Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sfarsit

din 11 aug 2009 11:21 de sweetgirl16

vai de capul lui...:mellow: lasa-l ca nu te merita,se vede clar ca nu ii pasa de tine...inca o dovada ca majoritatea baietilor nu prea au creier...asta e un lucru trist dar nu ai ce sa faci,incearca sa il uiti ca e cel mai bine:ok::love:

Sfarsit

din 11 aug 2009 09:19 de anturika

Mda se pare ca telefonul este intradevar motiv de cearta si chiar de despartite..la nici 24 de ore de cand ne-am impacat.....ne-am despartit definitiv.....motivul? telefonul lui mobil.....eram in parc si ia cazut din buzunar..l-am ridicat si din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca prezervativul se rupe

din 11 aug 2009 07:51 de Alex [Tm]

sansele sunt f f f mici DAR niciodata nu e 100% sigur .... parerea mea mai bine nu risti, decat dak a avea un copil nu te`ar deranja .... n`as da cateva minute de placere ca sa am nopti intregi de ganduri si griji :D

Re: Oare sunt insarcinata??

din 11 aug 2009 07:38 de Alex [Tm]

deci, pe acel canal pot sa ramana spermatozoizi DACA a fost un act sexual INAITE (gen dak o faci de 2 ori una dup alta) !!!!! dak nu, nu trebuie sa`ti faci griji, "pipi" curata tot .... cat despre menstruatie, si la prietena mea i`a intarziat 2 ...

Re: te simti complexat degeaba

din 11 aug 2009 01:27 de Andrei69

As avea doua intrebari si doresc a le afla raspunsul de la cineva capabil,prefer un doctor ,nu orice copil amarat sa mi-l dea.Am varsta de 16 ani fix si dimensiunile penisului meu sunt:lungime-14 cm
circumferinta-11 cm
Viata ...

Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 11 aug 2009 01:26 de sweety16

Mai dupa o relatie de 3-4 ani e cam greu.Pt daca relatia aia a durat atata timp trebuie sa fie un motiv destul de bn intemeiat pt a se ajunge la despartire, pt ca nu stai 4 ani cu o persoana ca sa realizezi k "nu mai merge".Asa in cazul relatilor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 aug 2009 01:08 de Firentze

Normal :lol: consultatie gratuita:>

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 aug 2009 01:06 de sweetgirl16

daca devii ginecolog si o sa am vreo problema pot sa vin la tine la un control?:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Organ

din 11 aug 2009 00:55 de sweetgirl16

al treilea e acceptabil,nu e anormal,al doilea si primul...uh:x:x,mi-e rau deja,cred ca au devenit asa de la prea mult sex(exagerat):wacko:

Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 11 aug 2009 00:46 de ExoticDream

Intr-adevar, suna mai elegant sa nu dispari in oceane de lacrimi si torente de vorbe grele, insa ma intreb cum ar fi dupa o luna de la despartire, cand sentimentele nu au ajuns inca la limita 0, cand exista atat de multe amintiri, obisnuinte, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Organ feme

din 11 aug 2009 00:38 de Firentze

ai salvat poza in pece?urco pe imageshack sau tinypic sau photobucket.primele 2 nu necesita cont ultimul da.Am cautat in history.Multumesc de idee;)) uitasem de postul asta... primele 2 site-uri reprezinta vulva care nu stiu daca e tocmai ok de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me !!!

din 11 aug 2009 00:35 de Puffy

Mina pana la cot nu mi-a mai bagat-o :D:D(serios), dar ma gindeam si eu si acum tot ma gindesc , de ce oare n-am singerat ! Stiu ca se intimpla asa ceva , ca sa nu singerezi deloc... Dar sincer vorbind , nici nu stiu la ce sa ma gindesc acum ...

Re: Vreau sa raman gravida

din 11 aug 2009 00:27 de ludmila

Salut,eu am aceeasi problema ca si tine numai ca eu incerc de 6 luni si degeaba.Dar cu 2 ani in urma am facut o mare prostie - am facut avort si acum imi pare rau nespus de mult.Cind vad pe strada pe cineva cu bebe mor de rusine si de "invidie" ca nu ...

Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin??

din 11 aug 2009 00:05 de sweetgirl16

mi-e rau:x :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vara.

din 11 aug 2009 00:04 de ExoticDream

Este o dovada... palpabila (ha!) ca baietii se gandesc la sex cu toate capetele.....! :D:lol::D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata

din 10 aug 2009 23:55 de ExoticDream

Ti-am mai spus in alta parte ca "da".... Citeste acolo! :D:D:D

AVERTISMENT!

din 10 aug 2009 23:50 de ExoticDream

Hai lasa. Daca nu, te lasam noi.... nu sa ne dezvirginezi useritele, ci sa ne parasesti. :ninja::ninja::ninja:

Re: Parintii mei fac sex!

din 10 aug 2009 23:42 de ExoticDream

Tu te crezi a opta minune a lumii daca iti imaginezi ca parintii tai au facut sex o singura data in viata (atunci cand te-au conceput pe tine)! Sunt si ei oameni normali, ce ti se pare atat de ciudat? Mai degraba te-ai mira cand vezi ce scriu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rupere ate

din 10 aug 2009 23:35 de ExoticDream

Da, si prima data, si a doua oara, si tot asa.... numai ca pe urma intra "la apa"! :((:((:((

Re: Re: Oare sunt insarcinata??

din 10 aug 2009 22:16 de intrebari

nu sunt domne..am facut testul..sub asta e unul inchis;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1333 din 3732
«   1 ... 1330   1331   1332   1333   1334   1335   1336 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare