Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foot fetis

din 3 aug 2009 13:29 de justfeet

Nu contest ...traiasca naturaletea in toata splendoarea ei, dar o culoare de bun gust, da piciorului o nota aparte. Nu stiu daca e chiar un fix de al meu dar unghiile ingrijite, oja aplicata perfect, si o talpa fina spune multe despre feminitatea ...

masura

din 3 aug 2009 13:26 de alexandru

daca la 14-15 ani dau pe laba sau fac sex nu mai creste pe urma? :wacko::(:(:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: escapelle!!!!!!

din 3 aug 2009 13:05 de Buica123

Daca a fost luata dupa maxim 1 h de la contactul sexual neprotejat,ce sanse sunt cu aceasta pastila ca fata sa ramana insarcinata si de cate ori se ia? Se ia doar o data dupa contactul sexual? sau mai trebuie luata dupa un anumit interval?

Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste!

din 3 aug 2009 12:31 de jkl

:heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 aug 2009 12:11 de manu18

Eu am avut o prietena care nu mai facuse sex de cateva luni si cand am facut primele 2 dati, a intrat f. greu, apoi mergea normal. Cu cat vaginul este mai larg sau penisul mai subtire, scade frecarea dintre ele, deci scade si placerea amadurora. ...

Re: Re: Re: Ganduri serioase sau nu?

din 3 aug 2009 10:24 de Firentze

Re: Re: Ganduri serioase sau nu?

din 3 aug 2009 10:22 de Firentze

Nu ma refer neaparat la casatorie(asta se decide in timp,un timp mai indelungat)ci la faptul daca luati fata si relatia in serios?:D Adica faptul ca fata va cunoaste parintii,adica ca voi a-ti prezentat-o oarecum,a-ti dus-o la voi acasa(fara ganduri ...

Re: Re: ...De ce?...

din 3 aug 2009 09:29 de Jo

hhmm si eu pateam la fel. pana cand m-am intalnit cu un baiat pe care il stiam de pe net. era total diferit..era mult mai deschis, facea glume..nu mi sa parut cine stie ce frumusete dar cu toate acestea ma atragea. pana la urma conteaza cum te face ...

Re: Am 15 ani si nu am inca sperma. Este oare norm

din 3 aug 2009 09:16 de Jo

indiferent daca ai sau nu este bine sa o faci cu prezervativ. in primul rand te protejezi pe tine sa nu iei vreo boala.

Re: Re: Oare am intrat in depresie?

din 3 aug 2009 08:40 de the_gogu

ok...mama ta am inteles dar macar cu tatal tau nu poti vorbi? sau daca sunt despartiti de ce nu te muti cu tatal? de el nu ai mentionat nimic, poate el e mai intreg la minte si te ajuta...

Re: Re: Ata penisului?

din 3 aug 2009 05:41 de the_gogu

poate are 16 bile...nu i s-a rupt ata si rupe tot:rolleyes: ce te iei aiurea de saracul baiat? :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 aug 2009 04:54 de the_gogu

citeam un topic pe forum care le intreba pe femei ce ar face daca ar fi barbati pentru o saptamana...eh eu daca as fi femeie pentru o saptamana...m-as duce in spania, m-as umple de bani si cand as deveni iar barbat m-as intoarce aici sa sparg toti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?

din 3 aug 2009 02:14 de Pasaroi_Cuminte

In momentul cand ai nevoie ca in fiecare zi de cate o mica "dovada" ( a se citi "asigurare ca totul este ok " ) deja "smaltul" de incredere incepe sa aiba microcratere. Sa zicem un feeling de frica de mica/medie intensitate, ...

Re: cu cine pot merge la ginecolog?

din 3 aug 2009 02:02 de tinkerbell

dc te feresti de parinti??? ai ceva de ascuns, incearca sa vorbesti cu ei...va fi mai bine...oricum trebuie sa mearga cu tine o persoana majora...!!!

Cu cine pot merge la ginecolog?

din 3 aug 2009 01:38 de Jo

salut, am si eu o intrebare. daca sunt inca minora cu cine pot merge la ginecolog? trebuie neaparat cu un parinte? sau pot si cu altcineva care este major? :wacko:

Re: Ganduri serioasa sau nu?

din 3 aug 2009 01:12 de Pasaroi_Cuminte

Daca prin "serios" intelegi casatorie sau "aleasa pe viata" eu zic sa nu te grabesti. Daca ii cunosti familia asta nu este o garantie.Nicidecum. Lunga durata ? Posibil. Casatorie ? Depinde cat de lunga va fi durata. Da si asta este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va

din 3 aug 2009 00:59 de Firentze

Vreti sa spuneti ca vaginul nu se largeste de la prea mult sex?De ce nu se mai simt asa satisfacuti daca ama vea vaginul larg:-? ?

Ganduri serioase sau nu?

din 3 aug 2009 00:37 de Firentze

Unii spun ca daca ii cunosti parintii si unele rude are de gand ceva serios cu tine(asta e si parerea mea),dar alte fete sunt neincrezatoare...de ce? Voi ce parere aveti? Ma intereseaza atat raspunsul fetelor cat si al baietilor... . Deci baieti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgin la 24 de an

din 3 aug 2009 00:34 de BBU

Vorbeste mai pe intelesul tuturor pentru ca eu am senzatia ca userii nu inteleg o iota... Ce vroia sa zica @Exotic,este ca nu te rezolva cu nimic pierderea virginitatii in acest stil (prostitucion):)) s-ar putea sa faca sechele ...dar in ...

Re: Prezevativul impiedica?

din 2 aug 2009 23:42 de simosimina

NUp. Prezervativul nu impiedica pozitiile:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1345 din 3731
«   1 ... 1342   1343   1344   1345   1346   1347   1348 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare