Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Buna din 17 aug 2009 01:47 de ExoticDream
Si in cazul asta, ca si in cel de 13 ani, votez tot NU. Ce s-or grabi, frate, in halul asta?!? Sa faca doi ani intr-un an la scoala n-ar vrea nimeni, dar la sex inainte sa vorbeasca romaneste dau navala aproape toti!
:wacko::wacko::wacko:
Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el? din 17 aug 2009 01:40 de ExoticDream
Votez si eu pentru "NU, nu o face" pentru ca esti prea mica si nu sunt deloc convinsa ca ceea ce simte el pentru tine este dragoste. Daca, intr-adevar, tine la tine, va mai astepta, daca nu, nu ai pierdut nimic, ba dimpotriva, te-ai convins ca ...
Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog! din 17 aug 2009 01:40 de sweetgirl16
problema ai sigur ca nu degeaba urinezi cu sange si ai o umflatura in vagin...nu prea stiu ce sa iti spun dar asteapta sa mergi la ginecolog...el te va lamuri...stai linistita:ok:
Re: Re: am o senzatie ciudata din 17 aug 2009 01:38 de tinkerbell
Ce te face sa crezi ca daca ii vei spune ca o iubesti vei fi luat peste picior, daca e spus din suflet va fi mai mult decat perfect, si daca lucrurile nu ies asha cum trebuie nu iti pierde cumpatul...relaxx, mergi mai departe...!!! Crezi ca s-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac.... din 17 aug 2009 01:27 de sweetgirl16
cu placere:love::ok:
Re: Re: Re: Dezvoltarea corpului dupa sex ! din 17 aug 2009 01:06 de ExoticDream
Uite ca nu stie si totusi scrie:
:D:lol::D
Re: Noua ordine mondiala....ce credeti??? din 16 aug 2009 22:43 de carnatzal
te-ai chinuit sa scri atat degeaba ca nu cred ca a citit careva in afara de mn ce ai scris tu aici si parerea mea este ca majoritatea lucrurilor scrise in acele articole sunt adevarate ......:alien::alien::alien::alien:
Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac.... din 16 aug 2009 22:34 de NihatKahveci
avea nevoie de sfaturi,le-a primit si a aflat ca parinti nu o mai duc la teste deci va continua....pt ce v-ati batut capul sa-i scrieti ei ce sa faca????
Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iubesc? din 16 aug 2009 22:27 de SweetCandy
Incearca sa ii explici situatia...daca il pierzi inseamna k nu te-a meritat si se intelege foarte clar ca nu te-a meritat!:ermm:
Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac..... din 16 aug 2009 21:48 de sweety16
Ms...:,singura care a citit postul meu si a inteles ceva din el...adica ca vroiam ceva sfaturi cum sa scap...nu de critici k n-am nevoie.Ms oricum si pt cei care ma fac "prostuta", asta eacum sa va spun de ce fumez nu stiu exact ce sa va ...
Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog! din 16 aug 2009 21:30 de leppflops17
Am si eu o mica mare problema :((
Am mers vreo cateva zile desculta prin casa si am racit la vezica si ma doare si acum urinez cu sange. Da nu asta e problema.
Mama a zis sa verific daca nu 'am uitat' vreun OB prinauntru, ca si de la asta se ...
Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 16 aug 2009 20:35 de v
vorbesti de sex la 16 ani..........vrajeala...daca asea se numeste laba la tine problema tha..de la 18 ani ti'ai inceput sh tu viatza sexuala
Re: Sange dupa ce prietena mi-a atins penisul... din 16 aug 2009 17:23 de Bogdy_Style
poate ti s-a rupt atza :))))
Re: Re: Re: Dezvoltarea corpului dupa sex ! din 16 aug 2009 17:07 de Black_06
WTF....
Cica a aparut un nou tratament pentru ingrasare:TRATAMENT PE BAZA DE SPERMA
10 grame dimineata,10 grame dupa-amiaza si 10 grame seara...
Se serveste in stare vascoasa ca supliment nutritiv :lol::lol::lol:
Re: Dimensiunea penisului la 14 ani din 16 aug 2009 17:05 de Rayzolo
Haide mai lasa vrajeala. Ai postat la caterinca.Daca nu ai postat la caterinca,iartama dar esti prost.
Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizita? din 16 aug 2009 16:59 de Black_06
Sau ramane fara combustibil :lol::lol:
Cum am mai spus...
Vei fi ocrotita de lege:,:,:,
Re: Buna din 16 aug 2009 16:53 de Black_06
Pfffff....dilema vietii ei,de abia a inceput liceul si se gandeste daca sa faca sex sau nu,mai draga....de ce iti focalizezi grijile catre scoala,catre un viitor stralucit care iti va forma o personalitate demna de admirat??
Gaseste dracu' alte ...
Re: Mesaj pentru generatia noastra din 16 aug 2009 16:49 de sweetgirl16
Nu prea stiu cum sa incep...nu ca ma laud sau altceva dar nu beau...nu fumez...si nu ma droghez...marturisesc ca nu as face-o chiar daca uneori te indeamna cineva si ti se pare tentant :ermm: dar nu...nu as putea sa o fac...adolescentii din ziua de ...
Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac..... din 16 aug 2009 16:24 de sweetgirl16
Cred ca sweety16 are nevoie de sfaturi...nu de critici ca din astea poate a primit destule...Dar am si eu o intrebare pt ea: de ce te droghezi? ai probleme? iti lipseste ceva? sau vrei doar sa le demonstrezi prietenilor tai ca si tu poti sa intri in ...
ReSex neprotejat, anticonceptionale -> r din 16 aug 2009 16:21 de novynelle
Iau novynette de 11 zile si am avut contact sexual neprotejat, pot lua alte anticonceptionale ?"
As lua un Postinor, dar mi-e teama sa nu fie incompatibile DPDV hormonal. Ce ziceti?. Help.
Pagina 1322 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |