Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Himen rupt dupa cadere de pe bicicleta

din 7 aug 2009 09:32 de pacpac

eu cred fata nu s-a mai suportat si s-a f..t.I-a zis cineva sa zica parintilor ca a cazut in ghidonul bicicletei in caz ca o duce la ginecolog pt un control si afla ca nu mai este,iar acum ea a venit aici cu vrajeala asta sa vada daca noi ...

Re: Ati facut sau ati face sex in locuri publice?

din 7 aug 2009 09:22 de pacpac

da am facut.in parc,pe banca in fatza blocului iar vecinii sotiei erau pe banca de la scara alturata:))) ,dar am avut grija sa nu-si deaseama ce facem.In scara blocului am facut de foarte foarte foarte foarte multe ori,eram dese ori intrerupti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiect de

din 7 aug 2009 09:15 de pacpac

daca il iubesti mai da-i o sansa.Lasa-l sa-ti explice ce s-a intamplat sivezi ce zice.Eu zic sa il ierti totusi pt ca nu sti ce a facut cu aia,poate nici nu s-a culcat cu ea.Eu am insealt-o pe sotie de 2 ori,a aflat si m-a iertat iar acum ...

Re: Re: Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!?

din 7 aug 2009 05:04 de Bozgoru

terminati mah cu tampeniile astea.. cu arginla.. cu spuma de taur... cu frunze de mesteaca-n ..cu kakat.. nu conteazace te dai in exterior.. ci in ,,interior,,... duceti-va la dermatolog.. iar daca o sa va prescrie ,,roaccutane,, scapati 100%.. e un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie de prietenie sexe dife

din 7 aug 2009 03:02 de ExoticDream

Sunt de aceeasi parere, desi spun asta cu regret. Am ajuns la aceasta concluzie atat in urma experientei personale, cat si a celor din vecinatatea mea, precum si mai multor studii realizate de psihologi. Acum cativa ani inca mai credeam ca ...

Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 7 aug 2009 02:26 de ExoticDream

"Cand vreau eu" nu inseamna un moment anume, ci sa zicem pe parcursul unei zile intregi.... Daca el nu simte din interior aceasta dorinta in 1-2 zile, de exemplu, iar eu simt de vreo n ori pe zi, inseamna ca nu prea suntem compatibili in modul de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre un fumator s

din 7 aug 2009 02:13 de ExoticDream

Presupunand ca aceasta situatie ar avea loc la catva timp de la inceputul relatiei, sunt doua moduri in care ti-as putea raspunde: 1. Daca m-ar supune unui asemenea santaj (quasi)emotional, i-as putea spune sa nu-l mai chinuie intrebarile ...

Re: Re: Re: Ganduri serioase sau nu?

din 7 aug 2009 01:49 de ExoticDream

Dupa parerea mea, nu trebuie sa-ti faci iluzii, mai ales la 15-18, poate chiar 20 de ani, nu cred sa existe prea multi baieti care sa aiba in minte o relatie extrem de serioasa cu o fata aflata inca in adolescenta (ma refer in primul rand la ...

Re: Relatie intre un fumator si un nefumator!!!

din 6 aug 2009 23:52 de BBU

N-are nici o treaba tigara cu metabolismul... N-are nici o treaba fumatul cu corpul... N-are nici o treaba fumatul cu nimicc... Este doar o chestie de viciu atata tot ca-ti creeaza nicotina in sange ,nu mai ai rezstenta aeroba,si faci ...

Re: Re: Re: Re: Help me !!!

din 6 aug 2009 22:44 de Puffy

myxaxa .. acuma total ma iai pe mine deja la misto:unsure: , cum sa nustiu , clar ca stiu , pur si simplu se mai intimpla sa apara asa intrebare''banala'' desigur.. dar pina acum nu m-am prea informat de treaba asta, pentru ca nu am avut un ...

Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatul

din 6 aug 2009 22:27 de Guest

tu poti sami 'popi' doar o anumita parte a corpului. nare nimic daca o onhititi.cata puteti inghiti?dar nu mi se pare normal ca el sa va oblige so inghititi.daca face asta il dati dracu.eu nas obligao sa faca nimic din ce nu vrea. e putin mai greu ...

Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga?

din 6 aug 2009 18:52 de sweetgirl16

normal,dar nu a fost asa din prima.Dupa un timp...:flowers:

Re: Help me !!!

din 6 aug 2009 18:22 de simosimina

punctul G se afla mult in spatele himenului. Himenul se afla exact la intrarea in vagin. Daca iuitul ti-a bagat 2 degete...e clar ca nu mai esti virgina...crede-ma... Odata ce ai introdus ceva acolo...nu mai esti virgina. Repet...himenul este ...

Re: Re: Re: Re: probleme cu penisul

din 6 aug 2009 17:32 de cristianDoct

[stai ma cal, nu ai nimic...e perfect normal...la primu contact sexual ata se va intinde ..normal ca va durea putin dar dupa nu o sa mai ai probleme iti zic din propria piele...am patito la fel si nu necesita operatie chirurgicala atat timp cat ...

Re: RE : Se poate sa ramana insarcinata ???

din 6 aug 2009 17:22 de Bogdy_Style

da sunt sanse sa ramana insarcinata mai ales dupa atatea reprize neprotejate... ar trebui sa ia anticonceptionale cat mai repede, nu are rost sa amanati pana e prea tarziu, cu cat ia mai repede cu atat mai bine, in maxim 72 de ore..

Himen vs punctul G

din 6 aug 2009 17:06 de Puffy

prietenul meu reuseste foarte ushor sa imi stimuleze puctul G , sh pot sa spun ca am nishte senzatii super tari . Dar una nu inteleg , daca Puctul G se afla la 3-5 cm dupa intrarea in vagin ,atunci himenul se afla mai adinc de puctul G da ??? de ce ...

RE : Se poate sa ramana insarcinata ???

din 6 aug 2009 15:39 de n00b21

am facut cu prietena mea : prima data cu prezervativ.... totul a decurs normal :) a2a oara fara prezervativ la intervat de 5 - 10 minute :) dupa ce m`am terminat prima data m`am sters bine :-? ... evident nu mi`am dat drumu in ea :) ... a3a oara ...

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 6 aug 2009 12:15 de sweetgirl16

si eu la fel cred:love:love is in the air:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: scurgere???

din 6 aug 2009 12:05 de sweetgirl16

daca mai astepti mult o sa iti dai seama cand ii creste burtica:ok:

Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fost virgina?

din 6 aug 2009 11:46 de valentina

:unsure:si eu am avut o situatie asemanatoare,mi.am inceput viata sexuala anul trecut,am 21 de ani si primul barbat din viata mea e chiar sotul meu si nu mi.a curs sange deloc prima oara,nici a 2.a,nici a3a oara,ci a4.a dar decat m.am patat pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1339 din 3731
«   1 ... 1336   1337   1338   1339   1340   1341   1342 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare