Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sfarsit din 11 aug 2009 11:21 de sweetgirl16
vai de capul lui...:mellow: lasa-l ca nu te merita,se vede clar ca nu ii pasa de tine...inca o dovada ca majoritatea baietilor nu prea au creier...asta e un lucru trist dar nu ai ce sa faci,incearca sa il uiti ca e cel mai bine:ok::love:
Sfarsit din 11 aug 2009 09:19 de anturika
Mda se pare ca telefonul este intradevar motiv de cearta si chiar de despartite..la nici 24 de ore de cand ne-am impacat.....ne-am despartit definitiv.....motivul? telefonul lui mobil.....eram in parc si ia cazut din buzunar..l-am ridicat si din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca prezervativul se rupe din 11 aug 2009 07:51 de Alex [Tm]
sansele sunt f f f mici DAR niciodata nu e 100% sigur .... parerea mea mai bine nu risti, decat dak a avea un copil nu te`ar deranja .... n`as da cateva minute de placere ca sa am nopti intregi de ganduri si griji :D
Re: Oare sunt insarcinata?? din 11 aug 2009 07:38 de Alex [Tm]
deci, pe acel canal pot sa ramana spermatozoizi DACA a fost un act sexual INAITE (gen dak o faci de 2 ori una dup alta) !!!!! dak nu, nu trebuie sa`ti faci griji, "pipi" curata tot .... cat despre menstruatie, si la prietena mea i`a intarziat 2 ...
Re: te simti complexat degeaba din 11 aug 2009 01:27 de Andrei69
As avea doua intrebari si doresc a le afla raspunsul de la cineva capabil,prefer un
doctor ,nu orice copil amarat sa mi-l dea.Am varsta de 16 ani fix si
dimensiunile penisului meu sunt:lungime-14 cmcircumferinta-11 cm Viata ... Re: Re: Prietenie dupa despartire? din 11 aug 2009 01:26 de sweety16
Mai dupa o relatie de 3-4 ani e cam greu.Pt daca relatia aia a durat atata timp trebuie sa fie un motiv destul de bn intemeiat pt a se ajunge la despartire, pt ca nu stai 4 ani cu o persoana ca sa realizezi k "nu mai merge".Asa in cazul relatilor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 aug 2009 01:08 de Firentze
Normal :lol: consultatie gratuita:>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 aug 2009 01:06 de sweetgirl16
daca devii ginecolog si o sa am vreo problema pot sa vin la tine la un control?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Organ din 11 aug 2009 00:55 de sweetgirl16
al treilea e acceptabil,nu e anormal,al doilea si primul...uh:x:x,mi-e rau deja,cred ca au devenit asa de la prea mult sex(exagerat):wacko:
Re: Re: Prietenie dupa despartire? din 11 aug 2009 00:46 de ExoticDream
Intr-adevar, suna mai elegant sa nu dispari in oceane de lacrimi si torente de vorbe grele, insa ma intreb cum ar fi dupa o luna de la despartire, cand sentimentele nu au ajuns inca la limita 0, cand exista atat de multe amintiri, obisnuinte, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Organ feme din 11 aug 2009 00:38 de Firentze
ai salvat poza in pece?urco pe imageshack sau tinypic sau photobucket.primele 2 nu necesita cont ultimul da.Am cautat in history.Multumesc de idee;)) uitasem de postul asta...
primele 2 site-uri reprezinta vulva care nu stiu daca e tocmai ok de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me !!! din 11 aug 2009 00:35 de Puffy
Mina pana la cot nu mi-a mai bagat-o :D:D(serios), dar ma gindeam si eu si acum tot ma gindesc , de ce oare n-am singerat ! Stiu ca se intimpla asa ceva , ca sa nu singerezi deloc... Dar sincer vorbind , nici nu stiu la ce sa ma gindesc acum ...
Re: Vreau sa raman gravida din 11 aug 2009 00:27 de ludmila
Salut,eu am aceeasi problema ca si tine numai ca eu incerc de 6 luni si degeaba.Dar cu 2 ani in urma am facut o mare prostie - am facut avort si acum imi pare rau nespus de mult.Cind vad pe strada pe cineva cu bebe mor de rusine si de "invidie" ca nu ...
Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 11 aug 2009 00:05 de sweetgirl16
mi-e rau:x :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vara. din 11 aug 2009 00:04 de ExoticDream
Este o dovada... palpabila (ha!) ca baietii se gandesc la sex cu toate capetele.....!
:D:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata din 10 aug 2009 23:55 de ExoticDream
Ti-am mai spus in alta parte ca "da".... Citeste acolo!
:D:D:D
AVERTISMENT! din 10 aug 2009 23:50 de ExoticDream
Hai lasa. Daca nu, te lasam noi.... nu sa ne dezvirginezi useritele, ci sa ne parasesti.
:ninja::ninja::ninja:
Re: Parintii mei fac sex! din 10 aug 2009 23:42 de ExoticDream
Tu te crezi a opta minune a lumii daca iti imaginezi ca parintii tai au facut sex o singura data in viata (atunci cand te-au conceput pe tine)! Sunt si ei oameni normali, ce ti se pare atat de ciudat? Mai degraba te-ai mira cand vezi ce scriu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rupere ate din 10 aug 2009 23:35 de ExoticDream
Da, si prima data, si a doua oara, si tot asa.... numai ca pe urma intra "la apa"!
:((:((:((
Re: Re: Oare sunt insarcinata?? din 10 aug 2009 22:16 de intrebari
nu sunt domne..am facut testul..sub asta e unul inchis;)
Pagina 1333 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||