Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

din 14 aug 2009 11:38 de cryss24

inainte ai facem de fiecare data cand faceam dragoste dar acum nu ai mai fac pt ca mi sa pus si mie pata numai eu! cu toate ca imi place sa fac asta ,dar am zis GATA pina aici daca ea nu imi face eu de ce ias face

Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

din 14 aug 2009 11:31 de Firentze

Ce ar fi sa-i faci tu ei si apoi sa vezi...poate iti face si ea tie...dar daca tot nu o sa vrea nu cred ca o sa mai aiba rost sa insisti :D :ok:

Re: Re: Re: Re: sex oral

din 14 aug 2009 11:27 de cryss24

cam greu sa te resemnezi cand iti doresti asa ceva.mi-ar fi foarte usor sa platesc pe una sa imi faca sex oral dar asta ar insemna sa insel si nu vreau asta

Re: Re: Cum sa o intreb daca vrea sa facem sex?

din 14 aug 2009 11:23 de Firentze

Asa este!Are dreptate!Daca iti da de inteles ca vrea mergi mai departe daca nu...mai asteapta!:D La mine asa a facut prietenul meu :D

Re: Re: Re: sex oral

din 14 aug 2009 11:19 de AlyssaKid

am inteles. dar daca de 5 ani sunteti impreuna si n`ai reusit sa o convingi ar cam trebui sa te resemnezi ;)

Re: Riscuri in cazul sexului in timpul menstruatie

din 14 aug 2009 11:18 de AlyssaKid

nu. daca o faci neprotejat sunt riscuri mai mici sa ramai insarcinata si riscuri mai mari sa dai de BTS ca e contact direct cu sangele. Pe de alta parte din cate am auzit e mai calumea in timpul menstruatiei pt ca esti mai uda ;)

Re: Re: sex oral

din 14 aug 2009 10:45 de cryss24

ea stie ca imi doresc !!!eu nu am nici o jena de ai face ei ai fac cu mare placere suntem de 5 ani impreuna si nu am reusit sa o conving.daca acum nu facem cam tot ce ar fi permis in a face in pat atunci la 60 ani ce o sa mai facem.

Re: sex oral

din 14 aug 2009 10:16 de AlyssaKid

pai stii ca nu o poti obliga daca ea nu vrea nu? vorbeste cu ea...sau mai intai face`ti un dus impreuna [ ca sa vada ca esti curat :P] si apoi dai de inteles ca asta vrei.

Re: Re: Masina - carte de vizita?

din 14 aug 2009 10:05 de Black_06

Te baga astia in categoria speciilor pe cale de disparitie:,:,:,......

Re: Sfarsit

din 14 aug 2009 09:37 de pacpac

cand ai vazut sms ala trebuia sa iei nr fetei si sa-i trimiti si tu eie sms in care sa-i spui ceva de genul "in timp ce tu ii trimiti sms si ii zici ca-l pupi,el se pupa cu mine,banuiesc ca at cand nu e langa mine si ii trimit eu-lui sms ca-l ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunetele in timpul excita

din 14 aug 2009 09:33 de pacpac

a mea geme/tipa depinde de partida:)) daca e mai batraneste asa:)) geme,daca emai tare si repede tipa de ne aude tot cartierul mai alescand isi da drumu.Eu in general gem,iar cand termin fac mai rau ca o femeie:)))

Re: Cum sa o intreb daca vrea sa facem sex?

din 14 aug 2009 09:21 de SORIN28

Nu stiu, eu nu cred ca este o idee buna sa o intrebi. Spui ca sunteti de 2 luni impreuna deci, probabil, ati avut si momente mai "fierbinti"...cand prinzi urmatorul moment pur si simplu incerci sa mergi pana la capat...intelege ea ce vrei si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 14 aug 2009 07:27 de the_gogu

pai da...chiar si la un timp dupa despartirea tineam la ea...dar sincer m-a ajutat bine...nu ma refer acum daca o vad pe strada sa o bat sau sa ii zic nu stiu ce vorbe... indiferent e greu sa fiu pentru o persoana cu care am stat atat timp ...

Re: Riscuri in cazul sexului in timpul menstruatie

din 14 aug 2009 06:35 de Alex [Tm]

mah sincer nu stiu:mellow: eu am facut`o cu prietena de 2 ori cand avea menstruatia 1) nu ma deranjeaza sangele 2) nu gasesc sa fie deloc "scarbos" dar am decis cu ea sa nu o mai facem atunci ca ne cam "murdarim" ... nah totusi :lol:

Re: Masina - carte de vizita?

din 14 aug 2009 03:29 de ExoticDream

Pentru mine, cu siguranta NU. Conteaza omul, nu "haina" lui cu 4 roti. Prefer sa-mi cumpar singura inclusiv masina, iar relatia mea cu el sa nu se "impiedice" de chestiuni materiale. Daca lucrurile merg bine intre noi, putem cumpara la un moment ...

Re: Re: Re: Scurgeri!!

din 14 aug 2009 03:20 de ExoticDream

Nu editam, stai linistit, postul tau este amuzant.... si are si multe graunte de adevar.... ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 14 aug 2009 01:20 de Firentze

Daca spui tu:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu-mi cres

din 14 aug 2009 01:19 de Firentze

Da!Prietena mea cea mai buna mi-ar spune!Intre noi e o regula daca aratam ca abia venit de la prajit(vorba vine)fara sfiala ne-am spune:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu-mi cresc sa

din 14 aug 2009 01:16 de valentine

Daca tu spui...:rolleyes: Tu chiar crezi ca vreo amica o sa-ti spuna "ma fata, nu arati cine stie ce"?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu-mi cresc sanii!!!

din 14 aug 2009 01:01 de valentine

Nu stiu daca "narcisisti" e cel mai potrivit cuvant. Cred ca "prea subiectivi" e mai potrivit... Adica tu cand afirmi ca arati bine, pe ce te bazezi? Pe faptul ca te simti bine in corpul tau? Pai si un obez se poate simti bine in corpul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1327 din 3731
«   1 ... 1324   1325   1326   1327   1328   1329   1330 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare