Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:Re: Masina - carte de vizita?

din 19 aug 2009 21:23 de electra

http://www.youtube.com/watch?v=W8Lfu51jDJ8 :D:heart::rolleyes::)O:)

Nu stiu sa sarut cu limba!!!

din 19 aug 2009 20:15 de Glamour

Buna! sunt Andreea si am 15 ani sunt o tipa destul de dragutza(zic eu)..........multi baieti au vrut sa fie cu mn........da pe majoritatea i-am refuzat din cauza k sunt mai timida:d.............acum a inceput sa-mi treaca timiditatea)asa k am ...

Nu stiu sa sarut cu limba!!!

din 19 aug 2009 19:51 de Glamour

Buna! sunt Andreea si am 15 ani:) sunt o tipa destul de dragutza:D(zic eu)..........multi baieti au vrut sa fie cu mn........da pe majoritatea i-am refuzat din cauza k sunt mai timida:d.............acum a inceput sa-mi treaca timiditatea;))asa k am ...

Re: Un Bait mai multe fete ..

din 19 aug 2009 18:41 de sweetgirl16

Deci...cine ti-a spus tie ca daca dezvirginezi o fata ii strici viitorul(?):ermm:Timiditatea e un sentiment destul de naspa...stiu si eu din propria experienta dar am scapat de el:)Si de ce vrei sa iti incepi viata sexuala de la 13 ani?te simti ...

Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 19 aug 2009 18:34 de Pink'Cat

Haha cezar ce simpatic esti:)) Crezi ca fiind virgina daca vorbeste cu ea despre asta,nu se intereseaza? pentru ce dumnezeu s-a inventat netu .. si pentru ce vorbim noi aici? sa citeasca aia necunoscatori.Crede-ma ca majoritatea virginelor ...

Re: cum sa slabesc?

din 19 aug 2009 18:24 de sweetgirl16

Daca vrei sa slabesti trebuie sa faci sport,mult sport si nu in ultimul rand sa mananci sanatos...O:)asta e foarte important!:ok:

Escapelle!!!!!!

din 19 aug 2009 18:22 de Mari

daca nu a ejaculat in mine exista posibilitatea sa raman insarcinata? astept raspuns.

Re: Virgina dupa sex oral?

din 19 aug 2009 18:12 de Georgiana

Scuza-ma ca intervin,la tine himenul exista in gura ?:lol::lol::lol: Acum depinde, poate in gura ai bagat p**a, iar in pi*da ai bagat degetul...in cazul acesta nu mai esti virgina!:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric

din 19 aug 2009 18:03 de adela

(?)%%-:((:heart:%%-%%-(X)(X):huh:[i]ce frumos din partea ta[/i][b]bn pa[/b]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masina - carte de

din 19 aug 2009 17:37 de metaforic

Da... pff.. aceste fete cu iq de sute de fiecare data cand cunosc un tip construiesc sute de ipoteze in cateva secunde, calculeaza probabilitatile de a fi parasite, fac diverse scenarii, mai ceva ca sherlock. V-ati dus departe tare cu topicul ...

Re: Re: Re: Penis Prea MIc

din 19 aug 2009 14:14 de sweety16

Nu mai suferi atat ca nu e deloc mica...iar daca tu ezitit sa-ti incepi viata sexuala pt ca esti complexat de marime at o sa ramai mult si bine virgin.Dar la un moment dat te va deranja ideea ca inca esti virgin si at vei uita de marime.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizi

din 19 aug 2009 13:38 de carrie

Tind sa te contrazic. O tipa pentru care criteriul "bani-masina" este important nu cauta in principal satisfactii de natura sexuala intr-o aventura de-o seara, ci satisfactii financiare. Or, daca ala are BMW, dar i-o pune intr-o seara si a doua ...

Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga?

din 19 aug 2009 13:05 de Rayzolo

p mine ma lasa:X dar nu sunt nesimtitO:)

Re: Re: Stari de voma si ameteli inaintea menstrua

din 19 aug 2009 11:24 de leppflops17

Esti baiat sau fata?:blink: Daca esti fata, primul tratament ar trebui sa fie un test de sarcina, zic eu. Apoi, daca nu e nimic: analize, medic de familie...:) Daca esti baiat... du'te direct la analize:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii :)

din 19 aug 2009 11:14 de leppflops17

Da o combinatie de H20 cu NaCl (si cu H2S daca va duceti prin statiunile de pe langa Mangalia).. etc. ce are?:, Nu se poarta si la mare, ca tot apa e?B)

Re: Ata penisului .. durere

din 19 aug 2009 11:12 de Rayzolo

mai intai. catzi ani ai?

Re: Re: Re: Virgina dupa sex oral?

din 19 aug 2009 11:06 de leppflops17

Virgina in c**, virgina in gura, virgina peste tot!:lol: Ma gandeam asa, cand te nasti esti virgina si in ureche nu?:wacko: pana te dezvirgineaza nenorocitii de parinti cu betisorul de urechi:(( LOL. Sunt curioasa cate tipuri de fete virgine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica

din 19 aug 2009 10:59 de leppflops17

Nu inteleg complexele unor oameni :rolleyes: De vorba aia cu "Mai bine mica si jucausa decat mare si lenesa" ai auzit, Gabi?":ok: Mai putin conteaza marimea, si asa "senzorii" sunt la inceputul vaginului nu in Groapa Marianelor. :D Conteaza ...

Re: Re: Re: Buna

din 19 aug 2009 10:52 de leppflops17

Lasa ca am vrut eu 2in1 da s'a gandit minunata noastra ministra a educatiei, dna. Andronescu, sa nu ne mai lase sa facem 2 ani intr'un an... sa facem 13 clase in loc de 12... s.am.d. ):( Inca un pic, si il invie si pe Ceausescu! Da' ia ...

Re: Re: Re: Re: Mesaj pentru generatia noastra

din 19 aug 2009 10:18 de Rayzolo

Draga, Ai mei ma lasa sa fac tot felul de porcarii pentru ca ei stiu ca daca imi interzic eu nu le respect decizia. Dar nu miau interzis, dar eu m-am gandit la mine shi am realizat ce este bine si ce este rau.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1314 din 3731
«   1 ... 1311   1312   1313   1314   1315   1316   1317 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare