Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Himen rupt dupa cadere de pe bicicleta din 7 aug 2009 09:32 de pacpac
eu cred fata nu s-a mai suportat si s-a f..t.I-a zis cineva sa zica parintilor ca a cazut in ghidonul bicicletei in caz ca o duce la ginecolog pt un control si afla ca nu mai este,iar acum ea a venit aici cu vrajeala asta sa vada daca noi ...
Re: Ati facut sau ati face sex in locuri publice? din 7 aug 2009 09:22 de pacpac
da am facut.in parc,pe banca in fatza blocului iar vecinii sotiei erau pe banca de la scara alturata:))) ,dar am avut grija sa nu-si deaseama ce facem.In scara blocului am facut de foarte foarte foarte foarte multe ori,eram dese ori intrerupti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiect de din 7 aug 2009 09:15 de pacpac
daca il iubesti mai da-i o sansa.Lasa-l sa-ti explice ce s-a intamplat sivezi ce zice.Eu zic sa il ierti totusi pt ca nu sti ce a facut cu aia,poate nici nu s-a culcat cu ea.Eu am insealt-o pe sotie de 2 ori,a aflat si m-a iertat iar acum ...
Re: Re: Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 7 aug 2009 05:04 de Bozgoru
terminati mah cu tampeniile astea.. cu arginla.. cu spuma de taur... cu frunze de mesteaca-n ..cu kakat.. nu conteazace te dai in exterior.. ci in ,,interior,,... duceti-va la dermatolog.. iar daca o sa va prescrie ,,roaccutane,, scapati 100%.. e un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Relatie de prietenie sexe dife din 7 aug 2009 03:02 de ExoticDream
Sunt de aceeasi parere, desi spun asta cu regret. Am ajuns la aceasta concluzie atat in urma experientei personale, cat si a celor din vecinatatea mea, precum si mai multor studii realizate de psihologi.
Acum cativa ani inca mai credeam ca ...
Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca? din 7 aug 2009 02:26 de ExoticDream
"Cand vreau eu" nu inseamna un moment anume, ci sa zicem pe parcursul unei zile intregi.... Daca el nu simte din interior aceasta dorinta in 1-2 zile, de exemplu, iar eu simt de vreo n ori pe zi, inseamna ca nu prea suntem compatibili in modul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre un fumator s din 7 aug 2009 02:13 de ExoticDream
Presupunand ca aceasta situatie ar avea loc la catva timp de la inceputul relatiei, sunt doua moduri in care ti-as putea raspunde:
1. Daca m-ar supune unui asemenea santaj (quasi)emotional, i-as putea spune sa nu-l mai chinuie intrebarile ...
Re: Re: Re: Ganduri serioase sau nu? din 7 aug 2009 01:49 de ExoticDream
Dupa parerea mea, nu trebuie sa-ti faci iluzii, mai ales la 15-18, poate chiar 20 de ani, nu cred sa existe prea multi baieti care sa aiba in minte o relatie extrem de serioasa cu o fata aflata inca in adolescenta (ma refer in primul rand la ...
Re: Relatie intre un fumator si un nefumator!!! din 6 aug 2009 23:52 de BBU
N-are nici o treaba tigara cu metabolismul...
N-are nici o treaba fumatul cu corpul...
N-are nici o treaba fumatul cu nimicc...
Este doar o chestie de viciu atata tot ca-ti creeaza nicotina in sange ,nu mai ai rezstenta aeroba,si faci ...
Re: Re: Re: Re: Help me !!! din 6 aug 2009 22:44 de Puffy
myxaxa .. acuma total ma iai pe mine deja la misto:unsure: , cum sa nustiu , clar ca stiu , pur si simplu se mai intimpla sa apara asa intrebare''banala'' desigur.. dar pina acum nu m-am prea informat de treaba asta, pentru ca nu am avut un ...
Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatul din 6 aug 2009 22:27 de Guest
tu poti sami 'popi' doar o anumita parte a corpului.
nare nimic daca o onhititi.cata puteti inghiti?dar nu mi se pare normal ca el sa va oblige so inghititi.daca face asta il dati dracu.eu nas obligao sa faca nimic din ce nu vrea.
e putin mai greu ...
Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga? din 6 aug 2009 18:52 de sweetgirl16
normal,dar nu a fost asa din prima.Dupa un timp...:flowers:
Re: Help me !!! din 6 aug 2009 18:22 de simosimina
punctul G se afla mult in spatele himenului. Himenul se afla exact la intrarea in vagin. Daca iuitul ti-a bagat 2 degete...e clar ca nu mai esti virgina...crede-ma...
Odata ce ai introdus ceva acolo...nu mai esti virgina.
Repet...himenul este ...
Re: Re: Re: Re: probleme cu penisul din 6 aug 2009 17:32 de cristianDoct
[stai ma cal, nu ai nimic...e perfect normal...la primu contact sexual ata se va intinde ..normal ca va durea putin dar dupa nu o sa mai ai probleme iti zic din propria piele...am patito la fel si nu necesita operatie chirurgicala atat timp cat ...
Re: RE : Se poate sa ramana insarcinata ??? din 6 aug 2009 17:22 de Bogdy_Style
da sunt sanse sa ramana insarcinata mai ales dupa atatea reprize neprotejate... ar trebui sa ia anticonceptionale cat mai repede, nu are rost sa amanati pana e prea tarziu, cu cat ia mai repede cu atat mai bine, in maxim 72 de ore..
Himen vs punctul G din 6 aug 2009 17:06 de Puffy
prietenul meu reuseste foarte ushor sa imi stimuleze puctul G , sh pot sa spun ca am nishte senzatii super tari . Dar una nu inteleg , daca Puctul G se afla la 3-5 cm dupa intrarea in vagin ,atunci himenul se afla mai adinc de puctul G da ??? de ce ...
RE : Se poate sa ramana insarcinata ??? din 6 aug 2009 15:39 de n00b21
am facut cu prietena mea :
prima data cu prezervativ.... totul a decurs normal :)
a2a oara fara prezervativ la intervat de 5 - 10 minute :) dupa ce m`am terminat prima data m`am sters bine :-? ... evident nu mi`am dat drumu in ea :) ...
a3a oara ...
Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 6 aug 2009 12:15 de sweetgirl16
si eu la fel cred:love:love is in the air:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: scurgere??? din 6 aug 2009 12:05 de sweetgirl16
daca mai astepti mult o sa iti dai seama cand ii creste burtica:ok:
Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fost virgina? din 6 aug 2009 11:46 de valentina
:unsure:si eu am avut o situatie asemanatoare,mi.am inceput viata sexuala anul trecut,am 21 de ani si primul barbat din viata mea e chiar sotul meu si nu mi.a curs sange deloc prima oara,nici a 2.a,nici a3a oara,ci a4.a dar decat m.am patat pe ...
Pagina 1339 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |