Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Dilema in dragoste

din 18 aug 2009 09:50 de rechinu80

am incercat in mai multe randuri sa discut cu ea, dar acum in ultima perioada zice ca o obosesc astfel de discutii si ca de fapt eu nu fac altceva decat sa amplific aceste lucruri si ca ea incearca sa uite tot( adica mai exact sa il uite pe el) ...

Re: Cum sa ma las de fumat?

din 18 aug 2009 09:49 de DarkAngel

Cel mai usor ar fi gasind o alta activitate cu care sa-ti ocupi corpul si mintea pana ce te vei obisnui cu activitatea noua si cu lipsa tigarii :ok:

Re: Re: Re: Re: dilema in dragoste

din 18 aug 2009 09:45 de rechinu80

a zis ca totul a inceput( adica sa il placa) in momentul cand noi trecand printr-o perioada mai grea si cu certuri, el a stiut sa o "consoleze"...banuiesc vazand ca e mai vulnerabila in perioada respectia si ca asa a ajuns sa il placa( sau mai ...

Re: O poveste reala.

din 18 aug 2009 07:01 de metaforic

hahahaha, foarte tare ;) m-am prins de poanta -> "poveste reala". La asta se adauga "daca se nastea fata era curvar" si un nou tip de comic: "comicul de gramatica" plus morala aia care nu are nici o legatura cu intreg textul. Ai scris o comedie ...

Re: Re: Re: Re: Mesaj pentru generatia noastra

din 18 aug 2009 06:52 de metaforic

Evident e educat mai bine decat tine. In asta consta educatia, in a avea libertatea de a face tot ce vrei dar sa stii sa separi ce e bine de ce e rau si sa eviti lucrurile rele pentru ca stii tu ca sunt rele nu pentru ca s-ar supara cineva si te-ar ...

Re: Re: Problema de marime a penisului

din 18 aug 2009 02:54 de Rayzolo

E mic acum dar va creste.;)

Re: Cum sa o intreb daca vrea sa facem sex?

din 18 aug 2009 02:50 de Rayzolo

Pai pur si simplu dupa ce iesiti undeva o intrebi daca mergeti la ea sau la tine.Daca nu merge asta e.Mai astepti pana e pregatita.

O poveste reala.

din 18 aug 2009 02:48 de Rayzolo

Salut.Hai sa va spun o poveste. Era o data un baiat.............un baiat care daca se nastea fata era curvar:))Shi baiatu asta avea o prietena.O insela,o respingea etc.Pe la 18 ani baiatu se dezvoltase.Era inalt,frumos,bine facut B) .Tatal ...

Re: Reactii postinor

din 18 aug 2009 02:41 de Alina

hamm.. si eu acum o luna de zile am luat pilula de a doua zi.. si tot asa m-am simtit dar dupa vreo 2-3 sapt.. si am varsat am avut dureri de cap dureri abdominale asa ca daca ti-se intampla si tie sa nu te sperii.. iti vor trece in 2-3 zile. :ok: ...

Re: Re: Doare sa iti pierzi virginitatea?

din 18 aug 2009 02:19 de Rayzolo

de fapt nu ar trebui sa te gandesti la durere.Problema e urmatoarea:Sa ai prezervative la tine daca nu are prietenul tau;) ca nu doar bebele este o problema ci si BTS.Deci se poate muri;) Sper ca nu team speriat:))

de fapt nu ar trebui sa te gandesti la durere.Problema e urmatoarea:Sa ai prezervative la tine daca nu are prietenul tau;) ca nu doar bebele este o problema ci si BTS.Deci se poate muri;) Sper ca nu team speriat:))

Re: Sange la contactele sexuale 1, 2, 3,.... Sarci

din 18 aug 2009 02:15 de Alina

Poi daca erai virgina este normal sa iti curga sange.. se mai intampla ca himenul sa nu fie rupt de la primul contact sexual.. si sa se rupa in timp putin cate putin.. sau sa se rupa de tot abia la prima nastere nu ai dc sa iti faci griji.. si nu, ...

Re: Cantitatea spermei la baieti conteaza sau nu?

din 18 aug 2009 02:09 de Alina

nup.. nimic din ce ai spus akolo nu are nici o logica..

Re: Re: Re: Re: Cum sa le spun parintilor ca voi f

din 18 aug 2009 01:59 de sweety16

Mai gandeste-te k ai zis ca ii vei zice ca te duci sa dormi la el...k...ii vei spune k vrei sa-ti incepi viata sexuala cu el...imagineaza-ti cum va fi pt ea cand vei pleca de acasa sa te duci sa dormi la el...practic va sti ca te duci s-o facu ...

Re: Virgina dupa masturbare?

din 18 aug 2009 01:52 de simosimina

te masturbezi introducand ceva in vagin?> daca da...nu mai esti virgina

Re: Dureri si sangerare la

din 18 aug 2009 01:51 de simosimina

..eu zic sa te duci la doctor..sangerarile la scaun nu sunt normale. Posibil sa ai hemoroizi..sau cine stie ce pe la stomac de sangerezi mereu... Sincer doctorul te poate ajuta...mai bine cauta acolo raspunsul... Pana te duci la doc mananca ft ...

Re: Re: Re: Virgina dupa masturbare?

din 18 aug 2009 01:51 de Alexya

fii mai explicit!

Re: Re: Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog!

din 18 aug 2009 01:48 de simosimina

well..polipii sunt ca un fel de boala sexuala...tu mai esti vrigina? Eu nu cred ca este vorba despre polipi sau negi...

Re: Mi-a intarziat menstruatia

din 18 aug 2009 01:41 de Alina

Intarzierea menstruatiei poate fi provocata si din kauza k esti stresata.. dar daca stii ca ai avut un contact neprotejat.. in ultima luna ar fi mai bn sa iti faci un test de sarcina.. mai asteapta cateva zile daca nu iti vine fa tesul. bafta!:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1318 din 3731
«   1 ... 1315   1316   1317   1318   1319   1320   1321 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare