Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Lichidul preejaculator contine spermatozoizi? din 18 aug 2009 15:49 de barbie_girl
lool.. oare masina de spalat ne ajuta la spalat rufe??:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 aug 2009 15:24 de Georgiana
poi ea numai ti-o mangaie mey, si u saracutul de tn te multumasti doar cu atat? Inteleg ca esti micutz dar o sa te povesteasca la altii si o sa rda toti de tn...asa ca bago unde trebuie ca nu se intampla nimik, cine stie de unde ti'o fi curs sange ...
Re: Re: Re: De ce e sensibil? din 18 aug 2009 15:18 de Georgiana
EEEEE...poi daca il manevreaza ore in sir ce sa le fac...sa umble si ei mai usurel si cat mai rapid !:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: par pubian??? din 18 aug 2009 15:13 de Georgiana
Si ce daca nu sunteti fete, si baietii trebuie sa-si indeparteze parul din zona, genitala nu numai fetele!
Re: Vreau Niste RASPUNSURI ! din 18 aug 2009 14:28 de barbie_girl
pff.. sa le luam pe rand.. sunt unele fete carora himenul este atat de elastik inkat nu se rupe la primele contacte sexuale (2-3) dar sunt si fete carora li-se rupe abia la prima nastere... cat despre marirea penisului tau.. nu nu are nici o ...
Re: O plac,dar nu am cum sa ii spun din 18 aug 2009 14:16 de rechinu80
daca esti un tip mai timid( caci cam asa reiese din mesajul tau) incearca sa te apropii de ea si sa vz cam ce parere are despre tine si de ce nu, sa iti faci curaj si sa ii spui despre sentimentele tale si sa vz ce o sa urmeze
curaj!:ok:
Re: re din 18 aug 2009 14:04 de Ramona
Fetita,nu stiu ce varsta ai tu ;) dar ar' fii mai bine sa mai citesti o data ceea ce am scris eu!Nu o lua innainte cu gura ;) Am zis sa nu mai zica ca nu doare,ci k DOARE FOARTE TARE,daca tu ai avut noric si ti-a facut anestezie bafta ta,poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum te simti dupa un chiur din 18 aug 2009 13:54 de tny
Re: O poveste reala. din 18 aug 2009 13:16 de simosimina
..normal ce dracu` minte sa ai la 14-15 ani??? :)))
Re: Re: Re: Re: Re: Mesaj pentru generatia noastra din 18 aug 2009 13:14 de simosimina
..asta este parerea ta...
DAca tu crezi ca e normal ca la 14 ani ai tai sa te lase sa fumezi..sa bei..sa te droghezi...well..parintii inseamna ca sunt la fel. Si ce va ajunge de capul acelui copil? Da-mi voie sa iti spun ca nimiC! Deoarece ...
Re: Re: par pubian??? din 18 aug 2009 12:08 de par pubian
Dar nu suntem fete!!! :~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce cadou as putea sa-i fac din 18 aug 2009 12:01 de andreea
alte idei?ceva?:blink:pls ca nu mai am mult timp...:)
:) din 18 aug 2009 11:57 de tash
eu il am de 57 ...
intrebarea care ar treb pusa ... fata are orgasm?
daca intrebarea urmatoare a voastra ar fi ... cum se manifesta un orgasm ... inseamna ca nu ati vazut unu ... si sunteti preocupati de matematica ... si statistica.
by the ...
Re: Re: Re: Re: Re: urgent!!!!!!!!! ajutor!!! din 18 aug 2009 11:46 de Georgiana
Daca ai facuto fiind virgina este normal sa-ti curga chiar si mai multe zile...menstruatia este diferita!
Re: Sange la contactele sexuale 1, 2, 3,.... Sarci din 18 aug 2009 11:43 de Georgiana
Nu ai cum sa fi gravida, nu te speria daca ai fost virgina este si normal sa'ti curga...zii si u sa umble mai finutz cu tine!
Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac.... din 18 aug 2009 10:22 de mandarina
vai de capul tau:D.tie nici nu iti pasa..te facem "prostuta" pt ca esti accepta..te droghiezi doar ca sa iti "piperezi viatza" hello:` get a life! poti sa faci o groaza de lucruri "piperate"B)in loc sa te distrezi ca sa te simti bine[ca dohh ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priviri insistente din 18 aug 2009 10:11 de rechinu80
da..poti sa ii faci ochi dulci si sa actionezi chiar tu si atunci ai sa vz daca primesti ceea ce iti doresti...
Re: Re: Re: Re: Re: Mesaj pentru generatia noastra din 18 aug 2009 10:03 de SORIN28
O prostie mai mare nici nu ai putut scrie..."amice" , esti idiot.
Ete ca parintii nu m-au lasat sa beau si acum la 32ani nu sunt alcoolic...de fapt, nici alcool nu (mai) beau
Am crezut ca esti nebun scapat de la Socola dar constat ca tu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista barbat fidel un din 18 aug 2009 10:01 de rechinu80
dam, din pacate cred ca ai mare dreptate
si daca vrei cred ca mai exista posibilitatea ca cel de acasa sa fie atat de orbit de relatie si de iubirea pt persoana in cauza, incat ea sa il ia ca pe un bun de la sine si sa aiba (probabil) siguranta ...
Re: Re: Dilema in dragoste din 18 aug 2009 09:55 de rechinu80
daca as putea sa imi separ sentimentele de ratiune, decizia ar fi simpla si una singura...sa ma despart de ea, dar si aici intervine un mare dar, sentimetele mele exista si sunt destul de puternice pt ea( ca doar de aceea m-am casatorit cu ea:~* ...
Pagina 1317 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |