Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Dezvirginarea la baieti din 20 aug 2009 10:36 de leppflops17
Eu cred ca tu ai alta problema... tu vrei sa ti se lungeasca putza si nu stii cum sa ne'o spui!:lol::lol::lol:
De ce nu inteleg unii oameni de vorba buna??:rolleyes:
Re: Re: Dezvirginarea la baieti din 20 aug 2009 06:40 de jokercosxx
Dar daca nu se rupe ata nu va durea sau alte chesti?
Ata se va lungi? Daca e prea mica?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masina - c din 20 aug 2009 03:00 de ExoticDream
Ca bine zici... in tot ce zici!
Nici eu! Nu stiu de unde si pana unde ideea asta ca ar fi normal sa ne alegem barbatul ideal.... pe strada! Asa ceva fac "pitipoancele", pe care oricum nu le duce mintea sa isi gaseasca partener intr-un ...
AVERTISMENT! din 20 aug 2009 02:48 de ExoticDream
Daca nu iti controlezi vocabularul, ma tem ca nu ne vei mai onora cu prezenta si nu vei mai primi raspuns la problemele apasatoare pe care le ai, ne-am inteles?
(!)(!)(!)
Re: Nu stiu sa sarut cu limba!!! din 20 aug 2009 02:28 de ExoticDream
Vezi ca de maine iti voi plimba subiectul nu pe curcubeu (acolo te descurci tu fara sa lasi IDuri pe forum), ci la sectiunea "Adolescenta" sau "Seductie", nu de alta, dar nu mi se pare ca problema ta cea grava tine de sanatate....
(!)(!)(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rafinament si eleganta din 20 aug 2009 02:26 de Firefox
inca vorbesti despre unghii?.. ai o fobie:blink:
Re: Re: Aparitia spermei din 20 aug 2009 02:23 de and
Da sunt sigur ca e ceva normal, presupun ca daca te-ai masturba nu ai pati asta,noaptea...
Celputin dupa mine...
Eu tin minte ca ma masturbam de pe la 9~10 ani , prima ejaculare am avut-o pe la vreo 13ani-jumate... dar nu am patit niciodata treaba ...
Re: Re: Sarutul cu limba din 20 aug 2009 02:18 de Firefox
Now there's you problem mate...
Re: Sarutul cu limba din 20 aug 2009 02:06 de Andreyos
Am citit mesajul tau in legatura cu chestia asta...:wacko: cand am avut intrebat'o pe prima mea prietena daca vrea sa fie cu mine...am avut o retinere inainte sa o sarut dar...uite ca am facut'o si acum merge treaba numai decat :ok: Dont talk,just ...
Re: Re: Un Bait mai multe fete .. din 20 aug 2009 02:00 de and
DA dunt perfect deacord...:rolleyes:
Eu am inceput la 14 ani si am ajus la urgente, apoi la reanimare.
Nu...Chiar sunt de acord cu toti cei trei pasi, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbat din 20 aug 2009 00:50 de rr
io ma cert de multe ori cu sora mea se oftica pe mine si incepe sa ma zgarie pana iasa sangele dar nu simt nevoia sa dau in ia sa ma apar o las sa ma zgaraie si vede ca nare efect ma lasa in pace :))) nici o femeie nu merita sa fie jignite sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masina - carte din 19 aug 2009 22:40 de carrie
:) Da, de cele mai multe ori cand vad super masini ma uit sa vad daca nu cumva sunt conduse de urangutani :lol: Si de cele mai multe ori soferii se incadreaza in categoria 1. negriciosi si cu lant maaaaare 2. batrani 3. metrosexuali (incidenta ...
Re: cosuri pe pielea corpului????? din 19 aug 2009 22:34 de leppflops17
Nu stiu sigur la ce te referi, dar cel mai probabil sunt puncte de grasime de sub piele, datorate caldurii, transpiratiei si mai ales pubertatii (daca te afli in situatia asta).
Daca ai aceleasi lucruri si pe unghii (pete albe) s'ar putea sa ...
Re: mi se intampla cv grav!!!!!ajutor........... din 19 aug 2009 22:30 de leppflops17
Te apropii de pensionare si nu stii sa saruti cumva?:`
De ce esti totusi atat de nerabdatoare? Crezi k noi ne'am nascut invatzatzi aici? Crezi k pe parintii nostrii i'a invatat cineva CEVA?:rolleyes:
Fiecare saruta in stilul lui propriu si ...
Re: Re: Ce creDeti deSpre MaStuRbArE? din 19 aug 2009 22:12 de adialina69
la inceput nici sotiei nu-i placea sa se masturbeze dar am invatat-o eu si acum e profesoara ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masina - carte de din 19 aug 2009 21:57 de valentine
Well, usor, te apropii de ceea ce vreau eu sa spun. Odata ce ai bani, probabilitatea ca o tipa sa se indragosteasca de tine, este ceva mai mare decat probabilitatea in cazul in care nu ai bani deoarece avand bani, iesi in evidenta intr-un fel sau ...
Re: Ce creDeti deSpre MaStuRbArE? din 19 aug 2009 21:55 de leppflops17
Pai depinde din ce unghi privesti asta.
E buna pt ca iti eliberezi hormonii care in perioada pubertatii sunt organizati in herghelii :lol:
De satisfacut insa cred ca poti si prin sex, deci daca poti pt ce sa te mai masturbezi? Eu una cred ...
Re: Un Bait mai multe fete .. din 19 aug 2009 21:49 de Rayzolo
1.Invata sa scrii.(Un bait mai multe fete)
2. pan la 18 ani virgin nu ramai.
3.Daca o faci o sa doara tare.Poti chiar muri,daca faci sex sub 15 ani.
Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica din 19 aug 2009 21:44 de valentine
Uf, pentru ca asa spun eu!
Chiar nu am chef sa incep acum sa-ti explic treaba cu emotiile, actul sexual, trairea, sadaslkasddas, etc
Dar e asa cum iti spun eu!
Sunt in vacanta, am uitat toata gramatica :D
Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga? din 19 aug 2009 21:31 de leppflops17
La mine, chiar daca l'as fi lasat nu ar fi facut nimic :` Iubitul meu era foaaarte timid la inceput si chiar ma intrebam daca nu are ceva defect de nu imi punea mana pe fund sau chestii de genu - cum fac majoritatea :rolleyes: nu avea nimic ...
Pagina 1313 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |