Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Dezvoltarea corpului dupa sex !

din 15 aug 2009 22:45 de delinka

mult difera si de baiat, unele fete se ingrasa de la sperma altele slabesk dar in orce caz se vor schimba forma sinilor

Re: Virgina la 19 ani...

din 15 aug 2009 22:25 de delinka

Salut. E normal ca la asa virsta sa fii vergina, caci prima oara trebuie sa fie cu un baiat pe care sa-l iubesti, dar nu sa faci asta din interes sau cu gindul ka multe fete de virsta ta au relatii sexuale. Prima oara importa foarte mult caci se ...

Re: Dezvoltarea corpului dupa sex !

din 15 aug 2009 22:05 de tinkerbell

Sa stii ca la mn nu am observat nicio schimbare dupa inceperea vietii sexule, acum depinde de la organism la organism,dar parerea mea e ca sa nu isi faca griji...si nu uitati sa folositi PREZERVATIVUL...iubiti-va mult...!!!

Re: Re: Re: Re: Epilatul la barbati

din 15 aug 2009 22:03 de iudik

multi ne depilam...in timpurile astea cam toti se depileaza...si e super najpa sa ai par pe picioare..maini etc...zici ca suntem maimute :)))...ceao ceao

Re: Re: Probabilitati

din 15 aug 2009 16:07 de alin

nu chiar dar ma gandeam ca un deget plin de voinicei ajuns pe clitoris sa se scurga cumva totusi pare absurd

Re: Probabilitati

din 15 aug 2009 15:02 de angela

Mda exista riscul teleportarii spermatozoizilor in vaginul fetei.:lol::D ca tot vorbeai de scenarii SF...:lol:

Re: ,,Te iubesc!''

din 15 aug 2009 14:59 de angela

Pai frumos moment ti-ai ales..sa-i spui ca il faci cand el joaca fotbal.Daca intr-adevar il placi fa tu primul pas, insa pe un teren ferit de mingi, sabi, biciclete, etc:lol:, de exemplu invita-l la un fast food, cofetarie, bar, film,etc etc. Dar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Te iubesc!''

din 15 aug 2009 13:30 de Black_06

Adevar graiesti.... Oricum,iubirea nu se dezvolta in 2 zile si nu am zis ca poti spune asta in 2 zile fiindca te-ai minti pe tine :ok::ok:.... Momentul oportun sa ii spui ca tii la el/ea vine atunci cand ai trecut printr-o serie de intrebari pe ...

Re: Re: Re: Dezvoltarea corpului dupa sex !

din 15 aug 2009 12:13 de simosimina

ohoo :)) asa e:))

Re: Re: Re: Re: ,,Te iubesc!''

din 15 aug 2009 12:13 de simosimina

Come on Simosimina,ce gandire este asta?? Poate pentru altii sentimentele unor persoane sunt incerte din punctul lor de vedere dar daca acea persoana simte ca acele cuvinte au o semnificatie aparte ,adica reprezinta exact ceea ce simte de ce sa ...

Re: Re: Re: ,,Te iubesc!''

din 15 aug 2009 12:10 de simosimina

Well..nu stiu dar cel putin eu nu sunt genul care sa agate un tip..nici pentru o relatie de lunga durata...dar pentru o aventura nici atat:)) Poate ca din punctul asta de vedere sunt cam "depasita".. As face primul pas..daca as fi sigura ca ...

Re: Re: Dezvoltarea corpului dupa sex !

din 15 aug 2009 12:00 de Black_06

Iti dai seama ca Romania ar fi plina de pitici daca viata sexuala inceputa devreme afecteaza sau stopeaza dezvoltarea corporala??:lol::lol: Liliputani am fi :D:D

Re: Re: Re: ,,Te iubesc!''

din 15 aug 2009 11:57 de Black_06

Eeeee.....orgoliul domne,de ce sa ii spuna ea prima "TE IUBESC"...??? Asa sa se astepte unul pe altul,care spune primul este prost:((:(( Come on Simosimina,ce gandire este asta?? Poate pentru altii sentimentele unor persoane sunt incerte din ...

Re: Probabilitati

din 15 aug 2009 11:47 de simosimina

...pay daca nu a bagat degetul in vagin (cu sperma pe el)..atunci nu exista riscul unei sarcini.

Probabilitati

din 15 aug 2009 11:42 de alin

Care e probabilitatea sa lasi o fata insarcinata daca nu faceti sex vaginal deloc ci doar masturbari reciproce. Exista vreun scenariu SF in care o picatura zorro ajunsa pe mana ei sa ajunga prin minune la ea in vagin si un zorro si mai puternic sa ...

Re: Re: Re: Parintii mei fac sex!

din 15 aug 2009 06:22 de Bozgoru

daca tu ai 12 ani ei probabil au.. vreo 40 maxim 45.. deci.. sunt inca tineri.. si pot s-o faca.. iar chiar daca nu ar fii tineri.. daca merge treaba bine.. de ce nu? lasa-i in pace sunt si ei oameni..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce cadou as putea sa-i fac

din 15 aug 2009 05:09 de SORIN28

Venetia in perioada asta chiar nu o recomand...din octombrie da dar nu acum. Cand ai sa dai 4€ pe 0,5l apa...iti trece tot romantismul si te apuca nervii:ok:

Re: Re: Re: Re: Intrebare Virginitate

din 15 aug 2009 03:30 de mariof3

parerea mea, jucativa de`a mama si de`a tata , dezbracati ..! lasa luna de miere ! sau daca va place IMBRACATI, jucativa "imbracati in pielea goala" ! :rolleyes: !

Re: Re: Re: Re: Re: Ce cadou as putea sa-i fac?

din 15 aug 2009 03:17 de ExoticDream

Eu am un fix cu calatoriile.... Nu stiu cat de multa libertate ai de-acasa, dar daca ai ti-as sugera un weekend romantic pe undeva.... la munte sau la mare la noi sau..... la Venetia..... (sunt momente in care ultima varianta devine extrem de ...

Re: Re: Nu mai vreau sa fiu asa geloasa

din 15 aug 2009 03:00 de ExoticDream

Este teribil de dificil sa controlezi gelozia.... Stim cu totii teoria, care spune ca daca il iubesti trebuie sa ai incredere in el, ca increderea este o alegere pe care o faci de la inceput, nu pe baza experientei dobandite in timpul relatiei. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1324 din 3731
«   1 ... 1321   1322   1323   1324   1325   1326   1327 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare