Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Daca prezervativul se rupe dup

din 9 aug 2009 14:29 de adrinel

Am citit despre acea picatura..si pot spune k m-am linistit...dar chiar nu poti ramane cu toate k , curge acel lichid ? sa zicem ca eu nu am mai facut sex si masturbat de 3 zile ... si apoi o fac cu ea ... fara prezervativ ... asta inseamna ca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefo

din 9 aug 2009 13:56 de SORIN28

Imi pare rau sa te dezamagesc...nu imi place...mai bine ti-as fi scris "Date'n p... mea" ca tot sunt fan Parazitii Si tot nu mi-ai spus ce te face sa crezi ca esti superior...daca, si doar daca, ce cauti tu aici printre noi, astia ...

Re: Virgin la 24 de ani

din 9 aug 2009 13:44 de Zsu

Eu iti zic o chestie care nu cred ca o sa o auzi prea des de la nimeni.. Trebuie sa faci primul PAS ...pana nu iti cauti spiritul de aventura ,chiar da faci o gafa sau badaranie nu conteaza...faci contactul si incepi viata sexuala.. dar tine ...

Re: Oare sunt insarcinata??

din 9 aug 2009 13:15 de metaforic

Stai linistita, nu esti insarcinata. Nu te mai panica aiurea ca de aia iti intarzie ciclul. Ai fi surprinsa daca ai sti cat de mult influenteaza gandurile dar in special emotiile menstruatia. Desi nu esti insarcinata dute la farmacie si cumpara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me !!!

din 9 aug 2009 12:44 de crisexpert

punctul g e intre sani nu in vagin! acum serios: (sau nu) daca si-a bagat mana pana la cot intrebarea e de ce n-ai sangerat?poate n-ai himen.cred ca aasta a indus-o in eroare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help me !!!

din 9 aug 2009 11:30 de Puffy

da nu se mai intimpla, chiar si in viata : ca stii sau cunosti ceva , dar nu esti sigur de aceasta , sau ai dubii :huh:

Re: Re: Re: Problema cu boasele

din 9 aug 2009 10:12 de metaforic

daca e aproximativ dublu sau chiar mai mare dute.

Re: Re: Prietena mea a facut o greseala oare?

din 9 aug 2009 09:49 de metaforic

Dap, asa e. Toata lumea face numai tu nu. Injura-i da-i in... auzi tu ce tupeu pe ei, in locul tau ceream si adresa ei sa ma duc personal sa le zic parintilor si ii dadeam si vreo 2 palme. :lol::lol: Acum lasand gluma la oparte sa stii ca ai ...

Re: Re: Problema cu boasele

din 9 aug 2009 09:14 de untIp

Trebui sa ma duc ca ala din dreapta e mult mult mai mare Multumesc

Re: Problema cu boasele

din 9 aug 2009 08:54 de metaforic

E normal, linisteste-te. Dute la medic doar daca unul este cu mult mai mare decat celalalt, dar daca diferenta nu e chiar mare e ceva normal. Nimeni nu le are perfect egale.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul.

din 9 aug 2009 08:13 de metaforic

ai uitat sa pui "G'yeah!" la urma 1. Un tanar artist de la noi spunea acum vreo 2 ani "baietii au pretentii, dar vorbesc de scoala vietii la fel ca analfabetii" -> ti se potriveste perfect! 2. Apropo de 11 ani... la varsta aia imi placea sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Motivele pentru care faceti sa

din 9 aug 2009 04:48 de the_gogu

ma faci sa rad...dar de data asta ma abtin si in caz de nu ai vazut...chiar daca esti virgin in titlu scrie motivele pentru care ati facut SAU ATI FACE...deci intra toata lumea aici...daca nu ai face niciodata e treaba ta nu trebuie sa faca ...

Re: masura

din 8 aug 2009 23:50 de mirko 21

Da va creste, poti sa faci cata laba vrei si sa faci sex cat vrei.iti spun din proprie experienta.

Re: SEX LA 12 ANI

din 8 aug 2009 19:57 de zanis

k deci nu conteaza puteai sa fi de cand teai nascut cu el:)) frate undele dintre voi sunteti chiar proaste si eu eu am 12 ani si nu mam gandit pana akm la sex:)) si u dc il practici..marog depinde de inteligenta..si ar trb sa le spui;) chiar daca ...

Problema cu testiculele

din 8 aug 2009 18:24 de untIp

salut am 13 ani si coiul stang este mai mic decat cel drept daca pun mana pe ce stang se simte foarte mic .. si cel drept e mare .. Am probleme tre sa merg la doctor ..inca nu le-am spus parintilor ... mai intai va intreb pe voi..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa invat

din 8 aug 2009 17:16 de DELIA

BEA O BERE SA AI CURAJ DESKIDE GURA CU INCREDERE TOTUL VA FI OK.DACA NU SE VA PRIMI FATA VA CREDE CA EA NU STIE SA SARUTE.SUCCESE MARI

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...su

din 8 aug 2009 16:22 de SORIN28

Ce te face sa crezi ca esti superior? Parerea mea...cred ca si un pustan de 11ani iti da lectii de viata:ok:

Re: dau conturi de jocuri online si trackere roman

din 8 aug 2009 15:28 de RAZVAN9

gata....mi-am facut cont:acum cei care doriti unu dintre aceste conturi dati-mi un mesaj sa va dau idul meu sa dati-mi mesaj cu idul vostru .....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: escapelle!!!!!

din 8 aug 2009 15:00 de simosimina

Nu sunt sanse sa ramana insarcinata. Pastila asta este sigura 100%!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea a fac

din 8 aug 2009 13:32 de Guest

Daca ii pare rau plange si tot tacamu asta inseamna ca a invatat ceva.fii alaturi de ea.dar ai grija sa nu urasca barabtii si sa se teama pe viitor de sex.no lasa sa stea singura si deprimata.scoateo in lume!parintii nu pot afla daca ea tace.tu nu o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1336 din 3731
«   1 ... 1333   1334   1335   1336   1337   1338   1339 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare