Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mondiala....ce cre

din 17 aug 2009 17:17 de Firentze

Am citit si eu!Eu nu am auzit de iluminati si ce ai mai scris tu pe acolo,in schimb am auzit acum ceva timp ca se lucreaza la niste cipuri ca se ne fie noua incorporate pentru a ne putea manipula cum vor ei si ca vom fi obligati sa purtam acele ...

Sport,alimentatie sanatoasa=Fara celulita?

din 17 aug 2009 17:06 de Firentze

Deci am observat de curand ca in momentul in care imi strang pielea pe picioare se face ca o coaja de portocala(poate o fi fost si de la faptul ca am stat cam 8-9 ori pe zi in picioare,dar numai in picioare fara o secunda de odihna si pt ca mananc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista barbat fidel unei s

din 17 aug 2009 16:56 de sweetgirl16

Nu stiu cum se cheama asta dar sunt sigura ca nu exista persoana care sa nu se fi gandit macar odata la altcineva cand avea/are iubit...nu cred ca daca ti-a ramas in minte o "amintire "cu cineva inseamna ca l-ai inselat pe actualul/a...bine asta daca ...

Re: Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el?

din 17 aug 2009 15:27 de edithc

eu zic sa stai in loc.ai 13 ani..pe bune esti inca un copil.lasa`l sa se duca sa le f**a pe altele daca ii trebe.Daca te va parasi inseamna ca doar vroia sa se culce cu tine.Oricum e un pusti..care a doua zi se va lauda la toti prietenii..si dupaia, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce

din 17 aug 2009 14:38 de sweetgirl16

Metaforic dar tu chiar nu poti sa postezi ceva fara sa te legi de mine:mellow:? inca ceva:eu si sweety16 nu suntem una si aceeasi persoana dupa cum spui tu cu atata precizie...am vaga impresie ca tu te crezi superior tuturor celor de pe forum nu?si ...

Re: Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 17 aug 2009 14:10 de rechinu80

daca cei 2 se iubesc si se despart, cred ca cel mai bine ar fi sa nu se mai vada deloc si sa pastreze distanta( asta o spun dupa ce m-am despartit de o tipa dupa 5 ani) si acum pot spune(dupa alti ani) ca am trecut peste aceasta relatie, caci ...

Re: Re: Re: Re: Dezvirginare cu sangerare prelungi

din 17 aug 2009 13:07 de io

ar putea fi grav?

Re: Re: dilema in dragoste

din 17 aug 2009 11:38 de rechinu80

zice ca ma iubeste si ca de aceea a ramas cu mine... si mi-a recunoscut ca se "gandeste la el" numai dupa ce eu deja citisem discutia cu prietena si i-am spus ca am citit...deci nu mai avea cum sa nege:|

Re: Re: Re: par pubian???

din 17 aug 2009 10:57 de Daniela08

te iriti pt ca parul ras cu lama cadn creste e aspru .huh :)) e la mintea cocosului

Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata mare?

din 17 aug 2009 10:53 de Daniela08

Gheorghe,esti grozav :))) pana la urma fata decide si iti spune cum,ca n-o fi o scandura:)) are si ea dreptul la o dorinta:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac

din 17 aug 2009 10:49 de metaforic

Voi chiar nu puteti sa postati ceva fara sa starniti revolta si dezgustul? Cand stati pe scaun in fata calculatorului chiar nu puteti inchide ochii pentru 2 secunde amarate sau cat va trebuie pentru a gandi intens o problema. Va grabiti intotdeauna ...

Re: dilema in dragoste

din 17 aug 2009 10:44 de the_gogu

am avut rabdare si am citit tot...acum zic su eu parerea mea... iar parerea mea nu e de bine... un lucru te-as intreba...sotia ta e dependenta material de tine? sincer...vad ca s-a uita la altul,dar cand aflat s-a schimbat. pe o parte ma intreb ...

Re: Penis Curbat

din 17 aug 2009 10:40 de x_y

nu-ti fa probleme,mai creste, ca e curb nu esti singurul nu are nimica esti normal

Re: Re: Re: Re: Ce gust are sperma?

din 17 aug 2009 10:33 de Daniela08

yaacs:D huh,dak mananca cine stie ce....fripturi,are gust de carne?:))) vai cat de scrabos :D n-am incercat in viata mea :-s

Dilema in dragoste

din 17 aug 2009 09:58 de rechinu80

povestea mea incepe asa: am avut o relatie cu o fata timp de 5 ani, dar care m-a inselat si de care m-am despartit( normal), dupa care am inceput o alta relatie si care dupa 3,5 ani de prietenie s-a transformat in casatorie. pana aici totul bun si ...

Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 17 aug 2009 07:37 de Pasaroi_Cuminte

[b]1[/b] Atunci nu a fost relatie de iubire ci doar atractie sexuala si nimic mai mult. Prin definitie o relatie din iubire=nu moare niciodata. PUNCT. Raman cunostiinte, nu prieteni. Prieteni au fost atunci cand erau impreuna. Si tocmai ...

Euroganduri....

din 17 aug 2009 02:40 de ExoticDream

Un "far".... o pictura pe care nu stiu daca ochiul (meu) profan ar putea distinge urmele a doua vandalizari ("Christ of St John of the Cross"... Dali) Inspired? Not exactly... I can('t) see the Cold War Neons... No apparition.... no enlightment.... ...

Re: Re: Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex,

din 17 aug 2009 02:18 de Pischot

Chiar daca suntem copii ... stim ce`i aia PROTECTIE :> ... Vad ca nici tu nu esti cine stie ce , degeaba comentezi despre cei ce au avut curajul sa se dea cu parerea... Tu in schimb ai comentat ce spun ceilalti... Nu te mai abate de la subiect si ...

Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog!

din 17 aug 2009 02:14 de simosimina

Pipi cu sange faci din cauza ca ai o infectie urinara..Nu are legatura cu vaginul faptul ca faci pipi cu sange... Despre acea umflatura ce sa zic... Daca umflatura este in vagin la vreo 2-3cm nu ai de ce sa te ingrijorezi..deoarece este colul ...

Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 17 aug 2009 02:12 de ExoticDream

Sa zicem ca A si B s-au despartit dupa o relatie de iubire si ca raman prieteni, sentimentele dintre ei evaporandu-se in timp. Sa mai presupunem ca A intra intr-o noua relatie de iubire cu C. Cat de interesanta vi se pare urmatoarea situatie: din ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1321 din 3731
«   1 ... 1318   1319   1320   1321   1322   1323   1324 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare