Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sunt insarcinata???

din 18 aug 2009 22:08 de Georgiana

Daca tot lasati mesaj incercati sa raspundeti frumos nu sa o invinovatiti,voia doar sa se informeze si pana la urma pt acest lucru este facut site-ul...nu draga mea,nu este posibil,asta doar dak nu ajunge in vagin,dar ca sa fii sigura fa-ti un test ...

Re:Re:Re: Masina - carte de vizita?

din 18 aug 2009 22:07 de electra

imi pare rau ca m-am laudat cumva,nu e bine,dar nu stiu,m-am simtit aiurea la cum mi-ai spus asa,pt ca nu este adevarat,daca era,da,n-aveam nici un stres,in fin e,sunt un pic mirata de cum am reactionat,asta este,fiecare cu parerea lui :)

Re: Re: Re: Re:Re:Re: Masina - carte de vizita?

din 18 aug 2009 21:52 de valentine

Nu ma intelege gresit. Din punctul meu de vedere, daca esti frumoasa si gandesti precum spui, sincerele mele respecte, dar sunt constient ca inainte de toate esti femeie, iar femeile sunt...femei. Prefer sa nu mai intru in detalii deoarece dupa ...

Re: Re:Re:Re: Masina - carte de vizita?

din 18 aug 2009 21:38 de valentine

Tocmai i-ai dat un raspuns din "fabule" :D

Re:Re:Re: Masina - carte de vizita?

din 18 aug 2009 21:31 de electra

daca amandoi sunt frumosi,ma impresioneaza cel care ma atrage cel mai mult,in sensul ca simt ceva,liniste,blandete,atunci cand ii privesc chipul :rolleyes::)

Re: Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizita?

din 18 aug 2009 21:18 de electra

ce vorbesti domn'le,ce sa-ti povestesc,esti oracol,te pomenesti,daca eu spun ca pt mine conteaza cum arata omul ca poate sa aiba si palate daca e urat,eu zic NU acum si pt totdeauna si cu asta bastaO:):)

Re: Re: Re: Prea mica

din 18 aug 2009 21:13 de valentine

Pai hai sa-ti explic. Daca te culci cu o tipa cu un numar considerabil de barbati incercati, cu siguranta nu, pentru ca femeia vrea centimetrii multi. Daca te culci cu o tipa virgina, o sa-ti spuna ca e imensa si ar vrea sa fie mai mica. Daca te ...

Re: Re: Prea mica

din 18 aug 2009 20:59 de Gabi

Mersi mult. Dar crezi ca as multumi o fata cu marimea asta?:(

Re: Prea mica

din 18 aug 2009 20:58 de valentine

Eh da, la 16 ani tu vrei sa o ai de 20 cm? Mai creste, e bine asa cum e acum.

Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizita?

din 18 aug 2009 20:19 de valentine

Pentru ca oricine, cu putin cap, se poate ridica din punct de vedere financiar (unii mai putin, altii mai mult). Odata ce o persoana nu are o stare financiara macar ok, e ceva dubios la mijloc. Adica ma uit la mine (doar in cazul meu pot vorbi ...

Re: Re: Re: Re: Par pubian

din 18 aug 2009 20:04 de simosimina

asta nu inseamna sa dezgropi subiecte din 1900 toamna..da?:))

Re: Re: Ce prezervativ e bun pentru a dezvirgina o

din 18 aug 2009 19:24 de Dr.Lex

Faceti un dus amandoi,o exciti minim 50 de min,fara prezervativ daca sti sa te controlezi,lubrifiat din greu.Fi atent sa fie constienta de ce face,si dai drumul asa incet,cu rabdare o sa iasa perfect.Uita de sex oral,daca ii faci odata vrea tot ...

Re: Re: Re: Par pubian

din 18 aug 2009 19:24 de SORIN28

Nu te supara, daca cineva vrea sa-si spuna parerea pe un subiect deschis acu' mult timp...atat timp cat subiectul nu este inchis are voie sa scrie. [b]Deocamdata nu tu hotarasti cine, ce si unde scrie[/b]:ok:

Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizita?

din 18 aug 2009 19:01 de Black_06

Gata,ti-ai castigat si tu un loc in randul speciilor ocrotite de lege... Putine mai sunteti,zilnic vad exemple de fete care le stiam(cuminti,sincere,studioase cum "o ard" in nu stiu ce serie de BMW sau Mercedes) si chiar daca tipul este un ...

Re: Re: Re: Masina - carte de vizita?

din 18 aug 2009 18:53 de electra

eu zic ca degeaba are masina daca el este urat si rau la suflet si iti face viata amara;sa presupunem prin absurd ca tu ai fi fost femeie;dintre un barbat tanar,frumos si modest si unul violent,insa cu bani,adica dintre iubire si interes,ce ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 18 aug 2009 17:55 de Pasaroi_Cuminte

Carrie acestea sunt [i]valentele acestui sentiment[/i] Blake: " To see a world in a grain of sand, And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour." [i]"Auguries of ...

Re: Re: Re: Dilema in dragoste

din 18 aug 2009 17:17 de Pasaroi_Cuminte

Nope. Atunci cand ai aceasta capacitatea vei vedea ca in logica actiunilor, judecate prin prisma rationalului, o vina iti este rezervata si tie. Vei putea vedea ca intotdeauna apare teorema "tzapului ispasitor " : E mai usor sa dai vina pe ...

Re: urgent

din 18 aug 2009 17:03 de Georgiana

Nu este chiar nici un fel de problema mai ales tinand cont ca fata a fost virgina ! a doua oara sa aveti grija dar daca nu ejaculezi in ea nu'i problema !

Re: Re: Virgina dupa sex oral?

din 18 aug 2009 16:27 de Firentze

O doamne:lol: daca aveai himenul in gura cu siguranta nu mai erai virgina:lol: din punct de vedere fiziologic esti inca virgina,dar moral cu siguranta nu mai esti!

Re: Virgina dupa sex oral?

din 18 aug 2009 16:21 de barbie_girl

Aoleu si vai de tinee:lol::lol::lol: in gura nu, nu mai esti :wacko: lol cat tembelism poate sa fie in romania. "auzi" daca mananc supa cu lingura mai sunt virgina?? :blink: :)):)):))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1316 din 3731
«   1 ... 1313   1314   1315   1316   1317   1318   1319 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare