Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: doare sa iti pierzi virginitatea din 14 aug 2009 00:58 de Firentze
Nu doare foarte tare.Depinde cat de "umezita"(exicitata)esti:P si de cata rabdare are partenerul tau cu tine!Doare in mod normal dar nu exagerat de tare daca e facut totul ca la carte.Pe mine una m-a durut dar nu exagerat:D
Doare sa iti pierzi virginitatea? din 14 aug 2009 00:53 de swettygirls
buna sunt o fata de 16 ani si vreau sa stiu doare tare daca imi pierd virginitatea ...pt ca imi este foarte frica:">
Re: Re: Re: Need girl.....! din 14 aug 2009 00:23 de Un neiubit
E adevarat ce spui tu, numai ca noi nu ne dam seama unde e problema ca o problema e sigur, adica mie nu mi se pare normal sa fiu asha, adica majoritatea colegilor mei sunt casatoriti deja si eu inca nici nu am inceput sa ies cu fete
Re: Himenoplastia din 13 aug 2009 23:36 de sweety16
Mi se pare o mare tampenie...chiar daca prin operatie isi va reface himenul niciodata nu va mai fi ca prima oara.Mi se pare in regula daca este chiar necesara.Ca in cazul tiganilor...bn rromilor...
Re: Re: Need girl.....! din 13 aug 2009 23:32 de sweety16
Daca amandoi ati fi asa ok pe cat ziceti n-ati mai fi in situatia asta...
Re: Re: Re: Metode moderne de.... studiu! din 13 aug 2009 23:26 de sweety16
La profil scrie ca esti nascuta in '95...poate pentru ca esti blonda...:D...Cam mult 5 ani nu crezi?Daca de pe acum spui ca era sa o faci dar ai rezistat...crezi ca o sa mai rezisti pana la 20?
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa o intreb daca vrea sa n din 13 aug 2009 23:21 de sweety16
Nu.Deci nu ar avea de ce sa te considere un ciudat.Ar fi ea o ciudata daca ar crede asta.Este ceva foarte normal iar daca o iubesti vei putea suporta si raspunsul ei negativ...daca asa va fi, fara ca relatia sa se schimbe sau deterioreze.
Re: Re: Re: Re: cum sa o intreb daca vrea sa ne in din 13 aug 2009 22:22 de andrei_bv
nui vorba de deschis subiectul
problema e ca ma tem de raspunsul ei
daca imi zice da voi fi in culmea fericirii:))
dar daca va zice nu...
sau va avea un raspuns ciudat...
cred ca din acel moment relatia noastra nu va mai fi la fel...
adica ...
Re: Re: Re: cum sa o intreb daca vrea sa ne incepe din 13 aug 2009 21:20 de crisexpert
daca va cunoasteti de 4 ani si sunteti prieteni apropiati (iar de doua luni iubiti) ar trebui sa nu va fie greu sa vorbiti despre asta.
Re: Re: cum sa o intreb daca vrea sa ne incepem vi din 13 aug 2009 21:16 de andrei_bv
ok...mersi pentru adviceuri:D
ea e foarte apropriata de mine pt ne cunoastem de vreo 4 ani dar suntem impreuna de doar 2 luni:))
am sa vad cum as putea sa incep o conversatie cu ea pe aceasta tema:))
oricum sa o intreb pe fata nu cred ca ...
Dezvoltarea corpului dupa sex ! din 13 aug 2009 19:07 de mariof3
Buna tuturor !
Am 17 ani ,iar prietena mea (17ani) nu a avut nici un contact sexual !
Ea este de acord ca sa facem dragoste,dar ii este frica de ceva anume, pe care nu prea o inteleg !
Zice ca ii este frica sa nu mai creasca in inaltime, sau sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masina din 13 aug 2009 17:41 de valentine
Acum de ce sa ne ascundem atat dupa deget, chiar si ca barbat, cu alti ochi vezi o femeie la volanul unei masini misto (bine, pacat ca majoritatea sunt cumparate "cu gura" de catre ele) si altfel ai vedea aceeasi tipa daca ar fi in metrou...
Trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Ce gust are sperma? din 13 aug 2009 15:36 de anonim
barbatii sunt niste egoisti de care sa mai cauti, principal ei sa primeasca placere, iar cum se simte fata in acel moment le este indiferent.:p
Re: Re: Re: Este insarcinata sau nu ? din 13 aug 2009 14:50 de AlyssaKid
aham... pai eu am dat doar un exemplu.
:rolleyes:
Re: Re: Este insarcinata sau nu ? din 13 aug 2009 14:29 de simosimina
treaba cu menstruatia regulata dupa inceperea vietii sexuale variaza de la fata la fata...daca la tine s-a intamplat asa..nu inseamna ca se intampla oricarei fete la fel. Spre exemplu..mie nu mi s-a reglat nici dupa inceperea vietii sexuale...si ...
Re: Este insarcinata sau nu ? din 13 aug 2009 14:17 de AlyssaKid
nu e neaparat sa fie de la sarcina...totusi daca a fost neprotejat pune`o sa faca un test de sarcina.daca a fost protejat nu are de ce sa isi faca griji. la mine de exemplu menstruatia nu era regulata. dupa primul contact sexual totul s`a reglat ...
Re: cum sa o intreb daca vrea sa ne incepem viata din 13 aug 2009 13:19 de metaforic
Cel mai bine e sa fii direct.
Re: Este insarcinata sau nu ? din 13 aug 2009 13:17 de metaforic
Nu are legatura cu sarcina. Ciclul menstrual se regleaza dupa inceperea vietii sexuale.
Riscuri in cazul sexului in timpul menstruatiei din 13 aug 2009 12:59 de anonim
exista vreun risc daca faci sex in timpul menstruatiei?
Re: Re: Re: Paranoia din 13 aug 2009 12:49 de metaforic
Cunosc multe cazuri :)
Cand incep sa invete despre toate microorganismele existente in mediul inconjurator se panicheaza, de obicei isi fac viata un infern.
Stiu o fata care intr-un timp nu reusea sa doarma noaptea de teama acarienilor si asta ...
Pagina 1328 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
66 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |