Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Buna din 12 aug 2009 16:00 de AlyssaKid
buna.
orice baiat care iubeste o fata intelege si asteapta cat este nevoie.nici o fata nu trebuie luata cu forta.daca esti pregatita fa-o. daca nu...spune-i sa mai astepte.
vorbeste cu el...comunicarea e foarte importanta
Cantitatea spermei la baieti conteaza sau nu? din 12 aug 2009 15:09 de ioanci pop
o intrebare simpla,la fete conteaza cantitatea spermei?adica se simt ele mai bine daca la baiat le vine mai mult?sau mai putin?
intrebarea nr2-marimea penisuluia afecteaza cantitatea spermei?da placerea care o simti?
intrebarea nr3-cantitatea ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginezi o fata? din 12 aug 2009 14:37 de Legiuitorul
Mai era enervant ca ea nu facea nimic, ea era goala toata si mie nu imi daduse jos nici pantalonii, se ocupa doar de saruturi. Mangaieri canci. Am intrebat-o daca vra 69..nu vroia. M-am chinuit la sfarsit o groaza sa o invat sa faca handjob. Aceeasi ...
Ce traiesc e un infern! din 12 aug 2009 14:19 de Firentze
Buna ziua!Sper sa nu va stresez cu problema mea prea tare,dar am nevoie de niste sfaturi... .Cu tata nu ma inteleg prea bine adica suntem aproape ca doi straini,doar cand avem nevoie de ceva unul de la altul vorbim... am doua surori si una sta cu ...
Re: Re: Ciudat ..... din 12 aug 2009 14:08 de Black_06
Intrebarea mi-am pus-o de nenumarate ori,si raspunsul este...NU,nu mai simt nimic...
De dragul a ce a fost intre noi am vrut sa fiu politicos,dragoste cu sila nu se poate....
Dar uite ca nu intelegeam atunci ce naiba se intampla...de ce sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despar din 12 aug 2009 13:49 de mona86
Poate ca ai dreptate...dar e prea devreme sa renunt la speranta..nu pot..inca nu pot
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartiri din 12 aug 2009 13:43 de valentine
Speranta la care faci tu referire este echivalentul sinuciderii. Nu te lasa sa mergi mai departe, sa iti construiesti propriul drum, singura si pe care el nu are acces.
Daca va vrea sa se intoarca, nu se va lovi de indiferenta ta, pentru ca va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 12 aug 2009 13:38 de mona86
Indiferenta?..nu intotdeauna..De ce trebuie sa ne gandim ca daca s-a terminat acum,s-a terminat pentru totdeauna?..In cazul meu,dupa 7 ani e normal sa cred ca "se intoarce"...inca imi place sa cred asta..Toti tindem sa credem asta la inceput,e ceva ...
SEX LA 12 ANI din 12 aug 2009 13:22 de S7unt
nu cred ca era cazu' sa iti incepi viata sexuala ca nu era sfarsitul lumii toate la timpul lor.........acest pas important pe care lai facut, momentan nu cred ca realizezi consecinte atrage dupa sine aceasta fapta sa nu crezi ca ai facut o fapta cu ...
Re: Re: Sange la contactele sexuale 1, 2, 3,.... S din 12 aug 2009 12:23 de simosimina
:)))))))))))))))))))))))))))))) Asta e chiar tare!!! :))) Mai fratilor dar sunteti fenomenali. Anatomia pentru voi este chineza? Sau cum?! Ca efectiv nu pot sa inteleg ce nivel de inteligenta aveti voi de puneti asemenea intrebari?!?!?!?! Mi se ...
Re: Re: Cum sa dezvirginezi o fata? din 12 aug 2009 12:03 de sweetgirl16
chir nu poti sa mai astepti...macar 1 an...2?:love:
Re: Re: Re: Cum sa dezvirginezi o fata? din 12 aug 2009 11:53 de simosimina
Frate...eu la 14 ani ...nici macar nu ma sarutasem ....Voi ati innebunit de tot la bun vb.
Nu fac pe comunista aici...dar totusi..la 14 ani..nici macar nu ai par acolo jos..si voi va ganditi la sex deja.. Si prietenul ala al tau...Doamne! ...
Re: Ciudat ..... din 12 aug 2009 11:46 de simosimina
Well...o rodea putin invidia pe faptul ca tu esti bine bine acum..si ea ..nu:)
Dar sincer acum..pe tine de ce te intereseaza chestia astA? Cumva mai simti ceva pentru ea? Ca sincer..daca nu ai avea nimic ..nu te-ar interesa o chestie..asa banala ...
Re: Ciudat ..... din 12 aug 2009 11:40 de sweetgirl16
era geloasa logic mai ales ca vorbeai cu actuala prietena la tel,iti dai seama ca nu a mai putut face fata situatiei...murea de gelozie dar ce sa-i faci...asta e daca nu a stiut sa te aprecieze:rolleyes::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 12 aug 2009 09:52 de the_gogu
o poveste foarte asemanatoare mi s-a intamplat acum 4 luni...tot dupa aproape 2 ani veneam eu bine duispus de la scoala ca eu chiulisem la ultmele 3 ore:rolleyes: si cum am ajuns acasa ma suna ea, eu nedumerit fiinca ea stia ca sunt la scoala...imi ...
Re: Buna din 12 aug 2009 02:58 de costin91
Parerea mea este ca esti cam mica sa-ti incepi viata sexuala.Consider ca ar trebui sa te mai gandesti chiar daca el isi doreste sa faceti sex, pentru ca tu trebuie sa-ti doresti la fel de mult si sunt de luat in calcul si consecintele sexului in ...
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 12 aug 2009 02:51 de Cezar09
bai fi atent sunt expert in sex, baiatul de mai sus are dreptate si trebuie sai zici ca o iubesti ,vrajeli si etc dar in primul rand zi ca o sa curga umpic sunge ia o sa fie asa :blink: dar u trebuie sa o faci sa se simta :love: cu tn io bagi tare si ...
Re: Buna din 12 aug 2009 02:23 de simosimina
Doar daca esti pregatita. Daca te iubeste te va astepta..asa este normal. Probabil este la varsta la care vrea sa experimenteze..
Nu vrei sa va certati din cauza asta si de aceea ai vrea sa cedezi? CHiar daca nu esti pregatita psihic? Mare ...
Re: 3 dorinte.. din 11 aug 2009 23:50 de sweety16
Mi-ar place sa am parul drept ca sa nu mai stau sa il indrept mereu cu placa,,,si mi-ar place f mult sa am ochii verzi sau albastri k sunt km scumpe lentilele si m-am plictist sa dau atatia bani pe ele.Si as mai vreau sa fiu mereu bronzata ca ...
Re: moment rusinos din 11 aug 2009 23:38 de sweety16
Omg...daca nu e kterink mai bn lsa- balta...e mult prea rusinos ca sa-l mai cauti...parerea mea.Eu cred ca as fi intrat in pamant de rusine.
Pagina 1331 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |