Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare ptr fete!

din 5 aug 2009 00:29 de Alessandra

WTF??:blink::blink: ce ar fi daca si fetelor le-ar fi placut sa puna ele mana pe bucutzele tale?:p:rolleyes:

Hihi

din 5 aug 2009 00:23 de Alessandra

Hm, poate e mai bine sa primesti tu placere cand te atinge nu el ceva masaj ar fi super daca baiatu e skilled:p

Re: Re: Re: Re: Re: s-a terminat cu copilaria

din 4 aug 2009 23:47 de Firentze

Vezi tu daca le dai prea multa libertate nu-i bine! Adica mi se pare corect si sunt de aceasi parere cu tine sa-i lasi sa-si traiasca adolescenta,dar cu limite!Sa-l lasi sa iasa,sa fumeze(ca si tu presupun ca o faci),dar totusi cu drogurile ...

Re: Re: Re: Re: s-a terminat cu copilaria

din 4 aug 2009 23:42 de sweety16

Pana la un punct sunt de acord cu tine...pe la 11-12-13 ani da e normal sa stea la calculator sa mai iasa si afara sa fie oarecum sociabil sa aiba priteni.Eee de la 14-15 ani incolo gata cu statu toata ziua la calculator.Mi se pare normal sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTA IV

din 4 aug 2009 23:38 de Black_06

Ochii albastrii:love::love::love:.... Daca nu te i-a el de sotie te i-au eu :lol::lol:....

Re: Re: Re: Re: s-a terminat cu copilaria

din 4 aug 2009 22:57 de vladbodan

sincer , decat sa am un copil ca tine care baga bani in pc si pana la urma rezulta zero viitor din el,ca daca ai face ceva din chestia asta, ai fi facut-o de mult si nu mai tarziu... nu tu comunicare cu societatea, nu tu miscare, nu nimica, te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre un f

din 4 aug 2009 22:00 de Firentze

Intr-adevat daca faci sport te poti mentine dar sincer eu una nu ma pot abtine de la chipsuri:D si mananc si dupa ora 6 si deobicei prajeli...arat inca bine nu se stie mai tarziu;)) a si fac exercitii:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt incepatoare:

din 4 aug 2009 21:49 de Jo

ei bine eu zic sa mai astepti, daca nu te simti inca pregatita. nu te obliga nimeni. ai putea sa discuti cu el tema asta..:ok:

Re: Re: Re: Serios...

din 4 aug 2009 20:41 de omu_negru

man...eu nu am mai intrat de un car de ani pe acest site si am aceeasi parere...daca toate au fost asa inseamna ca nu am pierdut mare lucru pe aici :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie intre un fumator si un

din 4 aug 2009 16:45 de anturika

Da sunt constienta ca nu este bun..dar fumez de 9 ani si imi este greu sa ma las ...am incercat cu gume..cu ceaiuri..dar degeaba..tentatia este mare...in jurul meu toti fumeaza cu exceptia iubitului....mama, tata,sora,cumnatu, prietena ...

Re: Re: Re: Re: Relatie intre un fumator si un nef

din 4 aug 2009 16:41 de madagascar

Eu nu va pot intelege pe voi astea fumatorii..nu am pus in viata mea in gura si nici nu ma atrage :( e ca o femeie neagra pentru mine :)) Si in plus daca mananci sanatos..nu cipsuri sau alte chimicale si daca faci miscare...orice fel de ...

Re: Re: Relatie intre un fumator si un nefumator!!

din 4 aug 2009 16:11 de Firentze

Asa este!Dar daca cel fumator are respect de persoana iubit macar un pachet de gume din doazare ar trebui sa aiba la el/ea :)):D

Re: Relatie intre un fumator si un nefumator!!!

din 4 aug 2009 15:14 de baby

daca fumezi o tigara-doua / zi nu ar fi problema. oricum e oribil ca nefumator sa saruti un fumator:ermm:

Re: Re: Penis stramb!

din 4 aug 2009 14:48 de Vraci

Hai sa-l lamuresc eu! Trebuie in primul rand sa-ti pui un tifon la nas, sa-ti ungi penisul in special capul, cu fecale si sa stai fara chiloti reprize de 2 ore pe zi. Atentie cum distribui fecalele pe capul penisului. Daca-l ai pe dreapta trebuie ...

Re: Relatie intre un fumator si un nefumator!!!

din 4 aug 2009 14:18 de DarkAngel

Pai majoritatea cand se lasa de fumat au tendinta de a manca (unii dulciuri altii mancare) si mancand mai mult decat deobicei este normal sa creasca greutatea corporala. Dar incearca sa te lasi de fumat si sa te apuci de un sport.... Facand asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Prezevativul impiedica?

din 4 aug 2009 14:17 de simosimina

Lasa mai. Ce daca esti la inceput. Omul nu se naste invatat..el invata si experimenteaza pe parcurs;)

Re: Re: Pete rosii pe penis

din 4 aug 2009 14:15 de ionut

Re: Re: as vrea sa raman insarcinata

din 4 aug 2009 13:31 de alexxa060786

daca nu vrea un copil cu tine dupa 3 ani ari nu e pregatit ori nu vrea un viitor cu tine .parerea mea e sa nu faci un copil cu un om care nul doreste ,pt ca ori poateb sa va uneasca orin sa va separe si o sa ai de suferit tu si fiinta care nu are ...

Re: URGENT!!!! Test de sarcina pozitiv ,dupa avor

din 4 aug 2009 12:54 de sweetgirl16

nu are cum,dupa avort as putea zice ca e normal:ok:

Re: Prezevativul impiedica?

din 4 aug 2009 12:51 de sweetgirl16

nu are cum sa impiedice vreo pozitie:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!