Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 aug 2009 12:38 de sweetgirl16
Daca ii mai dai o sansa incearca sa retii niste lucruri:nu-i mai controla telefonul,nu sta bosumflata si spune-i in fata ce nu iti convine,ofera-i libertate si mai ales fara interogatoriu,da importanta aspectului tau fizic,nu mai incerca sa il ...
Re: Relatie intre un fumator si un nefumator!!! din 8 aug 2009 12:16 de simosimina
si iubitul meu fumeaza..iar eu nu..bine mai trag si eu cate un fum doua cateodata:))
Am fost si eu fumatoare inraita in liceu, insa din anul II de facultate m-am lasat:) si acum fumez ft rar o tigare..maxim doua :)
Nu m-am ingrasat ca le-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre un fumator s din 8 aug 2009 12:12 de madagascar
Urasc femeile negre cum urasc fumatul :)) :)) nu conteaza :(
Si in plus ganditiva-ti cati bani puteti economisi daca va-ti lasa de tigari...
Re: Vitaminele din 8 aug 2009 12:10 de simosimina
well..eu am 23 de ani..am tot 1.62..si tot 48 de kg :))
Si crede-ma ca nu vreau sa ma ingras deloc:))
As arata oribil mai grasa.
Pentru ca la inaltimea pe care o avem noi, trebuie sa avem maxim 51 kg...sa nu depasim. Eu am noroc ca am un trup ...
Re: Vitaminele din 8 aug 2009 12:06 de DarkAngel
Daca consideri ca nu este ceva in regula cu metabolismul tau... te duci iti faci niste analize vezi ce nu este in regula (ce lipsuri ai) dupa care iei analizele respective te duci cu ele la un medic de spicialitate si ala iti va spune ce este nevoie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiec din 8 aug 2009 11:39 de metaforic
ce situatie jenanta... pentru unii.. mi-e sila :(
Eu tind din ce in ce mai mult sa cred ca unii dintre voi va straduiti sa fiti asa. Chiar depuneti reale eforturi pentru a atinge asemenea nivele de incapacitate. De parca ati fi citit toti o carte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre un fumator si un din 8 aug 2009 10:38 de metaforic
Ce vrei sa spui cu femeile negre?
Nu, asta simti acum ca esti ne. Daca ai fi ai simti altceva.
Re: Arta seducÅĢiei, de la Casanova la Superman din 8 aug 2009 03:35 de valentine
Nu stiu ce e de comentat atat timp cat tehnicile s-au schimbat dealungul timpului, dar scopul a ramas acelasi. Fie ca este vorba de confirmarea talentelor, fie ca este vorba de satisfacerea nevoilor sexuale, fie ca este vorba de gasirea unei ...
Re: Vitaminele din 8 aug 2009 01:55 de ExoticDream
[b]Maine iti voi muta subiectul la sectiunea "Altele"!!![/b]
P.S. Excelent serialul acela, pacat ca (momentan) nu mai avem episoade....
:((:((:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 aug 2009 01:46 de ExoticDream
Trei zile nu sunt chiar o perioada de pauza imposibil de acceptat, da-i aceasta (ultima) sansa de a se gandi daca mai vrea relatia asta, mi se pare evident ca asa nu puteti continua. Comportamentul lui este prea ciudat ca sa poata fi pus doar pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pentru fete (il din 8 aug 2009 01:29 de ExoticDream
Ca ai invatat sa faci sex oricand se iveste ocazia am inteles, intelege si tu ca mai trebuie sa inveti cum sa te exprimi pe-aici, incearca sa folosesti cuvinte din dictionar, sexul fiind principala preocupare a multora, s-au inventat suficienti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vag din 8 aug 2009 01:25 de Guest
pura curiozitate.desi daca plec in desert si e incapator sar putea sa fie o idee buna.
Re: Re: masaj erotic femei din 8 aug 2009 01:15 de Guest
ba depinde de cei place. si de ceti place in fine.o iei inceeeet de jos in sus, o atingi usor, ii spui co iubesti etc.preludiu ba.sau daca tipa e excitata tare si vrea sex treci mai repede la actiune.
Re: Paranoia din 8 aug 2009 01:06 de ExoticDream
Curat paranoia! Pai daca "micul lui prieten nu a fost implicat deloc", de unde ar putea pandi pericolul?!? La voi in casa cresc spermatozoizi pe clante?!?
:blink::wacko::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 aug 2009 00:45 de RAZVAN
sal....dau cont pe FILELIST cu ratie buna,dau cont pe BATTLEKNIGHT cu 32.000 prada castigata,dau cont pe THE PIMPS cu 2.000.000$ in cont,si am si 3 invitatii pe extremezone(tracker romanesc)........pt mai multe detalii ma gasiti pe id-ul: [b]Fara ...
Dau conturi de jocuri online si trackere romanesti din 8 aug 2009 00:44 de RAZVAN
sal....dau cont pe FILELIST cu ratie buna,dau cont pe BATTLEKNIGHT cu 32.000 prada castigata,dau cont pe THE PIMPS cu 2.000.000$ in cont,si am si 3 invitatii pe extremezone(tracker romanesc)........pt mai multe detalii ma gasiti pe id-ul: ....[b]Fara ...
Re: masaj erotic femei din 8 aug 2009 00:11 de SORIN28
Incearca tu sa-i faci masaj la picioare la una care se gadila...sa vezi ce picior in gura primesti cadou.
Daca e ok...nu faci masaj doar la picioare...tot corpul :-` ...s-o vezi atunci :devil:
Re: vitaminele din 7 aug 2009 23:59 de Firefox
la partea cu "ajungi obeza" mama ta are putina dreptate.. caci vitaminele nu contin doar "vitamine" si.. daca sunt folosite in exces.... daca vrei sa te ingrasi e partea a doua.. dar nu o sa ajungi la o greutate dorita.. ori peste ori sub. Chestia e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Help me !!! din 7 aug 2009 23:47 de Firefox
.... daca stiai nu apareau intrebari "banale"... acu lasa-o moarta...
Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baiat din 7 aug 2009 21:56 de nuka
Pagina 1337 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |