREA SLABA?CUM SA MA INGRAS? din 22 aug 2009 14:25 de Glamour
da?:O
eu nu stiu niciuna:P
zi-mi u una daca ai zis k toata lumea stie:D
Re: Re: Dureri si sangerare la din 22 aug 2009 14:00 de andreiu21
Daca te doare cand faci, mai mult ca sigur sa fie hemoroizii...presupun ca sangele il vezi cand te stergi, tot aia e.
Re: Re: Re: Re: Re: din 22 aug 2009 13:34 de andreiu21
Daca lumea ar simti ca e pregatita, nu ar mai intreba pe forum lucrurile astea...dar se pare ca "lumea" e cofuza si putin speriata...:ermm::cat:
Re: Re: :) din 22 aug 2009 13:31 de andreiu21
Chair nu va intra in cap ca suntem diferiti si ca ne dezvoltam diferit?!):(
Re: :) din 22 aug 2009 13:28 de Push
Am o intrebare ii normal ca la 12 ani sa am penisu de 14 cm ??! Va rog raspundeti-mi :rolleyes:
Re: Re: Luni ai mei ma duc la ginecolog..... din 22 aug 2009 13:19 de andreiu21
Acelasi lucru ma intrebam si eu...
Ca norocul sunt baiat si nu am probleme in genul asta, dar nici daca eram fata nu cred ca parintii mei s-ar gandi la asa ceva...
Iti tin pumnii in continuare.
%%-
Re: Genaratia de 14 ani .. din 22 aug 2009 12:53 de DarkAngel
In momentul cand apelati la ajutor pentru a face acest pas si inca sunteti confuzi este foarte clar ca nu sunteti pregatiti pentru acest pas. Dar decizia va apartine:ok:
Re: Luni ai mei ma duc la ginecolog..... din 22 aug 2009 12:44 de simosimina
...nu îţi înţeleg părinţii...de ce ar face asta?
Eu ştiu că ginecologul nu are voie să spunaă decât cu acordul persoanei în cauză dacă mai este sau nu virgină..mai ales că ai peste 14 ani..
De la Ob nu cred că te poţi ...
Re: Luni ai mei ma duc la ginecolog..... din 22 aug 2009 12:39 de BumbleBee
Si pe tine te duc tot luni??:blink: De ce toata lumea isi face programare la ginecolog lunea? Weird shit!;)
Puteai sa i spui ginecologului sa nu spuna nimic..dar dak tu zici k te duc special pt asta...:(
Bafta! O sa fie bine:-*
Re: Re: Re: Re: din 22 aug 2009 12:19 de Black_06
:blink::blink:...parca o vad cum peste 2 luni posteaza cum ca:
1.Am facut sex oral cu prietenul meu,pot ramane gravida??
2.Am facut sex neprotejat cu prietenul meu,pot ramane gravida?
3.Prietenul meu m-a parasit fiindca s-a saturat de ...
Re: Genaratia de 14 ani .. din 22 aug 2009 11:04 de booy
ai dreptate frate
Re: Agitatie, paranoia (frica de sarcina!) din 22 aug 2009 09:56 de BumbleBee
Nimic nu te protejeaza 100%
Dar daca tu zici k v ati protejat..sansele sunt foarte foarte mici sa ramai insarcinata:)
Stiu qm e sa stai q grija aia p cap pna la urmatoarea perioada!:( Nu k as fi fata dar...iubita mea..Imi pasa na!:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce creDeti deSpre MaSt din 22 aug 2009 05:05 de metaforic
forget it... imi bat degeaba capul cu tine. Masturbati-va cu totii.. cat de mult vreti, de 5-7 ori pe zi daca se poate. Aveti cuvantul simonei ca va fi totul bine :ok:
Re: Ata penisului .. durere din 22 aug 2009 04:41 de Firefox
can erai mic trebuia sa iti decaloteza mama/tata/medicu puta.. caci altfel asta patesti..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce creDeti deSpre MaStuRbA din 22 aug 2009 04:08 de simosimina
Continuarea la ce ai spus, este dată tot de tine mai sus..
Nu există nici o "probabilitate", "posibilitate" ca un bărbat să devină gay pentru ca se masturbează. Devine gay din cu totul alte motive...
Te citez:"nu am mentionat nimic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Bubite albe in jurul capului p din 22 aug 2009 03:58 de andreiu21
Eu am 15, si tot de vre-o 1-2 ani stiu ca am ceva bubite dinacelea... maidegraba par a fi ceva umflaturi cu grasime... dar nu exclud ipoteza unei ciuperci... poate voi incerca cu dezinfectatul... Daca obtin ceva rezultate va comunic.;)
Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va din 22 aug 2009 03:51 de Deejay
Buna, eu sunt cu prietenul meu de 2 ani si primele 3 zile au fost foarte frumoase, l-am lasat sa ma atinga peste tot dar nu si opusul fundului asa ca a treia zi am avut surpriza ca m-a luat pe la spate. Acuma ce sa ii mai fac se poate constata violul ...
Re: Re: La orgasm lichid transparent in loc de spe din 22 aug 2009 03:45 de andreiu21
Dute la medic!
Din cate stiu corpul nu ar trebui sa se joace: acum este sperma, acum nu...
Daca te masturbezi frecvent(chiar f frecvent)...2-3 ori pe zi, e clar ca nu vei ejacula prea mult a 3-a oara... dar daca stai linistit 1-2 zile iti ...
Pagina 1308 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
85 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |