Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Buna

din 17 aug 2009 01:47 de ExoticDream

Si in cazul asta, ca si in cel de 13 ani, votez tot NU. Ce s-or grabi, frate, in halul asta?!? Sa faca doi ani intr-un an la scoala n-ar vrea nimeni, dar la sex inainte sa vorbeasca romaneste dau navala aproape toti! :wacko::wacko::wacko:

Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el?

din 17 aug 2009 01:40 de ExoticDream

Votez si eu pentru "NU, nu o face" pentru ca esti prea mica si nu sunt deloc convinsa ca ceea ce simte el pentru tine este dragoste. Daca, intr-adevar, tine la tine, va mai astepta, daca nu, nu ai pierdut nimic, ba dimpotriva, te-ai convins ca ...

Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog!

din 17 aug 2009 01:40 de sweetgirl16

problema ai sigur ca nu degeaba urinezi cu sange si ai o umflatura in vagin...nu prea stiu ce sa iti spun dar asteapta sa mergi la ginecolog...el te va lamuri...stai linistita:ok:

Re: Re: am o senzatie ciudata

din 17 aug 2009 01:38 de tinkerbell

Ce te face sa crezi ca daca ii vei spune ca o iubesti vei fi luat peste picior, daca e spus din suflet va fi mai mult decat perfect, si daca lucrurile nu ies asha cum trebuie nu iti pierde cumpatul...relaxx, mergi mai departe...!!! Crezi ca s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac....

din 17 aug 2009 01:27 de sweetgirl16

cu placere:love::ok:

Re: Re: Re: Dezvoltarea corpului dupa sex !

din 17 aug 2009 01:06 de ExoticDream

Uite ca nu stie si totusi scrie: :D:lol::D

Re: Noua ordine mondiala....ce credeti???

din 16 aug 2009 22:43 de carnatzal

te-ai chinuit sa scri atat degeaba ca nu cred ca a citit careva in afara de mn ce ai scris tu aici si parerea mea este ca majoritatea lucrurilor scrise in acele articole sunt adevarate ......:alien::alien::alien::alien:

Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac....

din 16 aug 2009 22:34 de NihatKahveci

avea nevoie de sfaturi,le-a primit si a aflat ca parinti nu o mai duc la teste deci va continua....pt ce v-ati batut capul sa-i scrieti ei ce sa faca????

Re: Sa fac sex cu el ca sa-i dovedesc ca-l iubesc?

din 16 aug 2009 22:27 de SweetCandy

Incearca sa ii explici situatia...daca il pierzi inseamna k nu te-a meritat si se intelege foarte clar ca nu te-a meritat!:ermm:

Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac.....

din 16 aug 2009 21:48 de sweety16

Ms...:,singura care a citit postul meu si a inteles ceva din el...adica ca vroiam ceva sfaturi cum sa scap...nu de critici k n-am nevoie.Ms oricum si pt cei care ma fac "prostuta", asta eacum sa va spun de ce fumez nu stiu exact ce sa va ...

Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog!

din 16 aug 2009 21:30 de leppflops17

Am si eu o mica mare problema :(( Am mers vreo cateva zile desculta prin casa si am racit la vezica si ma doare si acum urinez cu sange. Da nu asta e problema. Mama a zis sa verific daca nu 'am uitat' vreun OB prinauntru, ca si de la asta se ...

Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri...

din 16 aug 2009 20:35 de v

vorbesti de sex la 16 ani..........vrajeala...daca asea se numeste laba la tine problema tha..de la 18 ani ti'ai inceput sh tu viatza sexuala

Re: Sange dupa ce prietena mi-a atins penisul...

din 16 aug 2009 17:23 de Bogdy_Style

poate ti s-a rupt atza :))))

Re: Re: Re: Dezvoltarea corpului dupa sex !

din 16 aug 2009 17:07 de Black_06

WTF.... Cica a aparut un nou tratament pentru ingrasare:TRATAMENT PE BAZA DE SPERMA 10 grame dimineata,10 grame dupa-amiaza si 10 grame seara... Se serveste in stare vascoasa ca supliment nutritiv :lol::lol::lol:

Re: Dimensiunea penisului la 14 ani

din 16 aug 2009 17:05 de Rayzolo

Haide mai lasa vrajeala. Ai postat la caterinca.Daca nu ai postat la caterinca,iartama dar esti prost.

Re: Re: Re: Re: Masina - carte de vizita?

din 16 aug 2009 16:59 de Black_06

Sau ramane fara combustibil :lol::lol: Cum am mai spus... Vei fi ocrotita de lege:,:,:,

Re: Buna

din 16 aug 2009 16:53 de Black_06

Pfffff....dilema vietii ei,de abia a inceput liceul si se gandeste daca sa faca sex sau nu,mai draga....de ce iti focalizezi grijile catre scoala,catre un viitor stralucit care iti va forma o personalitate demna de admirat?? Gaseste dracu' alte ...

Re: Mesaj pentru generatia noastra

din 16 aug 2009 16:49 de sweetgirl16

Nu prea stiu cum sa incep...nu ca ma laud sau altceva dar nu beau...nu fumez...si nu ma droghez...marturisesc ca nu as face-o chiar daca uneori te indeamna cineva si ti se pare tentant :ermm: dar nu...nu as putea sa o fac...adolescentii din ziua de ...

Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac.....

din 16 aug 2009 16:24 de sweetgirl16

Cred ca sweety16 are nevoie de sfaturi...nu de critici ca din astea poate a primit destule...Dar am si eu o intrebare pt ea: de ce te droghezi? ai probleme? iti lipseste ceva? sau vrei doar sa le demonstrezi prietenilor tai ca si tu poti sa intri in ...

ReSex neprotejat, anticonceptionale -> r

din 16 aug 2009 16:21 de novynelle

Iau novynette de 11 zile si am avut contact sexual neprotejat, pot lua alte anticonceptionale ?" As lua un Postinor, dar mi-e teama sa nu fie incompatibile DPDV hormonal. Ce ziceti?. Help.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1322 din 3731
«   1 ... 1319   1320   1321   1322   1323   1324   1325 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare