Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dezvoltarea corpului dupa sex ! din 15 aug 2009 22:45 de delinka
mult difera si de baiat, unele fete se ingrasa de la sperma altele slabesk
dar in orce caz se vor schimba forma sinilor
Re: Virgina la 19 ani... din 15 aug 2009 22:25 de delinka
Salut. E normal ca la asa virsta sa fii vergina, caci prima oara trebuie sa fie cu un baiat pe care sa-l iubesti, dar nu sa faci asta din interes sau cu gindul ka multe fete de virsta ta au relatii sexuale. Prima oara importa foarte mult caci se ...
Re: Dezvoltarea corpului dupa sex ! din 15 aug 2009 22:05 de tinkerbell
Sa stii ca la mn nu am observat nicio schimbare dupa inceperea vietii sexule, acum depinde de la organism la organism,dar parerea mea e ca sa nu isi faca griji...si nu uitati sa folositi PREZERVATIVUL...iubiti-va mult...!!!
Re: Re: Re: Re: Epilatul la barbati din 15 aug 2009 22:03 de iudik
multi ne depilam...in timpurile astea cam toti se depileaza...si e super najpa sa ai par pe picioare..maini etc...zici ca suntem maimute
:)))...ceao ceao
Re: Re: Probabilitati din 15 aug 2009 16:07 de alin
nu chiar dar ma gandeam ca un deget plin de voinicei ajuns pe clitoris sa se scurga cumva totusi pare absurd
Re: Probabilitati din 15 aug 2009 15:02 de angela
Mda exista riscul teleportarii spermatozoizilor in vaginul fetei.:lol::D ca tot vorbeai de scenarii SF...:lol:
Re: ,,Te iubesc!'' din 15 aug 2009 14:59 de angela
Pai frumos moment ti-ai ales..sa-i spui ca il faci cand el joaca fotbal.Daca intr-adevar il placi fa tu primul pas, insa pe un teren ferit de mingi, sabi, biciclete, etc:lol:, de exemplu invita-l la un fast food, cofetarie, bar, film,etc etc. Dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Te iubesc!'' din 15 aug 2009 13:30 de Black_06
Adevar graiesti....
Oricum,iubirea nu se dezvolta in 2 zile si nu am zis ca poti spune asta in 2 zile fiindca te-ai minti pe tine :ok::ok:....
Momentul oportun sa ii spui ca tii la el/ea vine atunci cand ai trecut printr-o serie de intrebari pe ...
Re: Re: Re: Dezvoltarea corpului dupa sex ! din 15 aug 2009 12:13 de simosimina
ohoo :)) asa e:))
Re: Re: Re: Re: ,,Te iubesc!'' din 15 aug 2009 12:13 de simosimina
Come on Simosimina,ce gandire este asta?? Poate pentru altii sentimentele unor persoane sunt incerte din punctul lor de vedere dar daca acea persoana simte ca acele cuvinte au o semnificatie aparte ,adica reprezinta exact ceea ce simte de ce sa ...
Re: Re: Re: ,,Te iubesc!'' din 15 aug 2009 12:10 de simosimina
Well..nu stiu dar cel putin eu nu sunt genul care sa agate un tip..nici pentru o relatie de lunga durata...dar pentru o aventura nici atat:))
Poate ca din punctul asta de vedere sunt cam "depasita"..
As face primul pas..daca as fi sigura ca ...
Re: Re: Dezvoltarea corpului dupa sex ! din 15 aug 2009 12:00 de Black_06
Iti dai seama ca Romania ar fi plina de pitici daca viata sexuala inceputa devreme afecteaza sau stopeaza dezvoltarea corporala??:lol::lol:
Liliputani am fi :D:D
Re: Re: Re: ,,Te iubesc!'' din 15 aug 2009 11:57 de Black_06
Eeeee.....orgoliul domne,de ce sa ii spuna ea prima "TE IUBESC"...???
Asa sa se astepte unul pe altul,care spune primul este prost:((:((
Come on Simosimina,ce gandire este asta?? Poate pentru altii sentimentele unor persoane sunt incerte din ...
Re: Probabilitati din 15 aug 2009 11:47 de simosimina
...pay daca nu a bagat degetul in vagin (cu sperma pe el)..atunci nu exista riscul unei sarcini.
Probabilitati din 15 aug 2009 11:42 de alin
Care e probabilitatea sa lasi o fata insarcinata daca nu faceti sex vaginal deloc ci doar masturbari reciproce. Exista vreun scenariu SF in care o picatura zorro ajunsa pe mana ei sa ajunga prin minune la ea in vagin si un zorro si mai puternic sa ...
Re: Re: Re: Parintii mei fac sex! din 15 aug 2009 06:22 de Bozgoru
daca tu ai 12 ani ei probabil au.. vreo 40 maxim 45.. deci.. sunt inca tineri.. si pot s-o faca.. iar chiar daca nu ar fii tineri.. daca merge treaba bine.. de ce nu? lasa-i in pace sunt si ei oameni..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce cadou as putea sa-i fac din 15 aug 2009 05:09 de SORIN28
Venetia in perioada asta chiar nu o recomand...din octombrie da dar nu acum. Cand ai sa dai 4€ pe 0,5l apa...iti trece tot romantismul si te apuca nervii:ok:
Re: Re: Re: Re: Intrebare Virginitate din 15 aug 2009 03:30 de mariof3
parerea mea, jucativa de`a mama si de`a tata , dezbracati ..! lasa luna de miere !
sau daca va place IMBRACATI, jucativa "imbracati in pielea goala" !
:rolleyes: !
Re: Re: Re: Re: Re: Ce cadou as putea sa-i fac? din 15 aug 2009 03:17 de ExoticDream
Eu am un fix cu calatoriile.... Nu stiu cat de multa libertate ai de-acasa, dar daca ai ti-as sugera un weekend romantic pe undeva.... la munte sau la mare la noi sau..... la Venetia..... (sunt momente in care ultima varianta devine extrem de ...
Re: Re: Nu mai vreau sa fiu asa geloasa din 15 aug 2009 03:00 de ExoticDream
Este teribil de dificil sa controlezi gelozia.... Stim cu totii teoria, care spune ca daca il iubesti trebuie sa ai incredere in el, ca increderea este o alegere pe care o faci de la inceput, nu pe baza experientei dobandite in timpul relatiei. ...
Pagina 1324 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |