Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 10 aug 2009 21:11 de florinelo
AUZI MAH AM JI IO o intrebare pt tn ...... prezervatyvul se pune si pe testicule?????
:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rupere atei din 10 aug 2009 20:22 de daniel
am si eu o intrebare....iti creste penisul cand o faci prima data?
Re: Durere vs. Placere din 10 aug 2009 18:26 de sweetgirl16
Parerea mea e ca in pat ambii parteneri trebuie sa fie satisfacuti nu numai unul.E destul de naspa prin ce treci,chestia e ca toti am trecem prin asa ceva.Daca ai facut-o doar de 4 ori de aici incolo nu ar trebui sa te mai doara,prietenul tau stie ca ...
Re: problemeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!111111 din 10 aug 2009 18:02 de sweetgirl16
nu ai cum sa fi insarcinata daca ai facut-o protejat,e posibil sa ai vreo infectie...eu stiu...sau sa-ti fi venit ciclu:unsure: mergi la un ginecolog, si vei sti sigur,bafta:ok::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: escapelle!!!!! din 10 aug 2009 17:45 de sweetgirl16
nu are cum sa ramana insarcinata daca a luat pastila,mai ales daca a luat-o la timp:ok:e fff sigura,stai linistit
Re: Sange dupa ce prietena mi-a atins penisul... din 10 aug 2009 17:33 de Ninio
Sant sigur ca ai facut tu ceva,si prietena mea imi facea la fel cand dorea sa mergem la mine;)poate tea zgariat.Daca tea strans sau tea excitat tare e posibil sa nu fi simtit daca cumva tea zgariat
Re: Un material interesant din 10 aug 2009 16:49 de valentine
Chestia asta suna interesant pentru mine si as aprecia daca ai putea sa o dezvolti. E chiar interesanta teoria asta cu nivelul testeronului si reactiile celor din jurul tau in functie de nivelul acestuia.
Pentru cei "neavizati" poate suna ...
Re: Dimensiunea normala a penisului? din 10 aug 2009 16:40 de Anonim
ma prostule nai treaba daca ai 17 cm e bine :ok: mie cum a inceput sa imi vina prezervativu nu mam mai uitat la marime;)
Re: Re: tot Postinor 2 din 10 aug 2009 14:06 de danutza
am si eu la voi o intrebare: daca am avut contact sexual neprotejat, nu a ejaculat in vagin, ci afara, am luat postinor dupa vreo 10 ore de la primul cotact sexual. Dupa ce am luat pastila am mai avut inca doua contacte sexuale, la fel ca primul, ...
Re: Mi'e frica de erectie... din 10 aug 2009 13:50 de fra
dar dupa ce acel lichid iese nu se mai scoala...numa de jumate parca...si...etc...ce se intampla ce pot face?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erectie -> lichid transpar din 10 aug 2009 13:45 de fra
deci si yo patesc la fel...dupa vreo 20 de min de preludiu etc. sau la niste atingeri mai "apropiate" iese acel lichid alb vascos plm..si nu se mai scoala...dece?
Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin? din 10 aug 2009 13:23 de the_blak
Hai sa te dizvirginezi io:devil:
Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 10 aug 2009 11:15 de anonim
may eo am fakt un jok al minti dar akum dak ea e mai desteapta sau nu nu pot sami dau seama bine..nush ce poti sai ceri la 14 ani dar dak ati in ce hal arata...femeia vroia so facem..ji iam zis k eo am auzit k e gaurita...iar ia mia zis sa mergem la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vara. Pant din 10 aug 2009 11:00 de Guest
fetele cred ca marimea lui "mr big" (nice name btw) e controlata voit?chiar daca nui nimic intre ei la imbratisare tot se trezeste putin.stie el ce stie:devil:
Re: IKARIAM din 10 aug 2009 10:34 de da;)
Re: Re: Re: Re: Cum sa cuceresc o fata? din 10 aug 2009 04:15 de maryus
cate am citit pe forumul asta...
Exotica ,cred ca stii ca normal un baiat trebuie sa CUCEREASCA o fata si nu invers (ca unei fete ii place un baiat asta nu inseamna ca a fost cucerita si chiar si asa daca baiatului nui place de ea ea trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vara. Pantaloni su din 10 aug 2009 03:23 de mikinz
:)) :)) asta e cel mai tare raspuns.
am depasit etapa aceea cu ce zice daca-l simte si apropo, ce mi-a zis o fata:
" ciudat ar fi sa nu-l simt "
Re: Re: Re: Re: Re: Arta seducţiei, de la Casanov din 10 aug 2009 03:05 de Pasaroi_Cuminte
Ok , acum am facut ochi. La 3.01 caut particula elementara.Unde naiba am pus-o . :D
Re: Re: Re: Re: Arta seducţiei, de la Casanova la din 10 aug 2009 02:59 de ExoticDream
Citeste-o pe prima si vei gasi ceva quarcuri si leptoni, chiar daca in forma quasimetaforica....
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Exista o durata limita a iubir din 10 aug 2009 02:50 de ExoticDream
Din pacate, niciodata nu putem baga mana in foc pentru altcineva in afara de propria noastra persoana, nu putem sti cum vor evolua/involua sentimentele partenerului, nu putem extrapola chiar daca de-a lungul unui interval de timp destul de mare ...
Pagina 1334 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |