Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizita? din 19 aug 2009 07:28 de metaforic
Ce discutie fara sens. Barbatii insista pe faptul ca femeile sunt atrase de masini iar femeile construiesc scenarii de gen "daca ala cu masina e cocalar", "daca ala din masina e prost, urat s.a.m.d." totul numai ca sa nu dea dreptate.
Nu vad rostul ...
Re: Un material interesant din 19 aug 2009 06:44 de metaforic
Femeile sunt mai inteligente emotional iar barbatii sunt mai inteligenti, iar inteligenta nu se masoara in ani. Ambele sexe sunt egale din acest punct de vedere doar ca fiecare sex are avantajele si dezavantajele lui.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce cadou as pu din 19 aug 2009 02:00 de ExoticDream
Ce bine-ar fi sa am si eu unul din ala la scara.... in fiecare weekend as fugi undeva! L-as plati pana ies la pensie daca este nevoie! (Asta ca sa nu creada valentine ca mi-as dori barbat cu avion la scara!)
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizita? din 19 aug 2009 01:49 de ExoticDream
Nu, nu chiar oricine, traim in Romania, nu uita, regatul pilelor, cunostintelor, relatiilor. Ca sa-ti dau un exemplu... o persoana extrem de capabila profesional, care a muncit si a ajuns sa castige binisor aici, s-a trezit la un moment dat ...
Re: Re: Re: Re: Un material interesant din 19 aug 2009 01:10 de BBU
Asta asa e :D
Re: hey sall all din 19 aug 2009 01:00 de Anonimus
alex nu ne mai minti sperma nu apare la 10 ani si nu e alba din prima alba devine la maturitate si perioda ei de apritie este intre 13-14 ani si orkum daca nu te mastubezi nu ai sanse mari sa iti vina sperma si io ma mastrbam rar . Dar intro ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii :) din 19 aug 2009 00:58 de ExoticDream
Depinde de concentratie.... Situatia nu trebuie sa devina chiar acida....
P.S. Daca ma gandesc bine, ar merge un HCl, tot e vara si la piscine se poarta compusii cu clor...
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gata din 19 aug 2009 00:50 de sss
Stai linsit nu am fimoza il pot decolta dar dupa catva scunde se acopera laloc si as dori sa ramna capul afara decolat nu am fimoza
Re: Re: Re: Re: Prea mica din 19 aug 2009 00:49 de ExoticDream
Explica-mi si mie de ce! Daca omul nu are experienta in citirea gesturilor in momente intime, nu-i mai bine sa intrebe decat sa bajbaie aiurea? Eu as intreba....
:wacko::wacko::wacko:
Numai atatia cati ii trebuie.... sa nu exageram... ...
Re: Re: Sa incepem cu inceputu din 19 aug 2009 00:44 de Anonimus
k voi merge la doctor cu tote ca nu am probleme dar sa fiu in impacat cu mine si o sa ma dezvrginez la 14 ani de ziua mea ;)
Re: Sa incepem cu inceputu din 19 aug 2009 00:32 de sweety16
La curve nu conteaza cum ai penisul...nu are de ce sa te ingrijoreze chestia asta...insa totusi esti putin cam mic...mai bine ia mai astepta macar un an...dar daca esti sigur ca vrei s-o faci acum, de la 13 ani, fa-o, fara sa te inrojoreze ...
Re: Re: Re: Re: Re: Gata din 19 aug 2009 00:22 de Anonnim
aa deci tu nu iti poti decolata deloc capul penisului?
Atunci trebuie sa faci o operatie de fimoza .. dute la chirurgie ..nu-ti fie jena mai bine acum decat mai tarziu..
Inca ceva inainte sa te duci .. verifica saptamaniile astea daca chiar nu ...
Ata si curbura penisului din 18 aug 2009 23:45 de Anonimus
Am 13 ani am penisul de 12 cm este curbat spre partea stanga si ata se vede foarte groasa pe satele penisului este maro si continua pana in josul testiculelor (coaielor) . Am citit pe forum destul si miam dat sema ca penisul stramb nu este rau ...
Ata penisului .. durere din 18 aug 2009 23:16 de mircea12
Cand imi decolatez penisul .. si apoi imi vine o erectie ma doar preputul deoarece ata e prea scurta ..
Practic preputul se umfla prea tare penisul creste doar umpic si ma mai si doare ..
Se va lungi ata?
Re: Re: Re: Un material interesant din 18 aug 2009 23:04 de valentine
Thx, astfel de informatii sunt bine venite oricand. Prea mult "raman insarcinata daca inghit?" pe forum...
Re: Re: Re:Re: Re: Masina - carte de vizita? din 18 aug 2009 22:40 de carrie
Mi se pare ca se exagereaza cu criteriul estetic... de altfel, des mi-a fost dat sa vad tipe din categoria pitzipoanca de companie alaturi de cocalarul de serviciu, tipe care se incadreaza strict in categoria "bune" si nicidecum frumoase. Bune, ...
Re: Re: Un material interesant din 18 aug 2009 22:38 de BBU
Nu sunt teorii ci din pacate legi care s-au format pe parcursul evolutiei.
Ce sa zic raspunsul este relativ simplu dar tratamentul este cumplit de greu.
Raspunsul e ca daca se citeste ce am scris mai sus..AVETI GRIJA SA NU FACE-TI ASA ...
Re: Re: Re: Un material interesant din 18 aug 2009 22:32 de BBU
PS: sus am mai pus si chestia cu hormonis sexuali - Nu e tot una cu testosteronul...@!!!!
Re: Re: Un material interesant din 18 aug 2009 22:31 de BBU
De dezvoltat e foarte simplu ....
Prin faptul ca te autoexciti foarte tare nivelul hormonilor sexuali din glandere suprarenale vor creste expronential,rezultand hipersecretie ce da feminizare la barbat si masculinizare la ...
Re: Re:Re: Re: Masina - carte de vizita? din 18 aug 2009 22:09 de valentine
Daca ai iesi mai des din casa si nu ai frecventa aceleasi zone tot timpul, ai intelege ce-ti spun. Sunt mult prea multe tipe frumoase cu tipi nasoi si tipi misto cu tipe prea nasoale in comparatie cu ei.
Mie personal, rar imi e dat sa vad o ...
Pagina 1315 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
74 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |